Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung MS23K3513AS (Rostfri)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mikrovågsugnar (96)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  + GÅR ATT STÄNGA AV PIPSIGNALEN ! När maten är uppvärmd så stannar mikron bara av sig själv och INGET LJUD påminner om att maten är klar. FANTASTISKT!
  + Mikron går tyst och stabilt, inget skrammel.
  + Luckan är enkel att öppna, den står kvar stadigt utan att "följa med" lucköppnandet.
  + Går att ställa in två Favoritinställningar. Fungerar mycket smidigt!
  + Värmer bra och jämnt på 800W.
  + Ta 10 minuter och läs igenom bruksanvisningen, sen är det bara att köra.
  + Mycket lätt att rengöra innuti och utanpå

  Negativt:
  - Luckan är helt svart. Du ser inte maten när den är inne i mikron under tillagningen.
  - Väljer man att inte stänga av pip-signalen så piper den fyra (4) gånger när den är klar, men pipet är rätt dämpat och inte så genomträngande högt som det annars brukar vara.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Helhetsintrycket efter 1,5 års användning är ganska svalt men på rea och med tanke på den stilrena designen är den fullt användbar som en hemmamikro.

  Det är toppen att ljudet går att stänga av men det är av en nödvändighet eftersom att när ljudet väl är på så är det högt, störande och irriterande.

  Storleken är inget jag klagar på, har inte behövt värma något som är större än vad den klarar ännu. Tiden det tar att värma saker är dock ett minus, min gamla burk på 800W upplevde jag som mycket snabbare då jag nu kan behöva lägga till ca 30-60s på tillagningstiden. Ett tips är att låta det man värmer vila en stund så värmen sprider sig genom hela det man nu värmer (gäller alla mikrovågsugnar).

  Städning av mikron är superenkelt med tanke på beläggningen på insidan, mycket enklare än min tidigare mikro."Vädringsfunktionen" är också bra men det är värt att tänka på hur fläkten tar lukten från insidan av mikron och fläktar ut den i hela rummet - så istället för att insidan av mikron luktar fisk i en timma så gör allt annat det i 15 minuter.

  Systemet med knapparna är helt klart sämst, skitkomplicerat jämfört med en simpel ratt. Förvisso enkelt för en teknikkompetent person men att försöka lära morsan var en upplevelse fylld med post-it lappar.
 • Dålig
  7 mån sedan
  Värmer ojämnt, den är inte logisk att använda, den är ganska liten invändigt. Kommer att köpa en ny micro, inte alls nöjd med denna.
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Värmer relativt dåligt (undrar var alla 800W tar vägen) och är på tok för avancerad med massor av knappar och spännande "program". Det var säkert kul att designa alltihop. Klarar hyfsat stora tallrikar utan att kosta flera tusen, så det blev att jag köpte en till när den första gick sönder efter bara drygt ett år. Nästan omöjligt att se in i den under gång.
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Jämfört med min gamla Samsung (även den 800w) är MS23K3513AS under all kritik. Den värmer betydligt sämre än vad min gamla ugn gjorde efter över 10 år i bruk. Det kanske är ett generellt problem med att nya ugnar är sämre?