Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

D-Link DWR-953

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla D-Link Routrar (54)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  4 dagar sedan
  Uppdaterat: 2 dagar sedan
  Made in Taiwan.
  Har precis börjat använda den och inga problem än så länge. Kopplar upp Wifi som den ska. Standard (ej mikro eller nano) SIM-kort trycks in på sidan. På sidan finns WPS-knapp (Wi-fi Protected Setup) som man bara trycker på så den kopplas upp direkt till datorn, mobilen eller annan apparat utan att man behöver skriva krångligt lösenord. Dock brukar jag alltid ändra till ett enklare.
  När jag placerar routern vid öppet fönster och kopplar upp med kabeln direkt till datorn får jag bäst resultat med 4G hastighet 35 Mbit/s ned (till dator) och 15 Mbit/s upp. Om det är routern eller Comviqs 4G-nät som sätter tak vet jag inte men gissar att det är 4G-nätet. På fiber har vi 1000/100 Mbit men jag märker ingen skillnad. Med Wifi (trådlöst) blir ungefär 30 / 5 Mbit när routern står (bra att den står upp så den tar mindre plats) på bord inomhus. Jag har också en 5 år gammal USB-modem som ger ca 8 / 2 Mbit/s och där märks det att den är betydligt långsammare.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Är monterad med dubbelriktad antenn som sitter på taket, klarar inte av att hantera dropp i mottagningen för då dör den helt. Tvingas till omstarter flera gånger om dagen då den går från 50-100Mbit/s ner till 0,3-5Mbit.

  2 år gammal FW som de vägrar att uppdatera även!
 • Dålig
  1 år sedan
  Jag använder den på en plats med lite dålig LTE-mottagning, Mina lurar får 10-20 Mbps, men routern ligger oftast runt 1 Mbps. Wifit kraschar efter routern varit på några timmar. Omstart räcker inte, utan routern måste vara avstängd en tid för nya wifi-timmar ska bli tillgängliga. Senaste firmware, 1.02.3.045 är i skrivande stund över ett år gammalt, så det vekar inte som D-link jobbar på problemen.

  Helt oacceptabelt dåligt för en skapligt dyr router!
 • Dålig
  1 år sedan
  Kan inte rekommendera denna produkten.

  Har haft problem kontinuerligt då enheter anslutna via Wifi tappar Internet (trots att admin-gränssnittet säger att Internet-anslutningen är uppe.) Det verkar också som att den inbyggda DHCP-tjänsten kraschar med jämna mellanrum och måste startas om.

  Problemen verkar vara kopplade till mestadels till Wifi, och uppkopplingen är mycket mer stabil med en separat Wifi-router.

  Dessutom har enheten blivit hackad, och jag misstänker att det finns liknande bakdörrar som för DWR 932B.

  Det är också svårt att placera denna enhet så att den får en bra signalstyrka.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerar utmärkt.
  Bra hastigheter och rätt bra räckvidd på Wifi jämfört med modem som har inbyggda antenner.