Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Shure KSE1500

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Shure Hörlurar (33)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  @LezardSpok (funkar säkert inte att tagga men försöker ändå). Blir det så bra som du beskriver genom att köra Spotify genom mobilen? För det är så jag skulle använda dem 95% av tiden…

  8-serien kanske ett bättre val?
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har nu använt dessa några veckor. Ju mer jag lyssnar ju mer älskar jag dessa hörlurar. Har lyssnat på ett flertal high end vanliga hörlurar (dock aldrig electrostatic innan) och inte hört något som kan mäta sig mot dessa.

  Gillar man mycket bas så kan ni sluta läsa nu.
  Försökte lyssna på mina AKG n5005 med mojo igen efter använt dessa. Nu tycker jag de låter som billigt skärp. Har slutat helt att lyssna på alla andra hörlurar eller in-ear jag äger då det låter så otroligt mycket bättre med kse1500.

  Trodde aldrig det skulle kunna vara sådan skillnad mellan electrostatic och andra tekniker.
  Att dom sedan är isolating är guld värt. Har haft problem med tinnitus i många år, vilket aldrig stoppat mig från att fortsätta att lyssna på musik genom hörlurar eller in-ear vart jag än går. Men efter jag inskaffa dessa så har min tinnitus lugnat sig rejält.

  Är dessa dock värda 25.000-30.000kr? Det är dom lätt. Skulle rekommendera dom även om de kostade det dubbla. Har ni pengarna och musik är viktigt för er så kommer ni verkligen inte ångra er.

  Ända minuset jag ser är att jag inte klarar av att lyssna på musik mer om det inte är genom mina kse1500.

  Kanske det allra största pluset med dessa lurar är hur bra de isolerar så man lyssnar längre. Har haft tinnitus i många år men efter använt dessa i ca 3 månader har min tinnitus blivit otroligt mycket bättre. Tror det år delvis att man spelar lägre men även att ljudet är så klart och man hör delar av musiken men inte gjort tidigare vilket leder till att man sitter och fokuserar på alla instrument. (Förbättrad tinnitus är värt mer än priset i sig)