Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Yamaha YAS-306

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Yamaha Hembiosystem (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.52)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snabb och smidig inkoppling. Bra system, enkel att använda, med iphone app. Tillfredställande ljud. Kan uppfattas lite burkigt vid bas.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag tycker att denna är underbar verkligen när de gäller ljud design enkelhet ja egentligen allt. Finns bara ett litet problem när man länkar två eller fler högtalare trådlöst över WI-FI nätverket så kan de bli lite fördröjning med ljudet, det kan hacka lite osv. Men detta endast om man har ett lite svajigare nätverk hemma eller om de finns för stort avstånd hemma router och högtalare. Men ändå så ger jag den ett fullt betyg så himla nöjd! Denna är ett måste enligt mig!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Super snygg design, soundbaren är klockren enligt mig. Man får väldigt mycket ljud för lite mindre pengar. Ljudet är klart och fint och gör filmupplevelsen komplett, högtalaren är lätt och smidig. Sen att mm kan sammankoppla allt är super!
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snygg design, tar inte för stor plats utan funkar helt klart! Ljudet är bra, upplever det klart och fint från soundbaren. Högtalaren är jag inte lika imponerad av, inte så bra ljud för å vara en så stor högtalare. Gillade att ha högtalaren i köket och soundbaren i vardagsrummet när jag spelade musik, funkade extra bra när vi hade gäster i bägge rummen och att alla kunde ta del av musiken! Helhetsintrycket är gott, det är ett bra ljud och absolut värd pengarna!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sondbaren var bra, simpel och stilren design som passar in med övrig interiör.
  Ljuder var bra, och väldigt enkel att använda. Väldigt smidigt att koppla ihop med andra tjänster så som spotify etc.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Stilren design som smälter in under TV:n utan att på något sätt känns vräkig. Enkel att koppla in vilket gör att det är lätt att komma igång.
  Funktionerna justeras lätt med tillhörande app som laddas ned till mobilen.
  Dioderna går att justera och stänga av helt då några lysande lampor inte önskas under filmtittande.
  Ljudet har bra kvalitet och ger den där riktiga filmkänslan utan att för den delen ha en för stark bas.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastiskt klart ljud och otroligt snygg design. får surrondljuds-känsla från enbart en högtalare. sitter cirka 8 meter från högtalaren som ligger på tv bänken och var i början tveksam till att det skulle kunna leverera ett klart ljud men det är inga problem för denna. Appen fungerar löjligt enkelt
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Yamahas design är extremt snygg och stilren vilket gör att den enkelt finner sin plats under TVn utan att dra blickarna till sig. Ljudbilden blir en helt annan och man får ut ett fylligt ljud vilket en ljudnörd som jag uppskattar något enormt. Enkel att installera och perfekt för den som bara vill att saker ska fungera utan krångel. Med en smidig och lättanvänd app i telefonen kan man använda denna högtalare även till stereo när man bara vill lyssna på musik med ett bra ljud. Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra produkt som utökar din ljud känsla i alla dina produkter du har i hemmet, dessutom funkar allting utmärkt trådlöst med en väldigt enkel app i Iphone. In och utgångarna är tillräckligt. Snygg design som passar in i hemmet. Smidigt synk och setup som var enkel och gick smidigt.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Yamaha MusicCast Funkar utmärkt till tv och film tittande då den ger ett bra extraljud i vardagen. Skulle dock gärna vilja ha mer bas och ett djupare ljud. Högtalaren WX-010 använder vi dagligen genom att lyssna på musik genom den i hemmet. Den ger mycket bra ljud.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  SOUNDBAREN är helt okej ljud, bra bas för storleken men klarar inte leverera jämt ljud när man höjer upp.
  Synd den inte är kompitabel med youtube .

  Annars lättanvänd
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jättenöjd! Perfekt storlek med rätt biokänsla. Enkel att använda och koppla in. Smidigt med appen
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Gillar den ljusa och snygga designen i grått. Passar bra in hos oss då vi endast har vitt/grått hemma. Bra ljud i soundbaren och helt ok ljud i högtalaren. Smidigt med en tillhörande app och olika anslutningsmetoder såsom bluetooth och kabel. Lätt att koppla upp sig på.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En högtalare med riktigt snygg design, den är diskret och passar bra in tillsammans med TV:n. Ljudet är riktigt bra, trots denna enda högtalare blir det ett grymt bra fylligt ljud och ett surroundljud som förvånar. Installationen är relativ enkel med den optisk digitalkabeln. Till högtalaren ingår en fjärrkontroll, men man kan lätt få fjärrkontrollen till TV:n att styra högtalaren också. Yamaha har även en app som man kan styra högtalaren med, Music Cast. Med appen kan du spela upp musik, koppla ihop andra högtalare och styra musiken i olika rum. Köper man till andra produkter har man en snygg helhetslösning för riktigt bra ljud hemma.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snygg design som är lätt att matcha med övriga möbler i vardagsrummet. Men enligt mig och sambon var det väldigt krångligt att koppla upp och ihop allting. Det borde vara enklare än vad det är. Så detta var inte vad vi var ute efter. Ljudet var helt OK i både soundbaren och högtalaren. Vi kanske helt enkelt är för oteknisk för dessa produkter. Men kul att det fanns en app till! Känns väldigt nutid.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Stilren och snygg soundbar med riktigt bra ljud, fästes i vägg eller liggandes vid tv:n
  Enkelt att sammankoppla enheten med andra Yamaha produkter.Enkelt att installera och fungerar bra med styrning från appen MusicCast
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Supernöjda med vår Yamaha Yas! Bättre ljud än väntat, väldigt snygg design också! Det var enkelt att installera & fungerar bra med appen. Toppen verkligen! Vi använder den flitigt här hemma, och mannen i huset är väldigt nöjd med denna!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Smidig att instrallera och koppla upp sig på. Även enkelt att koppla ihop med andra högtalare. Den silvriga känns aningen plastig i designen. Med tanke på priset hade jag förväntat mig ett lite klarare ljud, det upplevs lite ”burkigt”.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fylligt & effektfullt ljud när man kollar på film. Snygg & lätt design. Bra grejer!
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Yamaha musiccast passar perfekt till tv-film tittande.
  Ett plus att man kombinera delarna som du själv vill.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Det fanns inget sourandljud alls i soundbaren. vilket blev en stor besvikelse, då yamaha brukar göra bra saker.. För tok för högt pris för att jag skulle vilja köpa någon den. Snygg design och enkel att fästa på väggen!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Gillade det krispig tydliga ljudet från soundbaren. Väldigt distinkt och ärligt ljudbild. Det blev att jg köpte mig en subbas till som komplement. Självklart finns det bättre ljudsystem men för den slanten tycker jag den gav ett väldigt bra intryck.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 år sedan
  Yamaha YAS 306

  YAS 306-ljudfältet är en del av en familj av mellanhögtalare, för att få bra prestanda till ett orimligt pris.
  Det är en traditionell soundbar, ungefär en meter lång, ca 15 cm bred och ca 7 cm hög. Den kan installeras antingen på en vägg, vacker att titta på, eller på hyllan, mindre praktisk.
  Konstruktionen är solid och av utmärkt kvalitet och vacker att se.
  Kontrollerna och indikatorlamporna är lätt synliga på väggen med svårigheter på hyllan.
  Kontrollknapparna sticker ut på baksidan där IR-repeatern är placerad.
  Anslutningen är inte bäst, den digitala ljudsignalen är endast genom koaxial eller optisk ingång och saknar HDMI och USB-porten. Det finns utgång för att implementera en extern subwoofer. Bluetooth, Ethernet-uttag och trådlös YAS 306 med MusicCast, en app som fungerar korrekt.
  Du har möjlighet att skapa en mångsidig multiroom-miljö som tillåter delning av ljudinnehåll mellan olika kompatibla enheter av samma märke eller ger tillgång till streamingtjänster (Spotify, Napster, Juke, Pandora, SiriusXM och Qobuz).
  Appen som tillåter kontroll via smartphone eller surfplatta. Fjärrkontrollen är endast utrustad med den oumbärliga och endast genom MusicCast du har tillgång till ytterligare ljudinställningar som TV-program, film, musik, sport och spel.
  Anslutningarna reduceras till det lägsta som krävs.
  Ljudkvaliteten hos YAS 306 gäller för sin kategori. Det dynamiska utbytet verkar effektivt och effekten är tillräcklig i medelstora miljöer. Balansen är balanserad och ljudsignalen uppfattas på ett tydligt och trevligt sätt.
  Å andra sidan försvinner omgivningseffekten aldrig i ljudbalans byggkvalitet.
  Sammanfattningsvis är ljudfältet YAS 306 ett ljudfält som fungerar bra med sitt arbete och förbättrar upplevelsen av SmartTvs vision. Intressanta MusicCast och nätverksfunktioner skapade av Yamaha.

  DRAG
  • Märke: Yamaha
  • Modell: YAS 306
  • Typ: Front Surround System
  • Mått (BxHxD): 950x72x131 mm
  • Vikt: 4,9 kg
  Huvudfunktioner deklarerade
  • Förare: 2 × 5,5 cm woofer, 2 × 1,9 cm tweeter, 2 × 7,5 cm subwoofer.
  • Antal kanaler: 7.1.
  • Utgångseffekt: front L + R 30 W + 30 W (6 ohm, 1 kHz, 10% THD); 60W subwoofer (3 ohm, 100 Hz, 10% THD).
  • Anslutningar: optisk digital x1, koaxial digital x1, analog stereo x1, subwooferutgång.
  • Ljudformat: Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, DTS.
  • Anslutningar: Trådlös musikströmning, Wi-Fi, AirPlay, Bluetooth.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Inuti Yamaha YAS-306 är inrymda två 5,5 cm mid-woofers, två 19 mm diskanters och så många 7,5 cm subwoofers inställda i basreflex med 2x30W förstärkning (6 ohm, 1 kHz, 10% THD) och 60W för sub (3 ohm, 100 Hz, 10% THD). Denna ljudljud adopterar Air Surround Xtreme-tekniken för en 7.1 virtuell utgång och är också utrustad med olika surroundlägen för att anpassa sig till det innehåll som spelas (musik, filmer, tv-sändningar, sport eller videospel) som är tillgängliga via den dedikerade appen. Dessutom kan funktionen "Bassförlängning" för att öka basen och inställningen "Clear Voice" aktiveras med fjärrkontroll för tydligare uppspelning av dialoger i filmer eller tv-sändningar. Vi nämner också ljudfördröjningskontrollen och separat volym på subwoofern, även med fjärrkontrollen. Kom ihåg möjligheten att använda TV-fjärrkontrollen för att styra volymen och strömmen på ljudet och funktionen Komprimerad musikförstärkning för att öka ljudkvaliteten i Bluetooth. Denna ljudfält kan slå på automatiskt när den är ansluten till en enhet via Bluetooth och kan även ansluta till hörlurar alltid Bluetooth; På detta sätt kan man till exempel överföra TV-ljudet direkt till trådlösa hörlurar genom att aktivera den dedikerade funktionen i Yamaha MusicCast-appen. n generellt är det en välgjord app som integrerar identifieringen av typen av reproducerad musik (kodning och provtagning) och presentationen av locket på lyssningsdelarna; Dessutom gör det möjligt att slå på och stänga av enheten och hanteringen av de olika ingångarna med relativ volym tack vare ett intuitivt och väl utformat gränssnitt. Slutligen ansluta till Internet, i WiFi, den här ljudljudet är väldigt enkelt med hjälp av den enkla guiden i MusicCast-appen. Yamaha-enheten kan producera ljud av god kvalitet med ett brett ljudfront; utmärkt reproduktion av medie- och högfrekvenser med alltid mycket detaljerade dialoger. Jag kan bara vara helt mer än nöjd. Eleganta design- och kvalitetsmaterial, utmärkt monteringskompatibilitet, utmärkt ljud med tydliga och rena dialoger, utmärkt hantering av enheten via MusicCast-appen och äntligen exceptionellt kvalitets- och prisförhållande! Absolut rekommenderas!