Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fanola No Yellow Shampoo 350ml

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fanola Schampo (41)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Effektiv! Synligt och snabbt resultat!

  Jag har naturligt ljust hår med guldiga skiftningar vilka jag ogillar. Eftersom mitt hår är ofärgat så kan det vara svårt att hitta en produkt som tar på håret (såna här produkter sätter sig ogärna på ett ofärgat hår).

  Det här är det enda silverschampot som har funkat. Det är väldigt pigmentrikt och är knallblått. Det enda negativa med det är att det kan färga av sig på händer och föremål så var försiktig och använd handskar.

  Resultatet på mitt hår blir en sval ton åt det gråa hållet. Resultatet är absolut synbart men långt ifrån som det blir på ett färgat hår.

  Jag upplever inte att det skiftar åt det lila eller blåa hållet vilket vissa silverschampon orsakar, men jag vet inte hur det är för ett färgat hår. Har du blekt hår bör du nog vara försiktig och börja med 1-2 minuter första gången.

  Många silverschampon jag testat har gjort mitt hår torrt, men det gör inte det här. Stort plus!

  Det blir inte högsta betyg pga att det lätt färgar av sig på huden och för att jag inte testat det på ett färgat hår. Men eftersom det funkar bra på ett ofärgat hår kan jag inte tänka mig att resultatet blir något annat än outstanding. Så länge man är försiktig och inte har i det för länge.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt bra produkt! Fungerar som den ska, värt pengarna!