Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus GeForce GTX 1060 ROG Strix Gaming OC 2xHDMI 2xDP 6GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Grafikkort (216)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra prestanda! Hade ett Asus GTX 760 innan som jag var mycket nöjd med men fick möjlighet att uppgradera till detta kort. Kan köra allt i Ultra med råge! Skaffade det mest för att köra Codemasters F1 2016 i Ultra och jag kommer upp i 87 fps (1080p) om jag slår av Vsync och standard klockfrekvens.

  I nuläget har jag ingen användning för 6GB RAM men detta kort är framtidssäkert och räcker ett antal år framöver. Hade klarat mig bra med 3GB versionen så länge man bara ska köra i 1080p.

  Väldigt tyst och svalt samt energisnålt. Kortet är semi-passivt så fläktarna är bara aktiva under hård belastning. Har aldrig lyckats få kortet över 60 grader.
  Kortet lyser i alla regnbågens färger men det går att stänga av om man vill.

  Enda nackdelen är att kortet är väldigt långt så jag fick ta bort hårddiskvaggan i fronten på chassit (Jag har ett Fractal Design Define R4). Därav minus en stjärna.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte grafikkortet igår, Funkar kanon, Men när jag startar ett spel så går fläktarna igång på hög hastighet så det låter ganska mycket, och sedan varvas dem inte ner.. ligger som högst på 55 grader. och som minst 20 grader men även där går fläktarna för fullt hela tiden.
  Någon som vet vad som kan vara fel?
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har haft den i snart ett år och är hur nöjd som helst. Ibland undrar jag om jag verkligen behöver all kraft den har... framtidssäker iaf. Man ser dom nya grafikkort har 8GB och 12GB, det kommer i framtiden att behövas. Känner mig trygg i 4 år till :)

  Bytte ut 560ti mot denna, och denna drar mindre ström, fast mycket bättre och har fler fläktar :D

  Bf1 på ultra, Mirrors Edge, Wot, Sims4, Tomb Raider allt funkar. Man kan ju undra om det räcker med 2 fläktar? Eller 1050ti?

  Enda minus att jag hade inte pin kabel så jag fick köpa till det.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra kylning, vid mindre grafikkrävande spel är inte ens fläktarna på vilket gör kortet helt tyst. Uppskattar man LED och snygg design kan sägas att kortet verkligen uppfyller de kraven med rbd-led och backplate. Klarar 60+ fps i krävande spel med höga inställningar i 1080p.

  Plus i kanten för de externa fläktutgångarna!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bäst