Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

TP-Link Archer C1200

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla TP-Link Routrar (95)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.71)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Snabb och stabil med bra täckning. Mycket prisvärd Router.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Enkelt att beställa och snabb leverans

  Lätt att ställa in, lättöverskådlig gui .Har ännu ej upplevt några minus med den

  Riktigt bra pris för så pass vass roiuter
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Har en version 1 som har rullat på i en vecka absolut utan några problem.

  Jag kör fw Archer C1200(EU)_V1_180124 på den .
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kanonrouter för pengarna!
  Nysläppt fw som åtgärdar de problemen som fanns med att wifi gick ner och routern slutade svara. Dock var detta ett problem orsakat av senaste Androiduppdatering och var fler än Tp-Link själva som blev drabbade med strulande enheter. Supporten har varit kanon.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Utmärkt router! Extremt användarvänlig för dig som inte är så duktig på routerinställningar med en enkel snabbinstallation. Grundläggande inställningar för dig som kan lite mer och avancerade inställningar för dig som är mer erfaren inom nätverk.

  Har aldrig stött på en router med så många inställningar som ändå är så användarvänlig, bland annat skydd mot DDoS-attacker, skrivardelning (du kopplar in skrivaren direkt till routern och ger alla som är uppkopplade till den möjlighet att använda den), enkel föräldrakontroll, m.m.
  Blev enormt positivt överraskad över hur överlägsen denna routern är de som medföljer när du skriver upp dig på ett bredbandsabonnemang, ligger ljusår före både gällande användarvänlighet och hur mycket du faktiskt kan ställa in.

  Enda negativa jag har att säga är att jag blev tvungen att dra en factory reset när jag ställde in cloud och jag var tvungen att logga in via min epost, då fungerade det inte. Men det har förmodligen med min internetleverantör att göra.

  Rekommenderas STARKT, värd varenda krona. Det som fascinerade mig mest var QoS inställningarna vilket jag aldrig stött på i en router tidigare.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Dålig
  1 år sedan
  Jag köpte en TP-Link AC1200 i Storbritannien i juli för att ersätta en Sagem efter att jag bytte ISP.

  Varje par dagar tappade jag anslutningen och var tvungen att byta ström för att få åtkomst till Internet igen.

  Jag kontaktade Tech Support och fick en firmware-uppdatering, men problemet varade.

  Mina ytterligare klagomål om tillförlitlighet förde ett e-postmeddelande från TP-Link som medgav att produkten har problem. Jag citerar.

  “Får jag fråga att har du några tjänster som Apple Backup eller Onedrive / Google Synchronize i bakgrunden på PC och smartphone?

  ”När dessa tjänster tar upp det mesta av 808 Kbps uppladdningsbandbredd kan nedladdningsbandbredden inte få feedback för att bekräfta nätverksstatus.

  "Så det kommer att visas som ditt fall. Vår beta-firmware kommer att försöka hålla ledighet för en mängd uppladdningsbandbredd för att hålla ned bandbredd fungerar korrekt.

  Men det kommer också att misslyckas om bandbredden för vänsteruppladdning är för liten. ”

  Jag bad om en ersättning med en pålitlig modell och fick det här meddelandet.

  ”Till att börja med måste vi förklara att detta bestäms av din ISP-uppladdningsbandbredd, inte av routern. Du kan inte räkna routern för att vrida din bandbredd för uppladdning så att den expanderar 100 gånger än tidigare för att matcha ditt behov.

  "Sedan kommer den fysiska begränsningen från din Internetleverantör, kan du försöka ställa in Google Synchronize och OneDrive uppladdningshastighet till mindre än din uppladdningsbandbredd (808 kbps): det betyder att din uppladdningsbandbredd är totalt mindre än 100 kB / s.

  ”Du kan ställa in deras överföringshastighet till hälften av bandbredden för uppladdning. Sedan har du ytterligare 50 kB / s uppladdningsbandbredd för att skicka förfrågan till internet och inte förlora internet. Eller bara förbjuda dem från internetuppkopplingen när det gäller att det är för långsamt för att ladda upp data. "