Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ubiquiti Networks AmpliFi HD (3-pack)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ubiquiti Networks Routrar (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Är så sjukt nöjd!

  Har under en tid läst och grunnat på hur jag ska förbättra mitt wifi i huset (ca200kvm tegelvilla och 125kvm garage)
  På jobbet har vi accesspunkter från UniFi och jag sitter mitt emellan routern och första punkten. Jag har sämst täckning på jobbet då jag tror att jag bollas emellan routern och först accesspunkt. Kanske går att ställa in på något vis, men den inställningen har jag inte hittat.

  Jag köpte min Amplifi på black friday då jag haft denna apparat under bevakning. Strax över 3000:- och jag slog till. Ett par dagar senare fick jag hem den och satte igång med den simplaste installationen jag vart med om! Nästan så morsan skulle klara det...
  Tänkte jag sätter själva routern centralt i huset och en meshenhet på var sida, så långt ifrån routern som möjligt. Det slutade med att jag gjorde en annan lösning. Jag satte routern i ena delen av huset och de två meshenheterna åt andra hållet. En längst bort i andra änden och den andra längst bort i garaget! Nu har jag full täckning 5ghz överallt och stor del av tomten.

  Lätt att konfigurera via appen. Har ställt tider för wifianvändning för ungarna och gjort ett gäst nätvärk. Tog max 7min.
  Sen är den grymt snygg mot min gamla Telia router

  Visst 3000:- för wifi är pengar, men värt varenda krona!
  Sviker den på något sätt kommer jag komplettera det här. Har kört en vecka nu
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Absolut världsklass!
 • Dålig
  9 mån sedan
  Ubiquity is not present outside US. That means a very poor customer service for those in Sweden/EU. Your quite expensive router may or may not be working after just one year. Mine was broken for no reason after 15 months and then there is no other solution as to buy a new router due to the limited warranty for 1 year and no repairment. You cannot replace any piece of this kit since all of them are hard-coded to each other. Needless to say, this is such a waste of resources, money and is not environment friendly at all. Are you ready to buy such new router every year?! I'm not, at least not from Ubiquity.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastiskt nöjd med denna produkt! Äntligen har vi wifi med bra latency och hastighet i hela huset. Har haft 4 olika routers men ingen har klarat våra tjocka betongväggar tidigare. Har 100/100 från ISP jag har 95/90 i 95% av huset inomhus. Mjukvaran är väldigt användarvänlig och det var enkelt att få igång systemet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Slog efter en hel del undersökning till på denna modell. Busenkel att konfigurera upp via appen och stabil connection genom hela huset på 220kvm. Enda som kan anses vara lite negativt är att själva basenheten möjligen känns aningen billig och plastig, men det är ju inget man behöver bry sig om iom att man aldrig behöver vara och pilla på den. Kopplade upp för en månad sedan och har inte ens hickat till en enda gång. Spring och köp!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Installerat detta i sommarstugan på 100kvm + en liten gäststuga och garage längst bort. Huvudenheten klarar huset utan problem själv. Den ena meshpointen har jag satt i ett fönster riktat mot gäststugan och den andra meshpointen har jag satt i fönstret inne i gäststugan. 50m kanske emellan, dock fri sikt men jag har riktigt bra signal i gäststugan och även helt ok fart ute i garaget som är ytterligare 30m bort från gäststugan. Enkel installation, enkel app att administrera och uppdaterar sig själv faktiskt även när man använder internet! (Upptäckte av en slump att routern stod och uppdaterade samtidigt som det streamades en film på tvn.) Mycket mycket nöjd!
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Funkar utan strul och täckning kan jag inte klaga på. Dock så tycker jag det är falsk marknadsföring avseende hastigheten.
  För mig så var det extremt viktigt med hög nedladdningshastighet. Lägenheten jag har har 1000/1000Mbit och endast en kontakt i en garderob långt ifrån där jag har min PC. Då det inte fanns draget ethernet-kablar i lägenheten så vill jag hitta en snabb trådlös koppling.
  Denna produkt var inte svaret. Det slutade med att jag drog kabel genom hela lägenheten och bara nyttjar den som router och för övrig trådlös anslutning för telefoner och läsplattor osv.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Efter två veckors användning av Amplifi HD är jag mycket nöjd!

  Enkel att installera och täckningen är kanon i huset och utanför. Har haft D-links strul router i flera år med buggig WiFi och ständiga nerkopplingar. Denna routern gör sitt jobb riktigt bra med ett enkelt handhavande. Kanon att kunna stänga av internet på dotterns alla prylar med ett enkelt knapptryck på mobilen. Riktningsbara antenner för att förbättra WiFi i svåra områden är ett stort plus.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Supersmidig att sätta upp med telefonappen. Täckningen är ruskigt bra jämfört med min tidigare router (asus RT-ac68u).

  Från lcd-skärmen kan man övervaka hastigheter och se om det finns några uppdateringar tillgängliga samt installera dem.

  Värd varenda krona!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bokade denna i september hos Webhallen. Leverans skedde för två veckor sedan till det bokade priset(TACK Webhallen).
  Installationen var hur enkel som helst. Med den tillhörande appen gick det på nolltid.
  Allt övervakas i Ipad/telefonen.
  100% mottagning i hela huset samt en bra bit ut på tomten. Perfekt i sommar :)
  +++ Ett nätverk
  (-) Priset just nu.
  (-) Alla funktioner som "proffs" efterfrågas finns inte nu.