Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Xbox One Wireless Controller S - White (Xbox One/PC) (Original)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Handkontroller (34)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.82)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte denna (v3) till min pc för att ersätta min trådlösa xbox 360 handkontroll.

  Främst stödet för bluetooth var det som fick mig att köpa denna, då man slipper betala extra för en pc mottagare och slipper klumpig adapter.

  Supersmidigt att kunna koppla in trådlöst direkt till sin laptop eller Windows 10 surfplatta för lite smålir på språng. Att sitta på tåget med sin windows 10 surfplatta + den trådlösa xbox 360 adaptern med 2 meter sladd + handkontroll känns inte aktuellt. Surfplatta + handkontroll direkt (utan adaptrar, mottagare osv) känns dock absolut fungerbart.

  Poängavdrag då den till skillnad från 360 kontrollen krävde konfiguering i vissa spel och så fungerar såklart bluetooth upplevelsen inte alltid perfekt. Första dagen när jag körde fungerade den utmärkt, minst lika bra som med den propertiära xbox trådlösa anslutningen. Andra dagen krånglade den något, med lite eftersläpningar i styrningen då och då om jag inte hade fri sikt (3m) fram till den stationära datorn. Dock klart bättre än min gamla bluetooth handkontroll.

  EDIT: ja det är nu ganska klart att bluetooth-mottagningen är klart sämre än xbox's egna trådlösa lösning, trots användning av extern usb 4.2 bluetooth-adapter från asus. Där xbox's egna lösning fungerar helt utmärkt till 100% trots mycket störningar från annan utrustning så börjar bluetooth-uppkopplingen svaja redan på några meters avstånd om man inte har helt fri sikt. Detta varierar säkert från fall till fall beroende på vad man har för bluetooth-mottagare, annan störning osv men generellt gäller alltså klart sämre räckvidd.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  2 mån sedan
  helt värdelös. två köpta gick sönder efter 3 månader. samma problem på bägge. en av knapparna slutade svara på lätta knapptryck. deras "support" stängde mitt ärende på deras forum utan att ge någon annan en möjlighet att svara hur man skulle rengöra den,

  rengjorde bägge och bytte ut conductive rubber på dem men det hjälpte inte. hårdvarufel,
 • Usel
  9 mån sedan
  Usel produkt att ha på PC. Batterier tar slut på timmar istället för veckor, och den dubbeltrycker på vissa knappar lite sporadiskt. Ska vara ett drivrutinsproblem enligt nätet, men 100% utan lösning. Går INTE använda till seriöst spelande (läs: Rocket League) online då man helt utan varning gör fel manövrar för att kontrollen inte vill vara med.

  Och som grädde på moset, finns ingen inbyggd varning om batteristatus i Windows 10, trots Microsoft-produkter. Var tvungen ladda ner ett program någon skapat. Uselt.
 • Bra
  11 mån sedan
  Jag har nu köpt min tredje sådan här controller, vilket skvallrar om att jag är nöjd med hur den fungerar. Jag använder den mest till att spela Rocket League och tycker den för mig ger bäst känsla av alla de controllers jag provat, inclusive de tidigare versionerna av Xbox controllers (360 och One V2). I nuläget kan jag inte tänka mig att använda en annan controller än just denna åtminstone när det gäller just spelet Rocket League.

  Problemet däremot, och det som drar ner betyget, är det faktum att jag är inne på min tredje på relativt kort tid (1½ år), så hållbarheten lämnar lite att önska vid löpande användning. Det vanligaste felet är att den plastbit som utgör de två översta knapparna på framsidan av kontrollen knäcks, då dessa sitter ihop i en enda lång bit som sträcker sig längs hela kontrollen. Denna bit har flera hål (antagligen gjuthål) som minskar hållbarheten och gör att den knäcks vid kontinuerlig användning av de två knapparna. Antagligen ett rätt okänt problem då jag sällan använt dessa knappar i andra spel, men just i RL så använder jag de frekvent.

  I stort dock, så gör prestandan den ändå till en prisvärd kontroll.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Skönaste kontrollen jag har haft. Men de håller sämre än de gamla, jag har redan haft problem med två handkontroller.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Känns solid men tveksam kvalitet; spakarna kan gå sönder och dra åt ena hållet konstant trots försiktig användning. Kopplar upp snabbt, enkelt och automatiskt mot Xbox. Lång räckvidd, bra batteritid och smarta funktioner såsom ljudjack för hörlurar. Gillar att den kan fås i vitt utförande, så att man kan hitta den lätt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte denna till min PC, men då min PC från 2016 inte hade bluetooth (trodde felaktigt att mitt moderna moderkort för 1500kr+ borde ha detta som standard) så fick jag komplettera med tillhörande dongel. Men det påverkar inte betyget, 10/10, riktigt fantastisk controller.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte denna med Xbox One - Play & Charge Kit och Wireless adapter for Windows.
  För att spela spel som Tomb Raider på datorn och via Nvidia Shield på tvn.
  Älskar Xbox One handkontrollerna.
  Kan bara tycka att "Play & Charge Kit" borde följa med standard i handkontrollerna.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte 2 st. Kopplar upp smidigt och inga räckviddsproblem (klarar ca 10m) till en PC med USB Bluetooth dongel från Kjelle.

  Bytte dessa mot min Xbox One Wireless adapter lösning och allt funkar så mycket bättre nu.

  Funkar prefekt i alla spel (Steam) och har en ny skön struktur på undersidan för bättre grepp och mindre handsvett.
 • Dålig
  8 mån sedan