Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Trust GXT 720

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Trust VR-glasögon (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Glasögonen i sig är det inget fel på men den medföljande fjärrkontrollen har ett avgörande problem. Problemet är att den inte alls låter användaren styra vr-appar till 100%, faktum är att jag aldrig hittat en app som stödjer den här fjärrkontrollen överhuvudtaget.

  Glasögonen är helt okej att ha på sig i ungefär 15-30 minuter innan det börjar bli alldeles för jobbigt, vilket jag tycker är tillräckligt. Det är lätt att anpassa linserna och det är fin byggkvalitet på glasögonen även fast de är gjorda av plast. Det ända jag har att klaga på här är att in gropen för näsan är för stor, så sitter du i ett ljust rum sipprar det igenom ljus som stör användaren. En annan sak är att fästet som håller i mobilen sitter på samma plats som min lås knapp på mobilen.

  Sammanfattningsvis så är det den inkluderade fjärrkontrollen som drar ner betyget eftersom att man fortfarande betalat för den. Glasögonen är fina med bra byggkvalitet.

  Ett tips från mig är att inte köpa några dyra vr-glasögon eftersom att kvalitén på din upplevelse till mestadels avgörs av din telefon. Jag har en Nexus 6P och den passar i de här glasögonen, men knappt. Den höga upplösningen på 2k räcker enligt mig inte för att uppleva vr, man ser pixlarna.