Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Emmaljunga NXT90 (Sittvagn)

 Lägg i lista  Jämför
OBS! Då vissa butiker inte alltid skriver ut årsmodell på sina vagnar kan en del olika årsmodeller ligga som varianter på priserna.
Jämför pris på alla Emmaljunga Barnvagnar (23)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (2.43)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Tung
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Snygg barnvagn med överprisade tillbehör. Adapter till britax babyskydd, 520 kr.
  Sänker betyget efterssom teleskophandtagen är en dålig konstruktion som går sönder.
  Sänker till en etta efterssom handtaget tappar sin läderlook och att det inte täcks av garantin. Det är riktigt billig kvalitet på läderlookeshandtagen...
 • Usel
  4 mån sedan
  Hittils efter 2år har jag inte hittat en bra sak på vagnen.
  Broms: funktion pinne i hjulet så man har tur i fall hjulet är i rätt läge för att man ska kunna stampa i bromsen.

  Sittdel, typ utan sufflet och dessutom för liten när barnet är mer än 1år. Sufflet borde ge solskydd för barnet, inte bara vara i vägen för huvudet.

  Teleskophandtag helt opålitliga och farliga

  Styrning, helt omöjlig med en hand. Hela vagnen har fel tyngdpunkt. Vilken även märks vid trottoarkanten. Illavarslande när de säljer ett tillbehör för att klara av att få upp framhjulen.

  Knäled, glappar ca 5cm i handtag när man drar upp för kant/trappa

  Det absolut värsta är hur trång och liten sittdelen är.
 • Usel
  1 år sedan
  Skitdålig konstruktion med teleskåpshandtagen.
  De slits ut och man blir förbannad.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har haft denna (NXT90F, samma vagn fast med större sittdel) i 1,5 år nu och vi är besvikna över att en vagn i denna prisklass har sådana brister.

  Positivt:
  - Rymlig
  - Fullt liggläge
  - Rullar bra
  - Lättmanövrerad
  - Flera bra finesser

  Negativt:
  - Felkonstruerad låsfunktion som ska hålla fast armarna till handtaget. Armarna åker in när man kör emot något eller uppför och hela vagnen blir vind. Emmaljunga vet uppenbarligen om detta, för när vi klagade till butiken fick vi nya låsclips som skulle lösa problemet. En klåparlösning som inte fungerade särskilt väl.
  - Klumpig att fälla ihop, kräver styrka och längd. Likaså att lyfta av sittdelen. Knapparna för att lossa sitt- och liggdelen är också onödigt tröga.
  - Dåligt lämpad för annat än stadskörning
  - Däcken är inte punkteringsskyddade, slangarna håller dålig kvalitet, ventilerna är svåra att komma åt och fälgarna är i plast. Vi har haft punka 3 gånger och slangen har smällt en gång när vi pumpade med allmän kompressorpump. Då blev också fälgen helt vind.
  - Sufletten är för kort i fullt liggläge (iaf på NXT90F)
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Usel
  2 mån sedan
  Mycket dålig kvalitet. Låset på det teleskopiska handtaget slits snabbt av och den ena sidan håller inte, vilket ger upp snabbt med viss motstånd. Vagnarna ser snygga ut, men enligt min mening finns det också designfel. Ryggen är för kort och barnet fastnat i taket efter 18 månader. Du måste då köpa ett tillägg som kan anslutas, men det ger knappast mer längd. Slutligen måste jag köpa en ny vagn till vår 2-åriga dotter.

  Har aldrig köpt en barnvagn tidigare och inte orienterat mig på denna marknad, men med den lilla erfarenheten (ett barn - en vagn) kan jag säkert säga KÖP INTE NXT90 et al. från Emmaljunga !. De påstår sig ha många decennier av erfarenhet i ryggen, men att de lyckas utforma en sådan make-up som (när jag köpte) kostar över 12 000 NOK är helt obegripligt för mig.
  Undvik Emmaljunga, köp något annat, jag litar inte på dem.