Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Lucid Sound LS-20

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Lucid Sound Hörlurar (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.89)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Alldeles utmärkta hörlurar att sitta framför daortn med. Man kan sitta rätt länge utan att huvudet känns "inbakat". Robusta och bra byggda men bra materialvara!

  Ett plus är att de går alldeles utmärkt att använda tillsammans med IR-Tracker.
 • Usel
  8 mån sedan
  Behövde ett par nya headset och med tanke på pris och omdömen föll valet på denna. Beställde via Spelbutiken och fick hem de ganska snabbt. Har en dator med 2 3.5 mm uttag, 1 vardera för mic och ljud. Detta headset har dock bara 1 uttag för båda så jag behövde en adapter för headsetet vilket jag inte tidigare vetat om. Lite snopet men ok ändå, ingen större kostnad.

  Köpte en lämplig adapter och nu får jag tillgång till alla headsetets funktioner..... förutom micken. Polarna i samtalet hör mig inte och inget ljud kommer fram. Googlar problemet och hittar en post på lucidsound egna supportsida. Där rekommenderar de att återansluta kontakten och att endast använda deras egna adapter eftersom tredjepartsprodukter antagligen inte funkar på deras headset.

  Deras egna adapter kostar 13$ och fraktas endast till USA. Jag känner mig lurad och kommer antagligen att återlämna headsetet inom kort.

  Fy skäms LucidSound! Aldrig mer!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  För 199 kr är det ett helt galet prisvärt köp. Kan garanteras jämföras med lurar i 1000kr klassen.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Oväntad bra gaming lurar. Kändes först som att dom va gjorde för ett väldigt runt huvud men efter 2h spelande så hade jag inte ont eller så. Gillar att den har inbyggda inställningar för PS4, Xbox One och PC.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Grymma för priset! (199:- superrea El gigante)

  Håller med på alla punkter i föregående omdöme. Lite väl mycket bas med boost-knappen men kan väl vara gött ibland :-) Riktigt snygga och bra kvalitét.

  10/10!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpt under rea för 199:- på elgiganten. För det priset hittar du nog inte bättre lurar! Känns inte alls plastiga utan solida och rubsta rakt igenom. Mikrofonen gör det bra av i discord enligt några jag spelat med. Musikmässigt så är de väldigt neutrala av sig och spelar fint igenom hela registret. Det finns inbyggd EQ för att förstärka basen om man laddar upp hörlurens inbyggda batteri men då tycker jag personligen att det blir för mycket bas så det är en smaksak där. Enda lilla minuset är att det är "on-ear" lurar vilket kanske inte är det optimala om man ska använda de under en längre period. Annars tycker jag att de sitter rätt så bekvämt. Full pott med tanke på priset jag betalade.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Man får vad man betalar för, detta uttryckt passar inte alls med LS20.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + Bra ljud
  + Ser bra ut
  + Bra ljud i mikrofonen
  + Relativt rimligt ca 250kr
  + Stort ljud och volymkontroll
  + Kan användas även utan batteri

  -Mik kan inte användas utan batteri (försökte inte utan bom-mikrofon)
  - På örat med ganska hårda kuddar blir det obekväma efter ca 40 min