Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Monster Superstar Blaster

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Monster Mobilhögtalare (3)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Högtalaren är i det stora hela sådär. Ok, men det finns bättre.

  Högtalarens största fördel är att den låter väldigt högt. Att högtalaren spelar ljud åt båda sidorna gör dessutom att ljudet sprids väldigt bra, så är absolut ljudstyrka det som eftersöks så är detta ett väldigt bra val. Jämfört med exempelvis jbl boombox så är monster blaster klart med högljudd vilket är bra på exempelvis festivalen.

  Nackdelarna med högtalaren är dock flera:

  Till att börja med väger högtalaren väldigt mycket. JBL boombox som är lika stor väger enbart 5kg medan denna högtalare väger 8 kg vilket är stor procentuell skillnad på hela 60% mer. Handtaget är dessutom väldigt smalt och skär in i handen.

  Högtalaren spelar förhållandevis rent och fin diskant och mellanregister men har en väldigt tillbakadragen bas.Spelar man högtalaren på väldigt hög nivå kan basen kännas acceptabel men speciellt på låg volym så är basen för svag jämfört med konkurrenter. JBL boombox är på en helt annan nivå basmässigt med både mycket djupare bas och överlag mycket mer bas. I dagens läge där med bas nästan alltid är bättre bland kidsen så ligger monsterblaster nästan i botten och imponerar inte alls.

  Batteritiden är på högsta volym ca 3.5 timmar vilket är ok men knappast bäst i klassen. JBL boombox klarar jämförelsevis 5.5 timmar på högsta volym.

  Gränssnittet med startljuden när man slår på enheten känns inte speciellt kvalitativa, och skilnaden mellan indoor och outdoor mode är minimal och känns onödig då den knappt förändrar ljudet alls. JBL boombox har mycket större skillnad på indoor och outdoor mode och justerar mängden djupbas och midbas klart bättre.