Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Xiaomi Mi Band 2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Xiaomi Aktivitetsarmband (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.53)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Billigt och ganska kapabelt. Tyvärr försämras skärmen kraftigt med användandet och efter två år är det nästan omöjligt att se skärmen.
 • Utmärkt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Otroligt prisvärt aktivitetsarmband som har allt man behöver (stegmätning, sömnmätning, pulsmätning, väckarklocka, utvalda notifieringar, lysande skärm, snudd på viktlös) inklusive löjligt bra batteritid. Det enda som i min mening saknas är möjligheten att se fler typer av notifikationer samt kontinuerlig pulsmätning under dagen (tex var 10:e minut eller liknande). Hade aktivitetsarmbandet haft detta had jag kunnat använda det livet ut. ;)
 • Bra
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Synkar utmärkt med iPhone. Mycket info, historiken är väldigt bra presenterad i iPhone-appen. Sömnfunktionen - lätt sömn från det att telefonen ligger still verkar det som, djupsömnen vet jag inte, den presenteras väl och kan indikera någorlunda. Då över två timmar djupsömn anges känns det som att jag sovit bättre än då det är mindre. Batteriet håller väldigt länge. Displayen är väldigt liten och det är svårt att läsa av tiden. Pulsen läses av sällan, om man inte själv ber om det.
  Armbandet drar ner betyget med två stjärnor. Plötsligt var bandet inte längre på min arm, och att leta efter den utanför hemmet eller på min arbetsplats m.h.a. att ansluta Bluetooth som startar vibrering, gav inget någonstans. Bandet har lossnat två gånger, och man måste helt enkelt ordna något själv för att det ska sitta kvar. Jag försöker komma på hur.
  Då jag tappade bandet först skaffade jag ett Denver BFA-15. Jag har haft den intill min senare upphittade xiaomi 2 och jämfört, och xiaomi mi band 2 är klart bättre.
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Mitt första aktivitetsarmband blev detta, då det verkade väldigt prisvärt.
  Och jag var nöjd så länge det varade. Tyvärr började klockan - alltså insatsen man laddar - sitta lite dåligt i armbandet efter ca en månad, så några gånger lossnade den och föll till marken. Idag upptäckte jag att senaste landningen i asfalten slog bort laddningskontakten, så nu är den för evigt urladdad och död efter knappt 2 månader...
  Men annars tycker jag att den fungerat bra. Laddningen har hållit i ca 2 veckor. Stegräknaren finns inget att anmärka på och pulsräknaren lyckas för det mesta. Med den tillhörande appen kan man få grafer över både puls och hastighet vid motionsrundor. Appen var ganska enkel och pedagogisk.
  Och den lyckas skapligt att detektera sömnen också.
  Armbandet blev lite obekvämt ibland så att jag fick prova att byta arm.
  Jag funderar på att köpa samma igen, men det kanske blir en annan för att jämföra.
 • Usel
  1 år sedan
  Köptes som present till lillkillen men kan inte ens logga in och använda appen efter registrering på varken Android eller IOS, så mi fit 2 är i princip oanvändbar. 😡
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Uppgradering från Polar Loop. Kör med LG V20 (modifierad LS997), Android 7.0.
  Innehav: ~1 månad.

  Mi Band 3 eller "Amazfit" ryktas anlända rätt snart.

  Använder i princip uteslutande tredjepartsappar (Huvudsakligen "Notify & Fitness for Mi Band" och är mycket nöjd! (Observera att bandet verkar föredra att man hämtar originalappen fört från Xiaomi och därefter ansluter tredjepartsappar, ifall man får problem med anslutningen, finns även en "Fix-it for Mi Band 2".)

  Inköpt från Banggood för 232 SEK inkl. snabbare för 36 SEK. (Tog ändå 12 dagar tills den anlände.)

  + Trivs förvånansvärt bra med originalarmbandet, sitter bra, skaver ej och drar inte bort armhår... Vilket var föregångarens huvudsakliga hämndmetod.
  + Håller med om att batteritiden är utmärkt, har den inställd på att mäta hjärtrytm var tionde minut dygnet runt, inkl. sömn och har en batteritid på ca 12 dagar innan den är nere på 10 %.
  +/- Skärmen är OLED och är något liten, men får plats med både tid och datum, vilket går att välja i inställningar. Grym kontrast as per usual med OLED. Dock lite rädd för burn-in.
  + Stark vibrationsmotor.
  - Skärmen kunde ha haft lite högre ljusstyrka, eller kanske till och med kunnat vara transreflektiv LCD eller eInk istället?
  - Appstödet är fortfarande något fattigt. För att visa text krävs det även att man uppdaterar Fonts i officiella Xiaomi-appen, annars visas bara ikoner.

  Köpt extra "Mijobs" stålarmband samt skärmskydd till, som förhoppningsvis anländer snart.

  = Mycket nöjd hittills, särskilt med tanke på batteritiden och priset. Känns relativt kvalitativ, men får se om det stämmer efter längre innehav.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Från början enbart köpt för att hålla koll på puls under promenader och träning. Men har återupptäckt armbandsuret, många år sedan jag bar en sådan, så praktiskt att enkelt kunna hålla ordning på tiden. Uppskattar även att jag får notiser om telefonsamtal, sms, push från diverse appar.

  Intressant/kul även att sömnen loggas och steg räknas.

  Då jag alltid har min telefon på ljudlöst och enbart har vibbisar så tar det ibland tid innan jag ser sms eller missar ibland samtal, detta slipper jag nu.

  Mi fit appen är ok och har det mest grundläggande. Saknar varianter av träningsformer dock. Men det finns andra appar som fixar sådant, och kan användas av den som vill ha fler och mer avancerade inställningar.

  Batteritiden är bättre än jag trodde, brukar ta ca 2v mellan laddningarna, och då har jag den parad med telefonen nästan 24/7.

  Så pass intressant, bra och lättarbetad att jag fick köpa en även till sambon. Hon uppskattar den mycket.

  För priset är det en fullpoängare. (Ca 200:- via Aliexpress, med extra armband)
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Hårdvarumässigt är bandet utmärkt. Komfortmässigt, om jag jämför mot Sony Smartband 2 där bandet var brett och "ströp" huden från luft så är detta lätt och smalt. Jag har inga irritationer av att ha på bandet dygnet runt.

  Batteritiden är väldigt bra, ca 3 veckor tror jag det tog innan jag behövde ladda.

  Pulsmätningen går bara när man sätter igång den, plus att den på något sätt används för att ha koll på när man sover. Så inga grafer över det (om man inte använder tredjepartsappar). Sömnmätningen och stegräkningen upplever jag inte vara mindre korrekt än andra stegräknare.

  Skärmen visar klockan när man petar på den, eller, om man ställt in det, när man lyfter upp armen. Det fungerar dock halvbra och man kan bli tvungen till en onaturligt överdriven rörelse för att få till det.

  Appen är armbandets stora svaghet. Mycket förvirrat gränssnitt och få inställningsmöjligheter. Som med de flest andra aktivitsarmband finns det ingen möjlighet att exportera ut sin egen data, ett stort minus.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Stor noggrannhet i mätstegen. Fungerar bra ihop med en smartphone men jag hade några problem med att arbeta med det våta händer, vad är en stor snag för aktivitetsspårare.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Kvaliteten på utförande och funktionalitet är tillfredsställande för priset. Hållbar, formlig, ljus. Batteriet håller mycket länge. Tjänsten är väldigt enkel.

  fördelar:
  + Kvalitet på utförande
  + Enkelhet
  + Långvarigt batteri
  + Funktionalitet

  nackdelar:
  - ingen inställning för ljusstyrka
  - Skrapkänslig skärm
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mi Band 2 är den andra generationens bärbara kinesiska företaget Xiaomi. Med den erfarenhet och den stora framgången med den första generationen av I-bandet, avslöjar Xiaomi denna nya version förbättrats i många avseenden.

  Först av allt, om du väljer att köpa produkten, du vet att du kommer att anlända hemma inom en liten förpackning med kvadratisk form tillsammans med gummiband är också svart färg (men utbytbar med andra tillgängliga i nätverket, och ibland det bästa faktura ) och USB-adapter för laddning från PC via USB-porten. Xiaomi rekommenderas starkt att ladda Mi Band 2 med användning av via väggadapterfattningen (till exempel att av smartphone) eftersom anordningen skulle kunna ohjälpligt skadade.

  När jag Band 2 kommer att anslutas till handleden, har du omedelbart en fungerande produkt som omedelbart kan ge viktig information som den var utformad: den aktuella tiden, åtgärder som vidtagits, tillryggalagd sträcka, kaloriförbrukning och hjärtslag. Sådan information kommer att visas på den lilla displayen OLED halv tum och att växla från ett visningsfunktionen bara använda soft touch knappen placerad under den.

  Mi Band 2 display förblir släckt och endast om du trycker på knappen kommer att "vakna" garanterar autonomi rekord för kategori verkliga varumärke för denna bärbar. I själva verket få smartband kunna uppnå upp till 20 dagar batteritid, även med tung användning: under dagen du råkar samverka ofta med armbandet, om så bara för att veta tiden eller till exempel att göra en mätning av hjärtslag. I detta sammanhang bör det noteras att den integrerade sensor som känner hjärtslagen utför endast punktmätningar.

  För användning vid 360 ° Band 2 behöver du ladda ner från Google Play Store eller Apple Store och installera på smartphone följeslagare app som kallas jag passar. För Windows Phone inte finns på Microsoft Store, men det finns ett par program som producerats av oberoende utvecklare som erbjuder mer eller mindre samma funktioner. Första tack Xiaomi app kan laddas ner för uppgraderingar firmware Mi Band 2, som vanligtvis förbättra och optimera noggrannheten i de olika övervakningsverktyg. Det är inte ovanligt att se i Ändringslogg Firmware förbättringar av algoritmer som utför de olika mätningarna.

  Och tack vare Bluetooth, skickar Mi Band 2 app data ackumulerade frigöra utrymme för nya. Data, återigen tack vare appen inte försvinner och faktiskt kan du fortsätta surfa på ett mycket tydligt och enkelt grafiskt gränssnitt. Dessutom, om du av någon anledning skulle förlora Mi Band 2 i ett rum, tack vare "Hitta mitt band" det kommer att vibrera inom 10 meter.

  Den enda information som kan ses endast genom appen, men är fortfarande hämtas från I Band 2, är sömn övervakningsdata med sina huvudfaser: lätt sömn och djup sömn.

  Också genom appen kan du ställa in Mi Band 2 för att ta emot vibrationerna baserat på vissa händelser. Till exempel kan du göra det vibrera när du sitter för länge (sk stillasittande anmälningar) eller om telefonen får meddelanden från en app (t.ex. WhatsApp). I det senare fallet visar displayen endast sin app ikon och därför köp av Band 2 Jag rekommenderas endast för dem som inte behöver läsa ytterligare information om anmälningar emot.

  Priset på Band 2 jag särskilt konkurrenskraftiga och svårt att hitta en bättre enhet till en lägre siffra. Det är en premiumprodukt, utan det är i själva verket en ingångsnivå - det bästa i sin klass - och lämpar sig för dem som har inga större krav eller närmar sig för första gången i världen av smarta handleds enheter. På nätet kan du köra i den första versionen av Mi Band, men det är bra att ge upp, inte bara för frånvaron av skärmen, utan också och framför allt på grund av en programvara funktion nivå är mycket bakåt och föråldrade.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  hadd det i 2 veckor nu, 61% batteri kvar ännu, uppmärksamhet måste vara ansluten till en telefon med Android programvara installeras för att uppdatera programvaran på armbandet.
  köpte detta på grund av att sova övervakning, men det har otroligt noggrann avståndsmätning. priset så det finns en mycket bra köp
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Okej, tillbringade ett par dagar och det ser ut som om det är bättre att mäta steg över tiden. Mycket mer exakt nu. Fina vibrationer genom att ringa och förmågan att ställa in larm