Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link Archer C1200

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Routrar (117)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Enkelt att beställa och snabb leverans

  Lätt att ställa in, lättöverskådlig gui .Har ännu ej upplevt några minus med den

  Riktigt bra pris för så pass vass roiuter
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Har en version 1 som har rullat på i en vecka absolut utan några problem.

  Jag kör fw Archer C1200(EU)_V1_180124 på den .
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kanonrouter för pengarna!
  Nysläppt fw som åtgärdar de problemen som fanns med att wifi gick ner och routern slutade svara. Dock var detta ett problem orsakat av senaste Androiduppdatering och var fler än Tp-Link själva som blev drabbade med strulande enheter. Supporten har varit kanon.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Utmärkt router! Extremt användarvänlig för dig som inte är så duktig på routerinställningar med en enkel snabbinstallation. Grundläggande inställningar för dig som kan lite mer och avancerade inställningar för dig som är mer erfaren inom nätverk.

  Har aldrig stött på en router med så många inställningar som ändå är så användarvänlig, bland annat skydd mot DDoS-attacker, skrivardelning (du kopplar in skrivaren direkt till routern och ger alla som är uppkopplade till den möjlighet att använda den), enkel föräldrakontroll, m.m.
  Blev enormt positivt överraskad över hur överlägsen denna routern är de som medföljer när du skriver upp dig på ett bredbandsabonnemang, ligger ljusår före både gällande användarvänlighet och hur mycket du faktiskt kan ställa in.

  Enda negativa jag har att säga är att jag blev tvungen att dra en factory reset när jag ställde in cloud och jag var tvungen att logga in via min epost, då fungerade det inte. Men det har förmodligen med min internetleverantör att göra.

  Rekommenderas STARKT, värd varenda krona. Det som fascinerade mig mest var QoS inställningarna vilket jag aldrig stött på i en router tidigare.