Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Linocell 1X Powerbank 2600mAh

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Linocell Powerbanks (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  TL;DR:
  + Laddar till 70-80% ca 2 timmar, fulladdad lite dryga 4
  + Kompakt
  - Mindre än angiven kapacitet
  - "Laddningsindikatorn" är oprecis och lyser konstant svagt.

  Full analys:
  Preliminära tester tyder på att det exemplar jag köpte var på ca 2300-2400 mAh vilket är lite skralt för den angivna kapaciteten. Problemet ligger egentligen inte i att kapaciteten är för låg utan i att detta ofta antyder att cellerna är av dålig kvalitet.Jag skall dock inte döma ut den helt, detta är bara över första cykeln, ibland tar det några uppladdningar innan batteriet fungerar optimalt.

  Jag har inte hunnit testa DC-DC stegets effektivitet vilket också påverkar den praktiska effekten man får ut av batteriet, detta kommer...

  Min mobil ville ladda med 0.93A från denna (jag har fortfarande ingen referenslast så jag kan inte göra exakta tester på vad den klarar).

  Primärladdning sker med nästan en hel ampere, om laddaren orkar, detta innebär att batteriet kan laddas till ca 70-80% på knappa två timmar, (de sista 20-30% är alltid avsevärt långsammare på litiumbatterier).

  Utgången kopplas ur helt då batteriet är slut vilket är bra, detta borde skydda batteriet från att bli underladdat och ta skada av det.

  Att hävda att den har en laddningsindikator är lite magstarkt. Den har en LED som konstant lyser svagt blått så länge batteriet är laddat (oavsett om det används eller inte), grönt när det används och är fullt-ish, rött när det används och nästan är slut och inte alls då batteriet är helt slut.

  Jag har inte hunnit beräkna självurladdningsfaktorn. Efter som jag inte orkar bryta upp den tar det några veckors urladdning innan jag får siffror, men jag uppdaterar då jag har kommit dit.