Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Plantronics Voyager 5200

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Plantronics Hörlurar (288)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.85)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  detta headset är det värsta jag någonsin har ägt.bytt ut det minst 4 gånger.batteriet är utkast 7 timmar!var glad om du får tre timmar.nä nu slängde jag skiten.orkar inte mer.köper gamla legend.1000 gånger bättre
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  när den fungerar så är den mycket bra, men folk jag talar med upplever att ljudet försvinner ibland så att det låter som att man är långt bort. Har fått reklamera pga detta men samma sak med nr2 trots 3 olika mobiler så samma problem.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  En superbra örsnäcka. Har haft min i flera år och den fungerar perfekt. Jättebra ljud. Både för mig och den jag pratar med. Men jag har den för att prata i, inte lyssna på musik. Men radioprogram brukar jag lyssna på. De som skriver så negativt verkar inte ha köpt samma snäcka. Har haft andra, men ingen överträffar den här.
 • Knappt godkänd
  9 mån sedan
  En gammal klassiker som behöver en rejäl uppdatering gällande batteritid, som med HD ljud inte alls imponerar. USB-C kontakt saknas. Bra ljudkvalité, och funkar bra att vara uppkopplad mot dator och telefon samtidigt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har fungerat helt klockrent för mig under 2 år. Hade ett Plantronic Edge innan som jag aldrig riktigt trivdes med då det satt så dåligt i mitt öra. Detta sitter fast och när man vant sig kan man ha det ett par timmar utan att den skaver.

  Har det kopplat till både dator och telefon via Bluetooth och det fungerar prima. Sitter man i ett Teamsmöte när telefonen ringer kan man enkelt hoppa mellan enheterna utan att den kollar med något utav samtalen. Har aldrig fått några kommentarer om att ljudet skulle vara dåligt.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Sjukt missnöjd med ljudet. Försökte nyttja återköp hos Elgiganten dagen efter, men det gick inte pga deras nya undantagsregler där in-ear hörlurar och bluetooth headset räknas det som en hygienartikel.

  Informerades inte om detta vid köp i fysisk butik. Elgiganten utgår ifrån att det är ens eget ansvar att surfa in på deras hemsida och läsa alla vilkår. Konsumentverket kunde inte heller göra något åt saken eftersom det inte finns en lag om öppet köp.
 • Dålig
  1 år sedan
  Hade det gått att ge - hade det fan fått det.
  1590kr på Elgiganten. Kunde hellre köpt ett lass gödsel.

  Jag har avverkat säkert ett dussin plantronics de senaste 15? Åren. Allt från Voyager, Voyager pro. Voyager pro hd, säkert 4 eller 5 Voyager legend.

  Jag har alltid älskat komforten, sitter perfekt på mig. Har rekommenderat till alla jag pratar om headset med men nu är det färdigt. Voyager legend håller i ca 1år i mitt arbete då jag pratar ca 7h om dagen.

  Tröttnade på att legend ballar ur efter ett tag och kunden i andra änden hör inte vad man säger så köpte denna 5200 och vilket skräp. Jag hör jättebra,

  Men minsta lilla mikrofonen går emot kragen på jackan eller om man bankar, det blåser eller en lastbil kör förbi så händer något, kunden hör mig jättedåligt fast jag försöker rätta till micen och jag hör mig själv i nåt konstigt basläge,

  Medan man kör bil funkar det klockrent men försöka arbeta samtidigt med service går inte. Inte ens en promenad med hunden funkar.

  Har fått uppdateringar och tänkt ÄNTLIGEN har de fixat buggarna men nej.

  Nu är det sista plantronics för mig. Tyvärr då jag älskar passformen och funktioner.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Positivt:
  * Riktigt, riktigt bra ljudkvalitet. Brusreduceringen fungerar bra och folk jag frågat när jag pratat med dem upplever inga bakgrundsljud vare sig utomhus eller i bilar.
  * HD Audio gör att ljudet blir betydligt bättre, även om det drar extra batteri.
  * Sensorer som känner när man tar på sig headsetet och kan svara på inkommande samtal om man så vill.
  * Kan vikas ihop så att det blir ganska "platt" för att t.ex. ha i fickan.

  Mindre positivt:
  * Kräver lite träning för att snabbt "få på örat".
  * Batteritiden är inte den allra bästa. Jag lider inte av den, men om man pratar hela dagarna kanske den kan bli ett problem. Mitt Plantronics M70 har ruskigt mycket bättre batteritid t.ex.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Snygga, bra ljud och skyddande fodral/låda med inbyggt extra batteri. Svårt att slå det upplägget!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag har själv testat och använt massvis med blåtandsheadset. Nästan uteslutande flaggskeppsmodeller från de större märkena som Jabra, Plantronics, Sony, Jawbone och några andra.
  Kan ärligt säga att jag aldrig varit nära att hitta ett med samma ljudkvalité som detta, framför allt när man använder det i vindiga eller bullriga miljöer.
  Man får ALDRIG frågan ifall man pratar i headset eller sitter i bilen, och man hör alltid själv perfekt. Extra bra är att man fortfarande kan höra på örat som man sätter sitt headset på då det inte är ljudblockerande in-ear.

  Plus:
  Ljudkvalitén, både för en själv och den man talar med.
  Batteriet, pratar jag 3,5h i telefon håller batteriet 3 dygn.
  Mjukvaran, enkel att uppdatera, en del smarta funktioner.
  Komforten, man kan lätt ha det på sig en dag utan att få ont eller tappa det.

  Minus:
  Dyrt

  Övrigt: Bara ett headset kommer i närheten av detta och det är vanliga (gamla) Voyager Legend. Det är också lite mer prisvärt. Men ska man ha det bästa så är det detta. Punkt slut. Helt otroligt att gå ut i snöstorm och prata som vanligt och personen på andra sidan tror du sitter vid skrivbordet.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte det i butik i vintras.
  Aldrig haft nå problem med det... Haft Legend o andra Plantronics versioner innan. Håller inte alls med de negativa omdömmena här.? Jag kanske fick en bättre firmware med min enhet eller deras var måndagsex? :)
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mikrofonen är dålig, rösten bryts, laggar, hörs lågt, vindbrus kommer igenom. Den levererar inte alls vad den hävdar.