Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sennheiser PXC 550 Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sennheiser Hörlurar (256)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.74)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Superb soundstage (som kan justeras som man vill i appen) och jätte bra ljud. Man hör klar alla instrumenter inte bara höger - vänster utan på djupet, höjden och runt om, man hör detaljer man inte hört tidigare (momentum 2 med kabel har bara lite bättre ljud men dessa har mycket bättre soundstage så dem är roligare att lyssna på). Kan kopplas mot 2 enhet samtidigt så man kan spela på datorn och svara i telefon (den enhet vars ljud aktiveras sist hörs). Batteri håller i 30 timmar, ljudet vid samtal är jätte bra åt båda håll. Bra räckvidd och snabb uppkoppling samt senaste bluetooth. NC är bra (sony och bose är lite bättre men inte mycket) fast kuddar gör redan bra passivt isolering så det är inte extrem skillnad med nc på. De är lite varma och plats för öron är ok men kunde varit lite större (typisk sennheiser). Trådlöst ska man höja volym mer, med kabel spelar de mycket starkare, men kvalitet på båda är nästan jämnt (jätte bra för bt). Ladas via mikro usb och man kan lyssna musik via samma kabel om man laddar med datorn.

  +
  soundstage
  ljudet (djup klar bas, mid och highs, mycket detaljerad)
  bra koppling
  appen (fast man skulle lägga till fler val, det kanske kommer senare, equalizer funkar bara på musik genom appen men soundstage vall (reverb, bas och annat) funkar mot allt, det stannar i hörlurars minen)
  batteri
  isolering + nc

  -
  varma
  trycker mot stora öron
  kan inte stängas av och lyssna via kabel för att spara batteri tex (stängs av med att kopporna vrids inåt)
  recharge headset ljud uppmanar en stund även efter att man kopplat in kabel för att ladda (via datorn)

  lite om konkurrenter
  bosse cq35 är mest komfortabel men har sämsta ljud, sony mdr1000 har bäst NC (samma som bosse egentligen men sony har bättre ljud än bosse, sennheiser har bara lite sämre nc) och sennheiser har bästa ljud, appen, justeringar, kvalité känsla och är mest roliga att lyssna på, fast det är personligt och beror på vad man gillar och prefererar mest.

  ljud: sennheiser 10, sony 9, bosse 7
  NC: sony 10, bosse 10, sennheiser 8
  komfort: bosse 10, sennheiser 8, sony 7
  app/justeringar: sennheiser 10, sony 8, bosse 7
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  En hörlur som ligger gott om hjärtat för mig, som har brister (och många)

  Ljudet i sig är inte så mycket att klaga om, En fin representation med en väldigt neutral ljudbild, med snäppet åt det skarpa hållet (men aldrig så pass att det gör ont eller blir shouty), Har även väldigt bra kvalité till ljudet med en extrem klang, även bra stereo separation och soundstage för att vara stängda hörlurar

  Komforten är allt som delad. Vissa passar dessa perfekt på men för andra med större öron så blir dessa snarare "on-ear" vilket dessa inte är menade för.
  Finns även ett plastgaller över elementet inuti hörluren som kan skära mot örat om man har oturen, vilket gör dessa till en hemsk upplevelse för vissa. Som tur så upplevde jag inte något av det men många gör, och många klagar (Sennheiser borde släppa en update av dessa snart tycker jag)
  Dem sitter även väldigt varmt runt öronen. För kalla klimat så slipper man ha mössa på sig men i varma klimat så blir det klibbigt, äckligt och allmänt obekvämt med dem på sig. Dem skulle valt bättre kuddar

  Funktionerna har samma historia. Något jag fortfarande inte förstår är vilken knäppgök som fick idén att man skulle starta hörluren med att vända ihop lurarna? för det måste vara det dummaste jag vet med dessa
  Man kan omöjligt använda dessa passivt med kabel utan att enheten är igång, den kommer alltid vara igång även om man kör med kabel.
  Stora nackdelen med det är att hörluren aktivt sänker volymen. Kopplar du in dessa i en exotisk förstärkare och skruvar upp volymen så hänger inte hörlurarna med, dem bara sänker tillbaka det. Om detta är en EU reglering eller dålig mjukvara så stör det mig så oerhört.

  ANCn är inte hemsk, den gör ett bra jobb. men den är inte bekväm. Känns lite grann som att du ska landa med ett flygplan, Trycker mot öronen om man är ovan. Dessa var även min första ANC hörlur så hade inga stora förväntningar. i detta fallet så är Sonys flaggskepp betydligt bättre med ANC

  Batteritiden är bra, faktiskt väldigt bra och (Höll) Länge. Men nu efter 2 år så börjar nackdelarna visa sig fram. Batteritiden är nu inte alls bra längre, kan klara mig på 1 dag eller 2 dagar max medan innan så kunde dem hålla sig i nästan en vecka på 1 laddning

  Inte bara det dock, Nu är det näst intill omöjligt att ladda dem. Varje gång man försöker ladda hörlurarna så laddas dem i kanske 5 sekunder, sen slutar dem ladda helt och hållet. Så det blir lång tid av att koppla in och ut med kabeln flera gånger tills hörluren till sist faktiskt laddar klart. otroligt störande, Vilket även är en av anledningarna till varför dessa hörlurar snart kommer ersättas, men av vilka vet jag ej

  Allt som allt får dessa 8/10 vid detta laget. Bra hörlur, Faktiskt väldigt bra på vad den kan. Men Sennheiser borde dra sig i kragen och sluta släppa hörlurar för 600.000kr och ta ett till försök med deras trådlösa barn och uppdatera dessa med nytt namn, design och fixa alla defekter och fel de har haft
 • Alla omdömen

 • Dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Alldeles för buggiga i förhållande till prisklassen! NC var knappt märkbar! = Jag lämnar tillbaka mina trots att de lät bra!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  + Jättebra batteritid
  + Bekväma (Men blir varma, speciellt ifall man har dem när man motionerar)
  + Ihopvikbara
  + Bra Noise Cancelling som kan ökas gradvis via appen.
  + Tillräckligt rymliga för att ha öronproppar/in-ear-lurar innanför kåporna för extra ljuddämpning. Har dock rätt små öron. ;)

  +/- Touch-panelen. ca 1 gång av 10 så får man inte den att fungera som man vill. Det händer också att man råkar snudda vid panelen när man pratar och då avslutar man samtalet. Generellt är panelen dock rätt skön och intuitiv att använda.

  - Snäppet plattare ljud jämfört med BOSE's motparter.
  - Skägget fastnar i den svarta, platta ytorna på utsidan av lurarna ifall man tar av sig dem och låter dem hänga kring halsen i avstängt (platt) läge. Inget problem ifall man låter dem vara i uppvikt (påslaget) läge, men då blir de snäppet klumpigare att ha hängande kring halsen.

  Efter att ha använt PXC 550 ett par månader och sedan fått testa BOSE Quiet Comfort II så verkar det vara mer rymd BOSE's vad gäller både bas och mellanregister. Både är dock riktigt bra.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Van vid mer premium lurar (B&W PX7, M&D MW65 etc.) och att ha dessa jämsides med sådana är inte att rekommendera, extremt plastiga i jämförelse.

  Kan dock tänka mig att de i övrigt levererar bra inom prisklassen.
 • Acceptabel
  6 mån sedan
  Ljud: bra.
  NC: riktigt bra.
  Bekväma: ja, även om man har dem länge.
  Kvalitet: trodde den var bra i 2.5 år.

  Plötsligt en dag så gick det dock inte att slå på dem. Det klickar som vanligt, men de är fullständigt döda. Garantin är slut så klart och nu ligger de och skräpar.

  Kommer köpa nya, för jag är beroende av lurarna, men den här gången blir det inte Sennheiser.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sennheiser levererar en fantastisk tätslutande lur som sitter fantastiskt på. Ljudet är balanserat och spelar bra i alla register. Via appen ser du batteritid och kan sköta brusreduceringen, ett litet minus att man bara kan justera musiken som ligger på enheten, men inget större bekymmer i och med att Spotify har inbyggt EQ.
  Billigare och bättre än exempelvis Bose QC, rekommenderas!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har ägt dessa i 6-7 månader och är överlag mycket nöjd. Neutralt och lättlyssnat ljud. Gott om detaljer i högre register. Basen är fast och exakt. Har jämfört dessa med mina Bose QC30 i diverse situationer. I flygstolen vinner Bose, men i alla andra sammanhang erbjuder dessa Sennheiser-lurar en bättre upplevelse. Ljudkvalitén är på topp.

  Komforten är relativt bra, och lurarna är väldigt lätta.

  Tyvärr blir det ibland problem när jag har både dator och telefon anslutna samtidigt. Det händer att den ena enheten "blockerar" den andra, så att det är helt tyst när man försöker spela upp något. Detta har jag inte upplevt med andra lurar.

  I övrigt inget väsentligt att klaga på.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  köpte dessa förra veckan efter en del testande och föll för det bra ljudet men jag fick lämna tillbaka dom eftersom komforten var usel för mig. Kåporna var för små för mina öron och tryckte på ett jobbigt sätt samma med bygeln som tryckte mot huvudet. Det var dock synd då jag uppskattade ljudet, funktionaliteten och designen.

  + Ljud vid musik och film. Bra balans och klarhet i lurarna.
  + Bra ljud vid telefon också, plus att brusreduceringen sänks/Slås av vid telefonsamtal.
  + Designen, snygga kort sagt, diskreta.
  + Funktionaliteten, gillar touchkontrollerna på sidan av luren, smart

  - Komforten, dom passar inte oss med herrstorlek på huvud och öron utan är bättre lämpade för småörade:)

  Jag blev tvungen att lämna tillbaka mina då komforten är A och O, sitter dom dåligt så hjälper det inte om dom för övrigt är bra.

  Jag köpte ett par Bose QC35 II istället och dom sitter bättre.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Neutralt ljud skulle jag säga, tillräckligt bra för att gott och väl avslöja skillnader mellan olika mixar.

  + Ljudkvalitet
  + Räckvidd
  + Touch-kontrollen funkar bättre än förväntat
  + NC funkar riktigt bra. Släcker ljudet från diskmaskinen när man står bredvid och nästan även ljudet från spisfläkten trots att man har den några decimeter från näsan
  + Utbytbara kuddar

  - Byggkvaliteten är OK, men de känns en aningen bräckliga
  - Det blir lite varmt efter långa sessioner, men det ligger lite i sakens natur med slutna lurar. Man får ju välja mellan att isolera ut omgivande ljud eller ha bättre ventilation för öronen.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra ljud, bra NC men väldigt ömtåliga.
  Fungerar riktigt bra, men tappa dem absolut inte i golvet. Skarven mellan bågen (som är av metall) och själva hörkåpan är gjord av tunn _plast_. Den är ungefär som en tändsticka (!) tjock och 2 tändstickor bred och går verkligen av för ingenting.
  Jag råkade peta ner dem i golvet från cirka 1 meter och de knäcktes rakt av. Hade jag vetat att det var en tunn plastbit mellan metallbågen och kåporna så hade jag aldrig köpt lurarna. Jag har andra liknande lurar (inte NC), både tyngre och lättare, som jag tappat i golvet säkert 50-100 gånger vardera och det har aldrig hänt något alls (inte lika rutten byggkvalité).
  Jag är inne på mitt andra par lurar. På första slutade "pairingknappen" att fungera så jag jag kunde inte para dem med nya enheter via bluetooth. Andra paret knäcktes bågen på. Jag har limmat och tejpat med silvertejp. Använder dem numera bara när jag flyger.

  + Ljudet
  + Appen
  + Komfort
  + Tillbehören (sladdar och kontakter som följer med)
  + NC
  + Mindre vakumkänsla än Bose och Sony (imho).

  - Byggkvaliten är episkt kass på ställen där den måste vara top-notch.
  - Man blir verkligen svettig runt öronen av pga materialet som ligger mot örat.

  Kan inte rekommendera någon att köpa dessa. Väldigt dåligt av Sennheiser som annars gör riktigt bra lurar att ha så här dålig byggkvalité när de är så pass dyra.
  Byggkvaliten drar ner betyget som annars skulle vara en 8/10.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Ljudet toppen. Dock svårt att känna av när brusreducering är på/av. Inte bekvämma efter 1h användning.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag har dessa lurarna på jobbet och vad gäller ljud och brusreducering duger de bra till det men de är inte särskilt sköna, blir snabbt varmt om öronen och funktionen att de stängs av genom att vrida en kåpan är en design gimmick som är väldigt dålig i praktiken. Funkar bra att som headset parade både med dator och mobil samtidigt, har dock aldrig fått mobilsamtal samtidigt som jag haft Skype/Hangouts konversation igång så vet inte riktigt hur de reagerar då.

  Jag hade hemma Bose Quiet Comfort 35, Plantronics BackBeat Pro (osäker exakt vilken modell), Sennheiser Momentum M2, Sennheiser PXC 500 och Sony MDR-1000X samtidigt för att jämföra. Bose är så bra att hade jag köpt hem bara dem hade jag varit så nöjd att jag hade behållt dem. Så jag är glad att jag inte gjorde det för sida vid sida så vann Sony ganska lätt.

  Bose var visserligen skönare att ha på sig men Sony var god två bara ett litet snäpp efter. Boses konstruktion där membranen är vinklade inuti kåporna är det som gjorde dem snäppet skönare, känns som att örat inte rör vid lurarna alls och därmed varken blir ömt eller varmt. På alla andra punkter tyckte jag dock Sony var bäst eller i något fall delat bäst, så totalt sett var det inget svårt val.

  Sony hade trevligast ljudbild (åtminstone oinspelade) och då var jag inte ute efter ofärgade referenslurar utan en behaglig ljudbild som funkar till många genrer och inte är jobbig att lyssna på 15 timmar i sträck en lång seg flygresa. De hade även bäst brusreducering och mest/bäst finesser. Bara funktionen att kupa handen över ena luren för att tillfälligt växla från aktiv brusreducering till talförstärkning skulle kunna fällt avgörandet nu när jag vet hur användbart det är.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Riktigt fint och välavvägt ljud, fin design, bra blåtandsräckvid, bra touch att pausa, svara et.c med. Ska jag säga något negativt så är det relativt kort huvudbygel, app som bara stöder Tidal och inte Spotify, samt onödigt påkostad låda med vaddering, som man ändå slänger direkt. En kanon produkt i övrigt. 👍
 • Perfekt
  1 år sedan
  Sjukt nöjd med dessa. Riktigt bra ljud, lagom bas, touchpanelen på sidan fungerar över förväntan, sjukt bra batteritid, snygga och andas kvalité. Sitter väldigt skönt gör dom också. NC fungerar riktigt bra. Testade både bose 35 2 samt Sony x1000. Bose är bäst på NC samt Sony har väl lite bredare bas. Pxc 550 vann för mig pga bättre ljud, snygga samt även mer prisvärda. Mycket nöjd!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Utan tvekan de mest prisvärda ANC bluetooth lurarna på marknaden. Grymt ljud, skön passform och bra brusreducering. Levererar betydligt bättre ljud än Bose QC35 II.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Min förhoppning var att jag skulle kunna använda dessa utan en equalizer, men basen är på tok för svag för min smak. Vad jag hade förstått hade dessa en inbyggd EQ, men det påståendet stämmer då alltså inte. Det finns 3 olika EQ lägen inbyggda: Club, Movie och Speech, men ingen av dessa har någon större effekt på ljudet. I den tillhörande appen finns visserligen en equalizer, men denna fungerar bara om du lyssnar på musik direkt via appen - och appen har inte stöd för t.ex. Spotify, utan bara TIDAL och mp3-filer lagrade direkt på mobilen. Noise Canceling funkar bra för att ta bort låga frekvenser (t.ex. ljudet av motorer) men filtrerar inte bort övriga frekvenser (t.ex. röster).

  Sammanfattningsvis: Dessa är inte för dig som gillar riktigt djup bas, men om du är ute efter realistisk ljudåtergivning med mycket detaljer är dessa mer än godkända.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Tittade efter ett par noice canceling bluetooth-hörlurar. Även om musik via bluetooth inte direkt är någon jätteupplevelse, så är jag ändå rätt kräsen vad gäller ljudkvalitet. Ganska fort kom valet att stå mellan Bose QuietComfort 35 II, Sony MDR-1000X och Sennheiser PXC 550.

  Tre kanonbra lurar, men mitt val blev alltså Sennheiser. Varför?
  + Bästa ljudet
  + Bekväma (inte lika bekväma som Bose, men ändå)
  + Tillräckligt bra ljuddämpning (återigen, inte riktigt lika bra som Bose)
  + Lägsta priset

  Jag har använt lurarna i drygt en månad nu och ännu inte hittat någonting negativt att skriva om dem.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Är väldigt känslig när det kommer till ljud och vill ha det bästa.
  Testade fler olika hörlurar innan jag bestämde mig. Stod mellan dessa Bose QC 35II och BO H9, Mediamarkt var snälla nog och lät mig testa alla tre.

  Valet föll på PXC 550. Den största anledning var att ett ljudet via Blutooth var en klass bättre på dessa än den andra två. Bas, mellanregister och diskant, bara bättre. Med appen som Sennheiser förser en med kan du ställa in ljudet precis som du vill ha det. Funkar bra även med mössa på så här i vintertider.

  +Ljudet
  +Batteritid
  +Enkel att ställa in
  +Sköna lurar mot öronen och huvudet
  +Ljudet, igen

  -Onödigt komplicerat att stänga av och på
  -Mycket lätt att pausa musik när man vill höja ljud eller byta låt med touch på höger öronkåpa.

  Totalt sett: Bästa jag ägt! Bättre ljud än de Bose och AKG jag haft innan. Och igen: bäst ljudkvalité i klassen via Blutooth.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Först till förpackningen:
  När man öppnar den känns det väldigt exklusivt. Vadderingen är den bästa jag sätt. Slänger man lådan från ett höghus kommer produkten klara sig.

  Jag köpte hörlurarna igår och har hunnit lyssna på ungefär 15 timmar musik oavbrutet förutom när jag sov några timmar. Batteriet är väldigt bra. Räckvidden är på ca 50 m igenom tre 45 cm tjocka väggar från en macbook pro.

  Jag velade mellan bose qc 35 II, denna och momentum. Jag insåg ganska snabbt att momentums högre ljudkvalitet kommer förstöras av mitt ovgivande ljud då jag sällan lyssnar i tysta miljöer.

  Bose qc 35 II hade mycket sämre ljudkvalitet på både sång men framför allt basen när jag lyssnade på min favorit techno. Dessutom är noise cancelling (NC) funktionen irriterande då den piper och trycker. PXC 550 lider inte alls av detta.

  NC funktionen har jag testat i en gammal saab som saknar ett halvt avgasrör och har hål i grenröret. Den mullrar och låter så man blir döv. För att överrösta det ljudet krävs det minst 1 12" JBL baslåda med kraftigt slutsteg. När stolen skakar hör man inte längre bilen. Då förstår ni hur det låter. Med NC på PXC 550 försvinner nästan allt motorljud, det man hör ett en mysigt ljud som lite musik lätt överröstar, allt muller försvinner.

  Ljudkvaliten är nästan alltid bra. Vissa techno låtar sviker den dock på men annars låter allt fantastiskt.

  Funktionerna är superbra, inget att klaga på där, allt fungerar klockrent med min MB pro, samsung lur, samsung smarttv och stationära dator. Att man dessutom kan vara ansluten till två enheter samtidigt är perfekt för annars skulle man aldrig höra någon ringa eller knacka på dörren. (Har digital ringklocka kopplad med wifi till ljudsystemet)

  Allt med dessa lurar är bra, jag är supernöjd. Om man nu ska komma till de dåliga sidorna så kan jag bara klaga på ljudnivån. Jag som är lite skadad av bilen och diverse andra motorer genom åren måste köra lurarna på 80% för att höra och 90% är lagom. Mina trådade gamla lurar spelar högre men det är inte hela världen.

  Kan förövrigt tillägga att jag spenderade 3 dagar och totalt 6 timmar i olika butiker innan jag kunde bestämma vilken av alla trådlösa NC hörlurar som blev bäst. Med en budget på 4000 kr och har testat allt från 800kr-5500 kr tyckte jag dessa var bäst.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte först sony wh1000m2 som blivit superhyllade men var inte helt nöjd med dom av ett par anledningar.
  Om ni föredrar att lyssna på metal av olika slag kan jag starkt rekomendera dessa istället.

  Komforten 9/10 e suverän, väger mindre än konkurrenterna och sitter skönt över öronen, blir dock varmare och svettigare att ha på sig efter ett par timmar än Sonylurarna.

  Bluetooth är 10/10 supersnabb uppkoppling till iphone7 när man sätter på dom (sätts på och stängs av genom att vrida in/ut lurarna)

  Ljudet 9/10
  Klart ljud med bra bas, luftigare och bredare ljudbild än sony wh1000m2, därav jag valde dessa istället
  Känns krispigare och livligare, enda nackdelen mot sonys är att dom kan bli aningen skrikiga vissa toner på maxvolym då diskanten är högre.

  Grym batteritid, upp mot 30h

  Fördel att helt kunna stänga av NC, blir dessutom fylligare ljud utan aktiv NC. Dessutom håller batteriet längre i avstängt läge.

  Ska ni köpa lurar för NC-funktionen är wh1000m2 vassare (kanske bäst i klassen) men för min del spelade det mindre roll för ljudkvalitén var högre prio.

  Färre funktioner än wh1000m2 men de flesta som saknas här behöver jag inte ändå, inget jag saknar.

  Sämre slide/touchfunktion på sidan av högra luren för byta låt, pausa, snabbspola, höja volym på dessa än på wh1000m2

  Appen är inte lika bra som wh1000m2 till iphone och equalizern funkar tyvärr inte till spotify, däremot finns andra snabbinställningar för ljudförbättring

  En stor nackdel för mej med wh1000m2 va en lätt obehaglig känsla, typ ett tryck i öronen som på ett flygplan som skapades av den aktiva NC
  Detta problem upplever jag inte med dessa!

  Dom sitter dessutom bättre och stabilare när man rör på sig.

  Lyssnar du på främst aukustisk och klassisk musik är wh1000m2 vassare, ett fylligare och varmare ljud meb som sagt, dessa är bättre till hårdrock

  Dessutom är dom i dagsläget 1500:- billigare än sonys
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gillar de skarpt. Inte lika bra Noise Reduction som Bose, men gillar att de inte totalt stänger ute allt annat ljud som Bose gör. Älskar att man stänger av dem enkelt genom att vrida kåporna inåt. Stort plus även för touch-kontrollen för ljud och låtbyte. Perfekta pendlarlurar. Rekommenderas. Fick tag på dem under en drive på Webhallen för 2490. Funkar finfint med flera enheter. Röstinfo och appen är väl lull-lull, men det kan man ha överseende med.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kvalitets känslan på dessa är så bra att jag lovar att vilka andra lurar du kommer pröva så kommer du aldrig vilja köpa några andra i detta segmentet.

  Komforten är även helt fantastisk har aldrig haft på mig ett par skönare blåtandslurar.

  Väl värda sina pengar
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket nöjd med mina hörlurar. Har lyssnat i ungefär 10 timmar totalt sedan jag fick hem dem. Batteritiden är bra, ljudet är klockrent. Bra i alla register. Basen är lagom, precis som med alla Sennheiser-produkter. Vill du ha mycket bas så får du gå till någon annan, vill du däremot ha bra ljud i alla lägen ska du välja dessa.

  Noisegard funkar också väldigt bra, de stänger ute det mesta av ljudet runtom dig. Finns inget att klaga på där.

  Touch-pad:en på höger öra funkar också väldigt bra. Höjer och sänker volymen enkelt, likadant med byte av låt.

  Byggkvalitén är bra. De känns rejäla och inte alls plastiga. Bra materialval som ger en känsla av hög kvalité. De ser större ut på bild än vad de är i verkligheten. Mycket snygga och smidiga. Förvaringsväskan man får med är perfekt för resan när du vill förvara dina lurar i väskan.

  Passformen är bra, sköna öronkuddar. Har du stora öron som mig kan det vara på gränsen att hörlurarna går över öronen(over ears). I värsta fall kan de ligga lite på någon del av örat om du har stora öron. Dock gör det mig inget, ljudet är bra och de sitter bra ändå. Det bästa är om du kan testa lurarna innan du köper för att se om du tycker passformen passar dig. Som många recensioner skriver så kan det blir varmt om öronen efter någon timme.

  Slutord: Mycket nöjd med hörlurarna över lag. Ljudet är mycket bra för att vara blåtandshörlurar. Bra i alla register, med lagom mycket bas. Mikrofonen funkar helt okej vid samtal. Passformen är bra och de sitter bra på huvudet. Kan bli varmt om öronen efter någon timme. Jag som har en iPhone 7 och är trött på att dela uttag för laddare och hörlurar, kommer aldrig gå tillbaka till sladd igen. Blåtand är otroligt bekvämt, men då ska det inte ljudet bli sämre. Dessa lurar levererar när det gäller ljudet.

  Kan varmt rekommendera dessa om du letar efter trådlösa lurar i denna prisklass.
 • Dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En besvikelse!
  Slösa inte bort pengarna på dessa.
  Jag är nu helt frälst av Sony MDR 1000x... Helt fantastiska lurar helt enkelt.

  Har du kräsna öron? Då ska du akta dig för dessa lurar då de disstar vid lite högre volymer och vid frekvenser runt det övre mellanregister/diskant.

  Det finns en klar ljudsignatur, men en besvikelse då det inte går att höja volymen särskillt mycket innan dem börjar leverera otrevligt ljud vid övre mellanregister/diskant.
  Rekommenderas inte för musik avnjutning. Jag blev trött efter ca: en halvtimme.
  Har försökt justera ljudet via AppTune utan något tillfredställande resultat.
  Köpte dessa som en uppgradering från Philips SHB9850NC, men jag tycker har varit en nergradering, framförallt vad det gäller ljudåtergivningen, där Philips SHB9850NC gör ett alldeles utmärkt jobb vid högre och lägre ljudvolymer, men även har utmärkt "Noise cancelling" Och det för nästan en tredjedel av vad dessa Sennheiser kostar!
  Kvaliténkänslan är mycket bra och är bekvämma att bära.
  Ljudkällan, jag använt, är Tidal HiFi via blåtand med aptX-stöd.
  Just nu skakar jag bara på huvudet över att dessa lurar har faktiskt blivit bäst i test i tidiningen "HiFi och musik" Nr 11 år 16. Detta är en gåta för mig.
  Får endast 2 stjärnor från mig. Skärpning Sennheiser!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har inte hunnit lyssna in dem helt än men redan "out of box" så är det bättre ljudkvalité än mina förra Momentum v1, väldigt mycket mer bas vilken kan tolkas som både bra och dåligt. Enkelt att parkoppla via bluetooth. Fick tag i dessa till ett lägre pris än vad prisjakt har just nu vilket gör de betydligt mer prisvärda. Comfy som fan haha. Men ja, vill man inte lägga denna summan på hörlurar så vill man inte ha kvalité helt enkelt... Bara att hålla i dem skriker robust kvalité.
  Det enda negativa är att Apple inte är kompatibel med deras hi-fi codec, men det är Apples problem, inte Sennheiser.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra hörlurar med bra design, bra ljud och extremt bra bygg kvalité.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag har använt detta headset i ungefär ett år och är mycket nöjd. Ljudet är bra, beröringskontrollerna fungerar bra, det ser bra ut och det tar relativt lite utrymme när det är vikt. Jag har två andra brusreducerande headset som jag inte är så nöjd med. PXC 550 slår på dessa två med nämnda beröringskontroll, hur den sitter på huvudet och att det faktiskt är möjligt att stänga av brusavbrottet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Var inte missnöjd först när ljudet skulle ha ett "knallrande" ljud som lyckligtvis har slutat. NFC-paddeln är på vänster sida medan kontakten är på höger sida.
  Ljudet är okej, äger några hd599 och säger att de flesta "normala" inte skulle kunna höra skillnaden mellan hd599'n och pxc 550'n, vad är det som "offer" här, det är den ljudavstängning du vill ha Bose 35II är ett bättre val men med sämre ljudkvalitet

  Jag skulle rekommendera dessa till de som tar många bussar, ljudavstängningen fungerar perfekt och avlägsnar de flesta motorljud med musik hörs inte folk (beror på hur mycket du har musiken)
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Följande kan sägas om dem:
  * De är enkla
  * De är trevliga (förutsatt att du inte har för stora öron)
  * De varar för evigt utan kostnad (30-timmars uttalandet verkar vara att rösta)
  * Du får med flygadapter samt USB- och stereokabelkablar.
  * Du kan ansluta flera källor samtidigt.
  * Du kan starta eller stoppa musiken utan att öppna telefonen.
  * NFC
  etc.

  Med andra ord är funktionaliteten utmärkt.

  Meeeen, varför inte full poäng? Diskanten är faktiskt överraskande svag. Du har vissa equalizer-förinställningar som du kan spela med, men problemet försvinner aldrig. Faktum är att Audio Technicass ATH M50 har mycket bättre ljud och kostar mindre än hälften. Naturligtvis har de inte alla funktioner som nämns ovan. Men skillnaden i ljudkvalitet är så stor att jag inte hörde det, jag är inte en ljudfil.

  Med andra ord betalar du för funktionaliteten, dvs NFC och Bluetooth, samt utmärkt batterilivslängd. Ljudkvaliteten är dock inte tillgänglig.

  Du kanske tror att problemet är bluetooth. Jag testade också med kablar, jack och USB, om ljudet var bättre på kabel eller inte bra att säga, men det är ingen tvekan om att min kollega ATH M50 var överlägsen bättre ändå.

  Om du har råd att ha båda så, för alla sätt, ha dessa förutom några anständiga på kabel, men om det här inte är en stor sak för dig, få några vanliga hörlurar, så är ljudet bättre. För att inte nämna att priset är mycket lägre.