Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Viva Collection Airfryer HD9621

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Fritöser (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.40)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En mycket robust produkt som med lite övning ger fantastiska resultat. Airfryern är väldigt enkel att använda med endast två reglage: tid och temperatur. Resultaten blir bra - många rätter kräver lite träning för att få in rätt teknik, men när den sitter så blir det väldigt bra! vi har testat att laga sötpotatispommesfrites, broccoli samt vanlig potatis och kan konstatera att alla blivit lyckade i både smak och konsistens.
  Vi ser fram emot att laga fisk i Airfryern, vilket sägs bli mycket gott.
  Den enda nackdelen vi upplever är att produkten är ganska stor och kräver mycket utrymme. Samt att den låter ganska mycket under användning.
  Vi rekomenderar airfryern men skulle egentligen klarat oss med bara ugn.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ger perfekt panerad fisk och kyckling som blir saftig och krispig utan fett. Pommes blir mycket bättre än ugn men inte fullt lika bra som fritösen. Men utan fett så väljer jag hellre pommes på detta sätt än en fritös. Det går inte att fritera på "kina-vis" som räkor, fläsk eller fritera bananer. Det går att panera dessa saker men alltå inte fritera dem. Däremot var det kanon att lägga banan i en franskaskiva och pensla med smör, strö över kanel och socker. Det blev kanon.. Mina kräsna barn har börjat äta mat de annars inte gillar.

  Underbar att värma upp överbliven pizza. Den blir krispig igen. Funkar även toppen till halvfärdiga butiksbaugetterna då den ibte har föruppvärmning så de blir klara på några minuter

  Tråkigt att den har manuellt vred. Skulle önska digitalt. Den är även lite liten i volym. 800g.

  Ett plus är att det går snabbt och att föruppvärmning inte behövs. Lätt att diska
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Philips Airfryer är i tanken en bra produkt. Det absolut bästa är att den inte har någon uppvärmningstid vilket gör att den totala tiden i köket minskar. Den är tyst och den avger väldigt lite matos. Den mat som vi har provat att tillaga blir god, men dock ingen större skillnad mot vanlig ugn.

  För oss som är en stor familj så är den lite för liten, vi kan inte utan tillbehören tillaga en måltid för 6 personer, även om vi bara kör en av delarna till maten (t ex laxen) i Airfryern.

  För oss tar den också stor plats på bänken. Vi är många i köket samtidigt och alla vill hjälpa till, då är bänkytan det viktigaste av allt.

  Fettsnålt är inte så viktigt för oss, snarare är miljöaspekten viktig. Så om den kortare tillagningstiden också medför att mindre el behövs jämfört med en vanligt ugn så är det jätte bra!
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Philips Airfryer är i grunden en väldigt bra produkt där produktutvecklarna tänkt till. Då det bara finns två reglage på produkten, tid och temperatur, så blir den nästan så användarvänlig som möjligt.

  Av dom olika saker jag testat laga i Philips Airfryer har det blivit bäst resultat med pommes frites. Däremot för att ge dom en bra yta har jag varit tvungen att vända pommes fritesen snabbt i olja innan jag lagt dom i Airfryern, utan oljan har resultatet helt enligt blivit för dåligt. Det som skiljt sig mest från konventionell fritering under tillagningen är matoset. Vid vanlig fritering fylls köket snabbt av os och rök medan det knappt luktat något i köket när jag använt mig av Airfryern.

  Det går även väldigt snabbt att tillaga med Airfryern. Den blir varmt extremt snabbt till skillnad från en ugn som man måste vänta ett bra tag på innan den blir tillräckligt varm.

  Ett av problemen med denna maskin är att när man tillagar mycket i korgen och måste skaka runt lite under tillagningen så måste man först ta ut den yttre korgen, sedan klicka loss och lyfta upp den inre korgen för att kunna skaka runt innehållet. Detta moment gör det lite osmidigt och det hade varit bättre med en produkt med lättare "yttre korg" så att man kunnat skaka runt på direkten när man tagit ut den. Som det är nu blir det helt enkelt för tungt och osmidigt med den yttre korgen.

  Storleken och designen på Airfryern är också något som talar emot den. Airfryern tar mycket plats på diskbänken och har en design som i mina ögon är OK medan min flickvän som bor med mig anser att den har en design som gör att man inte vill ha den ståendes framme utan får ha den ståendes i skåpet tills man använder den.

  Har man den dock ståendes framme är den väldigt smidig att bara slänga i det man ska tillaga och sätta på. Det går väldigt snabbt och blir lite smidigare än att tillaga i ugnen eller steka. Har man t ex en husvagn är den ett väldigt bra alternativ till en ugn.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Airfryern blev verkligen över mina förväntningar!
  Jag har t.ex gjort frysta pommes och de blev superkrispiga, jag har även gjort halloumi & morötter och de blev också riktigt bra. De frysta pommesen smakade som de hade blivit friterade i en fritös som man måste ha mycket olja i. Jag har endast använt denna produkt i 2 dagar men jag har redan märkt hur mycket goda saker man kan göra, t.ex baka,panera fisk osv. Jag har blivit riktigt beroende av denna produkt och använder den ofta! Rekommenderas till alla som vill fritera men vill använda lite olja. Denna Airfryer friterar verkligen jämt och man behöver inte alltid skaka till alla produkter. Verkligen bra! 10/10.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Min pojkvän och jag har provat Airfryern i tre veckor och vi är imponerade av den. Matlagning har blivit mycket snabbare därför att Airfryern behöver nästan ingen tid att värma upp. Den är lätt att använda och lätt at rensa efterhand. I jämförelse med en ugn, blir pommes frites mycket knaprigare och är lagade mycket snabbare. Airfryern ge många möjligheter: vi trodde i början att Airfryern var bara en ersättning för fritösen, men det är mycket mer. Vi har lagat mat som vi aldrig gjorde i fritösen, till exempel, paj, grönsaker och räkor. Allting var jättegod.

  Temperaturen av maskinen på utsidan kommer inte att bli för högt och det känner säkert att använda den.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Produkten gör att alla kan äta friterat oavsett om man försöker gå ner i vikt eller är känslig för fet mat. Det som drar ner betyget är att man behöver en del tillbehör för att verkligen kunna laga allt i denna. Hade dessa följt med vid start hade betyget blivit ett annat. Digitalt
  vred för temperaturinställning hade varit att föredra. Känns morderna och säkrare.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter att ha provat Airfryern i ett par veckor så måste jag säga att jag nästintill blivit beroende av den. Jag använder den i princip varje dag 1-2 gånger. Mestadels har jag gjort hemmagjorda pommes av sötpotatis/vanlig potatis. Men har även provat att göra kyckling, köttbullar, fisk med klart godkänt resultat.
  Till en början kan det vara svårt att hitta rätt temperatur/tid för att maten ska bli lagom krispig och väl tillagad.
  Der svåraste är nog att göra hemmagjorda sötpotatisfries då de ibland inte blir så krispiga som man vill ha dem eller så blir de brända. Så till dem får man nästan använda mer än en msk olja för bästa resultat.

  Själva airfryern är väldigt praktisk och tar inte upp så mycket plats. Stilren som passar bra på köksbänken men väldigt smidig att ställa undan om man vill det.
  Kapaciteten kan vara något begränsad tycker jag så om man är ett par stycken får man nog göra fler satser.
  Rengöringen är hur smidig som helst. Antingen bara ställa in i diskmaskinen helt enkelt eller diska för hand med baksidan av en disksvamp. Ofta så räcker det med lite hushållspapper att torka med i botten för att den ska kunna användas igen.

  Instruktionsbok på svenska kanske vore något för de som vill ha det.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mat som kan friteras eller lagas i ugn blir mycket saftigare och godare med Airfryer än i ugnen. Nästan lika gott som friterat, men betydligt nyttigare. Enkel och snabb tillagning!