Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

AfterShokz Trekz Titanium

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla AfterShokz Hörlurar (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.64)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har haft de i 3 nästan 4 veckor och det känns som om jag nu kan ge en någotsånär vettig recension. Det är mitt 5e bygel bakom huvudet headset, mitt 3e bluetooth och mitt 1a "bone conducting".

  Plus:
  - Bästa bluetooth kopplingen som jag har stött på. Kopplar till min Nexus 6p direkt efter jag har startat dem och inga störningar under tiden de är på. Fungerar i hela 48m2 lägenheten och tappar inget när jag har telefonen i jack- eller jeans- fickan när jag är ute.
  - Inget tyg som blir vått och fuktigt av svett, men ingen plast känsla heller.
  - De känns stabila och som om de kan ta lite stryk utan problem.
  - Jag har inte provat de i regn än, men de har blivit neddränka av svett och klarat det galant.
  - Bone conducting, så man hör cykeln som kommer upp bakom en i löparspåret.

  Minus:
  - Bone conducting, så man hör även bilarna på gatan en bit bort som susar förbi, grusvägen man springer på och porlande bäckar och vattenfall.
  - Ljudvolymen när man slår på dem är på max och går inte att sänka, sätter numera på dem på huvudet efter de är kopplade till telefonen
  - Ganska dålig beskrivning, som inte säger hur man skall ha dem på huvudet.
  - Få knappar och för många funktioner: Håll inne volym upp för att starta och stäng av. Är ljud inte igång kan man trycka på volym ner för att få reda på batteri nivån, Håll inne båda i 2 sekunder medans musik spelar för att byta mellan equalizer settings.
  - Det finns 2 fördefinerade "equalizers" och thats it. Den ena skall tydligen vara bättre för tal, men inget jag märkt och eftersom det är jobbigt att byta kör jag allt i default.
  - Batteri indikator finns och den fungerar väl sådär, I mitt fall gick den från medium till "charge me" för att sedan dö på 20-30 minuter efter att ha legat på high och medium hela veckan (med diverse 1h och 30 min rundor), inget jätteproblem eftersom jag numera laddar när den säger medium.

  Slutsats:
  Jag är ingen ljud expert/audiofil och ljudet är inte som vanliga tätslutande lurar men det är på inga sätt dåligt. Varje ny hörlur jag har provat har låtit lite annorlunda och haft sina ljud-"egenheter", precis som dessa.

  Betyg: Mycket bra.
  Jag ångrar inte mitt köp men skulle ändå rekommendera att man provar innan om man kan eftersom det är en helt annan upplevelse jämfört med vanliga hörlurar.

  Uppdatering efter ett halvår: De har börjat med att stänga av sig efter en stund, allt mellan 30 sekunder till 15 minuter men oftast runt 2-3 minuter, för att vara död i ett par minuter för att sen fungera felfritt i 1+ timmar.Bortsett från detta så är fortfarande bluetooth koppling fortfarande spot on och de känns fortfarande som nya. Kan vara så att det blir bra igen nu när det blir lite varmare igen.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Är inne på mitt tredje par och kommer definitivt köpa dessa igen. Jag använder dem i en mycket skitig verkstadsmiljö med olja, lösningsmedel, magnetiskt damm och svettas ofta mycket. Vanliga öronproppar kombinerat med det minskade basläget på hörlurarna gör att både poddar och musik går att lyssna på även när man kör vinkelslip. Batteritiden är bra och jag får dem att räcka en 8 timmars arbetsdag utan problem med musik eller podd igång.

  De är bekväma med helmask eller skyddsglasögon och knapparna är lätta att komma åt för att justera volym och svara på samtal.

  Det enda negativa jag kan komma på är att bågen runt nacken sticker ut något vilket kan vara irriterande om man kör mycket bil. Trekz Air ligger lite närmare nacken och har samma ljudkvalité så dessa kan vara ett alternativ.

  Peltors bluetooth-kåpor har inte en chans mot dessa i ergonomi eller ekonomi.

  ps: det går säkert att springa med dem också...
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag har haft mina 2 dagar och jag älskar dem. Batteriet har ca 90% kvar efter många timmars användning och ljudet är överraskande bra. Det ända "Problemet" är att man absolut inte kan ha hår mellan huvudet och hörlurarna. En liten sak till är att sitter man väldigt tät på ett tåg och man har väldigt hög volym så kommer andra att höra lite men absolut inget problem.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag älskar dessa lurar! Jag har nu haft dem ett tag, så jag ska försöka komma ihåg allt som jag har tänkt på. Om jag inte har gjort det så uppdaterar jag mitt omdöme allt eftersom.

  + batteriet känns otroligt mycket bättre än vad jag tyckte det stod, men jag antar att det är för att jag inte lyssnar så många timmar i sträck. Man kan ha på lurarna utan att spela och det drar inte alls mycket batteri.

  + den senaste tiden har jag haft problem med ljud överhuvudtaget och har därför haft mycket problem med hörlurarna som jag hade tidigare. Jag kan definitivt känna att det är ok att lyssna med dessa och öronen blir inte lika trötta som tidigare.

  + parkopplingsljudet har en stor räckvidd, vilket gör att jag som vill ha ljudet mycket lägre än andra så funkar det lika finfint för mig som för de som vill brassa på.

  + påsen som följer med är väldigt praktisk för att bära med sig hörlurarna, laddningssladden och öronpropparna (vilka också ligger i en liten och smidig låda för sig själva) som följer med hörlurarna.

  + när inte man har musiken igång och trycker på volymknapparna så kan man få reda på hur mycket batteri det är kvar i hörlurarna:
  Battery high
  Battery medium
  Battery low

  + enkelt att pausa och sätta på musiken igen med knappen som sitter på vänstra luren.

  + funkar bra med glasögonen

  + funkar förvånansvärt bra med öronproppar

  - Kan kännas som att de trycker lite väl mycket på sidorna av huvudet (men jag är också lite känslig mot det)

  - Av någon anledning vill inte min platta (acer a3-a40) känna av lurarna, men funkar super med mobilen (sony z2)
  Uppdatering: jag köpte en ny mobil (xz2) och även med den lyckades jag först inte parkoppla dem, men nu idag (19 juli 2018) lyckades jag! Förmodligen kan hörlurarna bara vara kopplade med en i taget eller något. Jag höll inne påknappen längre än vanligt när jag startade upp den och jag vet inte om det var det, men sedan hittade min nya mobil den.

  - Kan vara lite besvärliga i början eftersom de är större än bakhuvudet, men man vänjer sig.

  Allt som allt, definitivt fler plus än minus och jag kan ha missat några positiva grejer med hörlurarna.

  En till negativ kritik, som inte har något med hörlurarnas funktioner att göra, är att det inte kom med någon bra förklaring av vad knapparna på hörlurarna är till för. Det fanns ingen bra bild i häftet, utan det enda som stod var hur man satte på och stängde av hörlurarna (genom att hålla i volymknappen för att höja i några sekunder).
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Efter några månaders användning kan jag nu lämna ett omdöme på denna, märkliga, produkt. Följer standard för hur många andra gör när de sätter omdöme, så plus och minus följer här nedan.

  Plus:
  - Kopplar snabbt till bluetooth och håller kopplingen bra. Har inte varit med om att den tappar kontakt alls, förutom när jag går iväg från telefonen så klart.
  - Man HÖR omgivningen! Detta är verkligen säljpunkten för den här produkten. När jag är ute och springer så här jag min andning, hör personer runt omkring och cyklisters ilskna plingande när man springer lite för mycket i mitten av stigen.
  - Snygga och bekväma får jag ändå säga. Jag har mina på mig i några timmar i sträck utan att uppleva dem som obekväma.
  - Helt OK batteritid tycker jag allt.
  - Perfekta för att lyssna på podcasts.

  Minus:
  - Ljudet!
  - Ljudet!
  - Ljudet!

  För att vara ärlig så är det ju lite gimmick det här med Bone conducting. Det är helt enkelt ett par högtalare som sitter så nära örat att örat uppfattar ljudet. Detta får med sig ett par olika bekymmer.
  Dom hörs, MYCKET, av allmänheten runt omkring.
  Dom är känsliga för vart på tinningen man sätter dem
  Dom har ingen bas. Alls. Även fast dom har ett bas-läge (som gör det liiite bättre)
  Dom skiftar markant i ljudvolym om man tex, jäspar, tuggar tuggummi eller ens sjunger med i låten, för då flyttas högtalarna lite och käken/tinningen spänner sig lite som gör att högtalaren inte når öran. Frustrerande.

  Slutsats:
  När jag är ute och springer räcker dessa. För mig är det viktigare att kunna höra omgivningen än att ha musik. Därför är dessa guld. Dom gör det dom säger att dom ska göra men om du förväntar dig kvalité på basen så är du helt fel ute.
  Om jag ska springa en längre tur så brukar jag starta en podcast, detta är den bästa kombon jag har hittat hittills. Hörlurarna gör tal väldigt bra.

  Jag tycker det är en häftig, lite märklig produkt som förtjänas att testas. Men med ett restriktivt sinne. Det är inget revolutionerande än. Bara ett par högtalare som sitter nära örat, men inte i örat.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har ägt dessa lurar i snart ett år nu och kan inte säga annat än jag är väldigt nöjd med dom.
  Används nästan uteslutande på jobbet, där det bullrar en del så man måste skydda hörseln på något sätt och just möjligheten att ha vanliga passiva proppar i öronen samtidigt värderar jag högt.
  Lyssnar mycket på musik och ljudet (i stereo) är otroligt bra med tanke på att det leds genom skallbenet in i innerörat, inte riktigt HIFI-mässigt men ändå så pass bra att man utan vidare kan ha musik på en hel arbetsdag utan att bli trött i öronen.
  Blåtandskopplingen har funkat oklanderligt med de tre telefoner jag har använt under tiden (svara/lägga på, starta/stoppa musik/radio-spelare, byta låt/kanal, volym)
  Det enda som kan vara störigt ibland är bygeln när man har en jacka på sig eller jobbar i lite trånga positioner.
  Samt att prata gör man bäst om det inte bullrar alltför mycket (mikrofonen sitter ju en bit från munnen nära ena örat).
  Ska även tillägga att de funkar finfint ihop med glasögon.
 • Acceptabel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag hade förväntat mig lite mer av dessa lurar. Har testat både till Windows 10 och iPhone. Parkopplingen med bluetooth går hur smidigt som helst och känns riktigt stabil och bra. Dock ger de ifrån sig ganska mycket ljud till omgivningen, vilket är väldigt störande och det gör att man inte vill dra på allt för mycket volym när man är bland folk. Ett annat problem är att de inte sitter riktigt bra. Man stöter ofta till hela bygeln med nacken så fort man höjer huvudet lite bakåt.

  + Bluetoothkopplingen
  + Lätta och smidiga

  - Ger ifrån sig mycket ljud till omgivningen
  - Bygeln är för stor och tar i nacken när man rör huvudet
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Börjar med min slutsats: Mycket bra sportlurar, men jag skulle inte använda dem när jag pendlar på buss. Riktigt bra på sin plats helt enkelt men inga all-around-lurar.

  Har haft dem i ett par veckor och använder dem när jag springer och när jag cykelpendlar. Har tidigare haft AfterShokz Sportz M2 som var deras tidigare variant och jag gillade dem. Dessa är dock otroligt mycket bättre! De tidigare betedde sig mest som små högtalare man hade bredvid öronen, med dessa så fungerar faktiskt tekniken riktigt bra!

  Ljudet är klart och bra. Det saknas tyvärr bas, men överlag tycker jag att ljudet var över min förväntan på bone cunduction. Det läcker fortfarande en del ljud ut till omgivningen, så man har dem inte gärna bland folk.

  Jag gillar att inte ha något i öronen när jag tränar och att jag kan prata med folk fast att jag har musiken på. Nackdelen är såklart att man hör trafik och oljud, men eftersom att det inte känns säkert att stänga bort de ljuden när man t ex cyklar i staden så är detta en riktigt bra kompromiss för att kunna lyssna på musik.

  De sitter bra, men för mig börjar de bli lite obekväma efter någon dryg timme.

  Batteritiden och blåtanden har varit mycket bra såhär långt. En annan liten fördel är att man inte får något oljud från bygeln om den t ex rör sig eftersom att man inte har dem i öronen.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bekväma och riktigt bra!
  Ljudet är lite trist för musikälskare, men jag lyssnar mest på poddradio och då är ljudet alldeles utmärkt!
  Riktigt bra att man kan höra vad som händer runt omkring. Bra ljud också för den man ringer till.
  Lätt att få bra läge, och därmed bra ljud, även med glasögon.
  Bygeln bakom huvudet stöter emot jackans krage en hel del, vilket är irriterande. Däremot påverkas inte ljudet av det eftersom dom kan röra sig mycket mer än vanliga öronploppar, utan att dom slutar funka.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Efter att ha haft dessa en månads tid och är verkligen nöjd med dem. Men de har sina främre och bakre delar. Överens det sirGustav skriver i sin recension nedan. Dessa bör därför vara upp till benet i ansiktet, framför öronen. Det betyder alltså att ljudet inte bara har kommit rätt in i öronen, men delvis överförs via utbredning i benstrukturen. Du kan hålla fingrarna i öronen samtidigt och fortfarande höra ljudet tydligt. Det ingår också earbuds man kan använda när de är på.

  Fungerar bra för (stående) utbildning, men ljudet läcker en del så att andra kan höra din musik till en viss utsträckning. Man kan inte ligga ner på rygg med dessa när de sticker långt ut bakom.

  Fungerar bra för cykling, har jag upptäckt. Hörlurarna är över öronen gör vindbrus faktiskt inte så illa som det är med många andra typer av öronproppar. Om en cykel snabbt eller motvind så att det inte kommer att bli så mycket grejer att höra i alla fall. Fungerar med en hjälm och skyddsglasögon från min sida - men har läst andra recensioner där personen inte håller med.

  Fungerar mycket dåligt för utomhusbruk med huva på huvudet. Bågen sticker ut en hel del i den bakre och om de pressade för långt framåt så höra lite eller ingenting.

  Totalt, jag är nöjd med dessa. Bra att ha ett headset där man faktiskt kan höra andra runt dem, både fotgängare, cyklister och bilister. Säkerhet är det också en fördel. Intressant koncept. :-)