Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Note 7 SM-N930F 64GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (220)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra telefon!

  Bästa skärmupplevelsen på marknaden, löjligt snabb (förutom när det gäller att ladda spel som är optimerade för andra märken), tar bäst foton hittills, snygg, stor bildskärm med små yttermått, gorilla glass 5 (som är det bästa o starkaste glaset hittills), vattenskyddad, 3.5 mm-ingång och bra batteritid, (synd det blev så fel med batterierna från början men nu har ju samsung ordnat det). Samsung kan man lita på när det gäller att erkänna och åtgärda fel till skillnad från vissa andra....

  Rekommenderas!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bygger vidare på världens bästa telefon, S7 Edge. Större, otroligt skarp skärm på en mindre yta totalt sett, som ligger riktigt ekvämt i handen!

  Kameran är densamma som man hittar i S7 Edge, men det är marknadens bästa mobilkamera med en f/1.7 bländare. Splitternya iPhone 7/Plus kamera slår den inte heller.

  Mobilen är rapp, har förvånansvärt bra batteritid (3500 mah) som utan problem räcker hela dagen med flitigt användande, otrolig snabbladdning med nya usb-c. Snabbladdning med trådlös teknik är grym!

  S-pennan är väldigt användbar nu. Den är riktigt känslig och det går helt smärtfritt att skriva fort/slarvigt, telefonen förstår ändå. Jag testade skriva under vatten i handfatet också (de skröt om den funktionen), och de hade rätt - fungerade fint, haha!

  Ingen annan mobil är lika estetiskt stilig som en S6/S7/Note. Den kurvade skärmen är otroligt fin, och det framgår tydligt att Samsung är världsledande med bild-tekniken.

  Köp!
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt tråkigt att det inte fungerade med denna upplaga...
  Skulle blivit ett grymt tillskott till smartphone-eran. Telefonen som har allt, GPS, kamera, stegräknare, Mp3 spelare..... och numera även en HANDGRANAT inbyggd! :)
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  ????
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Otroligt användbar till mina skogs äventyr.Om du går vilse och inte lyckas göra upp eld,starta bara din nya fina Galaxy Note 7....och genast har du en fin brasa att värma dig med.OBS rekommenderas endast till folk som går vilse i skogen ofta och till terrorister som bara vill jävlas med folk.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Släng den i soptunnan på flygplatsen.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra Telefon! Alla funktioner som man behöver. Men även den bästa funktionen att man kan använda det som en Handgranat! ????

  Jag skojar bara när det kommer handgranat.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kan inte ge denna annat än sämsta möjliga betyg.
  Måste återkallas på grund av att det finns brandrisk. Enough said.