Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei Y6II Compact

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Mobiltelefoner (92)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  En alldeles utmärkt vanlig 5-tums Android-mobil, med klart godkända egenskaper för de kamera, menyer, de vanliga populära apparna etc. - speciellt mtp. priset = 995 kr(!) Ok, en äldre Android-version (5.1. i feb./mars 2017) men som sagt klart funktionell, speciellt som backup- andramobil el.dyl. Plus för dubbla sim; helt ok kamera/kameror, displayskydd följde med köpet (från Telia). 9* för det priset, men blir uppdaterat till en 8 (den tålde ju inte en droppe vatten; ok, den är inte vattentät /-skyddad, men ändå).
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket telefon för pengarna! För 1000:- får man en bra telefon som faktiskt står sig väl i konkurrensen om man inte har behov av den absolut vassaste telefonen ur alla aspekter såsom ljudkvalitet och kamera. Känns förvånansvärt gedigen och kvalitativ. Mycket nöjd på det stora hela!
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  För priset av 1000-1200 kr är det inget att tveka på. Bra prestanda utan lagg (har dock inte testat tunga spelappar). Tillräckligt bra upplösning. Har även tappat den rejält tre gånger utan att den har gått sönder (jag har inget extra skydd). Den har dual sim som gör att du kan använda den för både jobbet och privat. Jag har jämfört kameran mot iPhone SE och den tar tom skarpare bilder när det är ljust, dock viss färgskillnad. Inomhus och mörkare ute så vinner iPhone SE. Det som i mitt fall sänker betyget är att den har samma ljud för alla typer av meddelanden. Du vet med andra ord inte om du får t.ex. SMS, kalenderpåminnelse eller något systemmeddelande.

  + Dual SIM
  + Batteritid
  + Snabb och bra prestanda
  + Fotokvalitet

  - Samma ljud för ALLA typer av meddelanden (SMS, system, kalender, appar osv.)
  - Saknar fysisk mute-/tystknapp
  - Lååång tid för att ladda batteriet fullt