Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Palit GeForce GTX 1070 Dual HDMI 3xDP 8GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Palit Grafikkort (PCI Express) (66)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fungerar utmärkt. Riktigt bra GPU. För tyst och effektiv kylning trodde jag först att man var tvungen att ha Palits dyrare modell, vid namn JetStream, men vanliga Dual räcker långt.

  Enkelt att överklocka med MSI AfterBurner. Och efter nedsatt Power Limit och med fläktarna satt till Auto med egen fläktkurva så är kortet väldigt tyst (även utan chassi).
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte kortet efter att mitt GTX970 gick sönder under garantitiden och ej gick att reparera, så jag betalade bara mellanskillnaden och fick en rejäl uppgradering!

  Intrycket så här långt är att kortet i sig är lite plastigt, men vem sitter och tittar på kortet?
  Prestandan finns där och blir över om man som mig spelar på 1080p/144Hz, testade bl a att maxa Fallout4 och det kändes som ett helt nytt spel jämfört med de för övrigt höga inställningarna jag körde med mitt gamla kort, och flytet var superbt!

  Med hjälp av Palits program Thundermaster kan man lätt överklocka kortet samt ställa in fläktkurva och andra energiinställningar, tummen upp!

  Idlar 40c med fläktarna avstängda i ett förhållandevis varmt rum, sen har jag ställt in så att det ska gå upp till ca 70c vid tyngre spel, låter knappt någonting!

  + Tyst & svalt
  + Presterar riktigt bra i 1080p
  + Thundermaster
  - Kvalitetsmässigt känns det lite plastigt och saknar backplate
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Grymt grafikkort, står att den ska klocka 1683 MHz på boost, men den klockar over 1900 MHz!, Clean design, synd bara att den inte har någon backplate. Vet dock ej om jag skulle köpt just denna för 5000kr, men nu fick jag den för 4200kr på Amazon.co.uk ;).

  Bra grafikkort, rekommenderas starkt!