Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OBH Nordica 6700 Hero

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OBH Nordica Hushållsmixer (40)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  De tidigare omdömen här på prisjakt av denna produkt känns tyvärr köpta, med tanke på att samtliga har skapat sina användare samma datum som de skrev omdömet och är skrivna med ungefär samma mediokert innehåll. Vanligtvis brukar jag inte skriva många omdömen, men av denna anledning ska jag hjälpa er där ute som står i ett vägval, att beskriva produkten så att den ger er en bild utifrån hur den verkligen är att använda. Och inte blint tro att det är en bra produkt bara för att den är bland de populäraste och fått ett bra omdöme här på prisjakt.

  Vi börjar med det positiva.
  -Den är snygg och utstrålar kvalité.
  -Montering och demontering av alla lösa delar går snabbt och smidigt på alla sätt, att skruva isär botten, ta av och sätta på locken, sätta ner behållaren i själv mixern, här behövs ingen forcering över huvud taget. På denna punkt kan den knappast bli bättre.
  -Den blandar bra. Motorn är stark och knivarna verkar onekligen vassa, vilket OBH är kända för och var anledningen till att jag valde denna framför Wilfa. Jag har blandat stenhårda saker som frysta grönsaker, frukt, bär etc. Än har jag inte stött på något som den har problem att blanda.
  -Glasbehållaren och möjligheten till att blanda varma produkter som t ex soppor.
  -Sugpropparna som håller den på plats.
  -Den 10-åriga motorgarantin som förmodligen kommer behöva utnyttjas.

  Nu till det negativa.
  -Ibland så luktar motorn bränt, väldigt bränt och inte bara en typ utav bränt, bränd elektronik "bilbana", bränd plast, bränd färg och den där typiska brända doften som skapas av friktion. Men ibland luktar den ingenting alls.
  -När jag lägger händerna på knappar och reglage så sjunker kvalitetsintrycket väldigt, både själva knapparna och mekaniken bakom känns så billiga, det skulle inte förvåna mig om vrid reglaget går sönder efter ett par 2-3 års daglig användning.
  -Pipen på behållaren är allt för "rund", vilket gör att så fort jag hällt något ur behållaren så rinner en del av innehållet ner längs utsidan på behållaren. Att OBH Nordica inte vet att man behöver ha ett tillräckligt skarpt hörn på pipen för att slippa just detta, tycker jag är katastrofalt. För den här pengen så tycker jag att det inte ska finnas sådana här missar.
  -Påfyllningslocket är onödigt högt och gör att den inte går in på den hylla med högst höjd i kylen, jag får lyfta övre hyllan 1cm och pressa in behållaren för att den ska få plats.
  -Priset, om mixern inte hade haft de här bristerna så hade den lätt varit värd sina 1500kr. Men när den är som den är känner jag att den knappt är värd de 1000kr jag köpte den för.

  Saker som generellt är negativt för en mixer och inte specifikt kopplat till denna produkt.
  -Den låter mycket, det är inte så konstigt med tanke på vad som faktiskt händer inuti maskinen.
  -Den är väl stor, går inte in under överskåpen i köket. Vill man ha en mixer med så pass stor behållare så får man stå ut med att den tar sin plats.
  -Glasbehållaren väger mycket. Glas väger mer än plast, helt riktigt, så är det!
  -Svårdiskad, jo visst är det lite meckigt att diska den ordentligt. Ett tips är att ösa i lite diskmedel samt varmt vatten och "mixa", det rengörs fullt tillräckligt och så slipper man skruva isär botten varje gång.

  I helhet är den här produkten för mig, till den pengen, på gränsen till acceptabel. Med tanke på de brister den har. Jag hade förväntat mig mycket mer av OBH nordica. Om jag skulle göra om mitt köp idag så hade jag istället köpt en Wilfa BL1200 V2.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Haft 2 stycken, båda brann upp. Köper annat märke nu
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Inköpt för ett halvårsedan. Fungerar väldigt bra minus i kanten är dock att kraften i motorn känns en aning svag och man är rädd för att den ska förstöras. Annars är designen och funktionen fungerande.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Redan vid första användningen började det lukta bränd motor, och mycket riktigt gick maskinen sönder efter andra användningen. Kanske fick jag ett måndagsexemplar? Jag hann åtminstone använda den tillräckligt mycket för att kunna lämna ett omdöme.

  Så länge den funkade mixade den rätt bra, dock klarade den inte av att göra en jämn smoothie utan det blev alltid klumpar kvar även från färsk frukt vilket absolut inte borde vara något problem för en mixer med denna motorkraft.
  Sen är ljudnivån nåt helt annat, ingen maskin man använder på morgonen om man inte vill riskera störa grannarna. Det är dock inget unikt för denna modell, det är svårt att hitta en mixer som låter under 80 dB.

  Knapparna som styr alla funktioner känns väldigt plastiga och inexakta.Tyvärr hade jag hoppats på bättre från OBH Nordica men slutsatsen måste bli att det finns bättre maskiner på marknaden i samma prisklass än just denna modell.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Känns gedigen och väl tilltagen redan från första stund du plockar upp den ur kartongen. Den stora kannan är ett stort plus i vår familj där vi är storkonsumenter av smoothies. Den står stadigt på bänken, tålig då den är robust i sitt utförande. Känns som en kvalitetsmaskin som man inte behöver skämmas över att ha framme. Den är stor men ändå enkel att handhava. Den är kraftfull och har definitivt inte gjort oss besvikna här då den fått bli hårdtestad från alla håll och kanter med både varmt/kallt och mjukt/hårt. 1 extra plus är faktiskt knivarna, dom är verkligen rakbladsvassa så var rädd om fingrarna!

  Egentligen det enda som drar ner betyget är ljudnivån och att den har svårt att få plats i skåpen. Detta gäller dock dom flesta blenders idag. Dom är både stora och för oliv. Dock har vi tack och lov rätt väl tilltagna skåp men den tar sin lilla plats minst sagt om man jämför med andra maskiner i hushållet. Detta har då resulterat i att det blivit en bänkmaskin 24/7. Eftersom den används dagligen är det ju inget som gör något.
 • Dålig
  1 år sedan
  Låter väldigt mycket lämnar även klumpar i en vanlig smoothie. Tung och stor.
  Den är perfekt att krossa is i.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag har nu haft denna blender i snart 2 veckor och jag älskar den verkligen.
  Jag har inte testat en blender tidigare så jag hade inte så mycket förväntningar,

  Den har en stor och rymlig glaskanna som först i början kändes alldeles för stor, men ganska snabbt insåg jag att den behövde vara stor när jag skulle göra soppa och smoothies till hela familjen.
  Nu används den varje morgon till smoothies och barnen gör milkshake när dom kommer hem från skolan.
  Den har funkat väldigt bra till att göra soppa med så nu kommer jag troligtvis att alltid göra soppa från grunden.
  Den står även stadigt på sina sugploppar och är lättrengjord,

  Ett litet minus är att kannan blir lite tung, men pga skårorna där den ska sitta så går det ganska smidigt att få den på plats även om man inte är så stark i handleden.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Har hunnit testa mixern i två veckor, har blivit mycket morgonsmoothies och några soppor för att verkligen testa olika funktioner. Är faktiskt väldigt nöjd med resultatet. Varma soppor har såklart inte varit något problem och sopporna blir släta, går väldigt fort!

  Jag har använt mig utav frysta frukter/bär tillsammans med havremjölk. Till smoothies så fungerar den bra, dock tycker jag att "programmet" för smoothie inte alls funkar lika bra som att bara köra den som vanligt. Bra med sugproppar som håller den på plats. Känns kraftfull och är dessutom ganska snygg. Tycker det är enkelt att rengöra om man "för"-diskar den genom att hälla diskmedel, vatten och kör den lite.

  Det lite mindre tråkiga, den är väldigt högljudd, jag förstår det men det är jobbigt på morgonen. Är annars väldigt nöjd med produkten.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Är jättenöjd med produkten! Det är ganska lätt att göra egna soppor helt från grunden,Har gjort ett flertal olika soppor med ett perfekt resultat.Enkel att använda,lätt att rengöra.
  Har haft den nu i ett par veckor, mycket kraftfull motor.Jag har inte hunnit göra många smoothies och de gånger jag gjorde det så var det ett perfekt resultat.

  1500kr lät lite för dyrt men nu finns det för under 1000kr vilket är prisvärt tycker jag
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Blendren var väldigt lätt att använda men dock var den för högljudd och glasskålen vägde ganska mkt. Designen var helt ok (inget speciellt jämfört men andra.) Smoothien jag gjorde smaka som i min gammal blender. Och en annan positiv egenskap den hade var att det var lätt att diska skålen eftersom man kunde diska den i diskmaskin. Jag skulle inte rekommendera den eftersom att den är ganska dyr och högljudd. Min gammal var ungefär lika bra. Enda skillnaden är att den nya är lite snabbare men inte värt 1500kr...
  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En bra blender som gör det den ska. Tycker om designen och har inget emot att ha denna maskin framme. Har gärna tomt på köksbänkarna annars. Har använt blendern framför allt till att göra smoothies och är mycket nöjd. Bra att den klarar både is och frysta bär då jag vill ha mina smoothies riktigt kalla. Lätt att använda med smoothie knappen. Dock tycker jag att den låter lite för mycket när den går upp och ned i varv. Men inget som stör direkt då den bara kör i ca 1 min. Nöjd med att det inte blir bitar kvar när man kör smoothie. Ett plus också för att den även klarar varmt. Då jag ibland vill ha en helt slät soppa. Känns nödvändigt med sugpropparna då den vibrerar på de höga varvtalen och när man krossar isen. Lite trixit att göra rent i botten då knivarna hamnar ivägen man kommer inte ned med diskborste eller svamp. Kan kännas lite tung att hålla i när man diskar. En bra och lätt blender att använda som jag varmt rekommenderar.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  lättaste mixer att använda till o med min systerson som är 3 kan använda den stilrenaste designen fin o rostfri testa göra drinkar soppor smakade underbart lätt att rengöra bara till att ta av botten o skölja rent den prisvärd o skulle rekommendera att ni ska köpa den
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har nu spenderat hjälte mixer för ungefär en vecka att säga att jag har blivit mycket förtjust i det. Hela familjen av fyra använder både ser och ofta, t ex milkshakes, smoothies etc. Speciellt barnen har varit riktigt förtjust i det eftersom de älskar choklad milkshake. Kannan tar nog att jag inte behöver göra milkshake för flera halv. Det är kanske lite stor för köksbänken, men är inte värre än att man kan lägga undan den. Det känns mycket säkert med tanke på att det har sugkoppar under och tvättas mycket lätt i diskmaskinen. Jag rekommenderar verkligen denna mixer, tycker att det är bra.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En fantastisk mixer som jag kan rekommendera alla stora familjer. Kannan är stort och innehåller många glas smoothie till otåliga barn / ungdomar. Denna mixer krossar isen enkelt och jag ser fram emot varma sommardagar där hemlagad slask kommer att serveras i trädgården. Mixern är lätt att använda, och med förprogrammerade program hanterar 8åringen och göra smoothie. Bra sug proppar på undersidan av maskinen gör det möjligt att stå stadigt på bänken, och ren design passar de flesta kök tror jag. Denna iris lager perfekt resultat varje gång, om jag har lite eller mycket Oppi kanna blir smoothie smidig. Jag kokta grönsaker anbud och hade kanna, sörjig ettor och den yngsta åt upp allt. Nu är det lätt att få in sina tillräckligt med grönsaker. Nästa projekt är att mosa frukt / bär och frysa popsicles. Ha tro att det kommer att bli väl mottagen i huset i alla fall. Ett stort plus är naturligtvis att kannan är lätt att rengöra. Skölj den och sätta i diskmaskinen, förenklar det inte. Detta Jag ångrar inte att jag fick i huset.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är mycket nöjd med denna mixer från Nordica. Jag har använt det en hel del att göra soppor och friska smoothies när jag vill och hälsosamt liv. Varje morgon jag använder det för att laga min frukost. Det gör lite för mycket ljud, men sedan arbeta snabbt så att du inte behöver använda den så länge. Kannan är tillräckligt stor att jag kan göra soppor i flera dagar som jag tycker är mycket positivt. Efter användning, satte jag det bara i diskmaskinen och isbitar är Inget problem. Jag rekommenderar denna öppning till vänner.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Nordica hjälte har en mycket Proffit utseende när man står på köksbänken.
  Vad jag får en del av det är att det är en mycket tung och med dess sug proppar är svårt att flytta runt.
  Det måste gå vidare på köksbänken på grund av sin höjd.
  Ett plus är att det är mycket lätt att ta bort för rengöring, så att man kommer lätt till blad som sitter i den.
  Det råder ingen tvekan om att detta är en kraftfull bra maskin, krossning oftast mycket snabbt.
  När jag hugga choklad med ,, smälta delen av choklad och låg under bladen, är detta på grund av en lite varm under där jag skulle tro
  Jag tror att en maskin är något för stor för min användning, men skulle verkligen rekommendera det till dem som letar efter en stor och kraftfull maskin.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Nordica Hjälte Blender är en öppning i det övre arket. Den eleganta formen gör det lätt att hitta utrymme för det i köket.
  Att göra snabba friska soppor är perfekt, hjälper den tjocka glasbehållare ATT värme stannar länge,
  Det blir snarare inte röra med denna samenlinget med mitt förflutna. Det är också super lätt och säkert att tvätta den, vi skölja bara och lägga den i diskmaskinen.
  Smooothies beståndet kampen lätt och snabbt. Den kraftfulla motorn gör krossning bort på mindre än en minut. När det är krossad is kommer att vara klar inom kort.
  Det kommer att finnas vissa buller när den körs på full effekt, men det lønnerseg eftersom det Gaer så fort.
  Detta Obh`n Jag rekommenderar till alla som vill ha en premie mixer.
  Här i huset har blivit en riktig hjälte.