Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Marvel's Spider-Man (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.68)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Än så länge är det här årets bästa spel. Jag har bara spelat 2 timmar men kan redan nu ge högsta betyg. Introt är i världsklass och otroligt välgjort. Grafiken är riktigt bra och musiken och ljudeffekterna är top-notch. Stridsystemet är helt perfekt med många olika moves och attacker. Alla som spelat Rocksteadys Arkham city spel kommer känna igen er direkt. Helt underbart kul att svinga sig fram i New york city. Rekommenderas till alla åldrar.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Väldigt roligt!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Mycket kul och underhållande.
  Gillar känslan av att svinga sig genom New York. Lagom beroendeframkallande.
  Rekommenderas varmt
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Kanske det roligaste spelet från 2018! Vet inte hur många timmar jag har slösat på bara strunta i uppdragen och svinga mig runt i New York! Striderna kan lätt bli lätt dryga eftersom man möter nästan samma fiende hela tiden! Men blir bättre till slutet med coola boss fighter. Annars är sidouppdragen rätt tråkiga, kanske bara vissa som är rätt roliga!
 • Ganska bra
  8 mån sedan
  Snyggt och häftig känsla att svinga runt i New York, men tyvärr blir det fort lite enformigt och storyn är rätt styltig.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Kul som fan, bra story och stort I känslan. Känslan som känns som det största argumentet till att rekommendera spelet. Man kan göra så vansinniga grejer och han rör sig så otroligt smidigt, den biten nailar dom till 100% Kameran kanske blir lite skev ibland, men det är bara en bieffekt av att ha fria tyglar där.

  Det som är negativt i min ytterst ödmjuka åsikt är att det kan bli lite enformig, slagsmålen är rätt snarlika.
  Och byggnaderna på Manhattan blir snart ganska stora och anonyma.

  Men helheten är större än summan av delarna, och det finns precis lagom med nördiga sidogrejer, serietidningsreferenser och hjälpavsnitt för att vem som helst kan starta och tycka at det är kul.

  Köp!
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Jag är ingen direkt Spiderman fan, men efter att jag fick möjligheten att testa spelet så blev både jag och min son fast vid spelet. Vilket fantastiskt spel!
  Grafiken är makalös fin på 4K
  Spelrörelsen är bra gjort.
  Lagom stor spelvärld

  Kan varmt rekommendera spelet, ett spel som man bara spelar för att koppla av.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Helt enkelt otroligt kul! Underbart att slänga sig runt bland New Yorks skyskrapor och slåss mot skurkar. Bara det kan man göra i timmar. Dessutom välbalanserat med roliga kontroller och bättre story än alla tidigare Spiderman-filmer jag sett. Alla karaktärer övertygar men speciellt Peter Parker gestaltas bättre än någonsin med rättvis personlighet och övertygande "voice acting". Bra actionmusik och riktigt bra "marvel-action". Vissa scener av spelet kom det spontana glädjetjut från mig över hur förbannat cool det var. Och hur cool man kände sig i sin Spiderman-roll. ;)
 • Usel
  12 mån sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  Med tanke på alla positiva omdömen både från privatpersoner och från media så slog jag till. Men detta var nog bland det tråkigaste jag spelat på länge. Kanske beror det på att jag precis kom från God of War, vilket var ett fenomenalt spel!
  Kommer få negativa omdömen för detta inlägg, men jag står för att det jag skrivit. 550 kr i sjön.
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Otroligt bra spel
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  Kan bara hålla med vad som tidigare skrivits. Jag brukar sällan sätta 10:or här, men denna gång gör jag ett undantag efter att ha spelat ca tre timmar. (kanske ändrar något i framtiden om jag upptäcker något negativt).

  Edit: Har nu spelat i en månad, och spelet är lika bra om inte bättre!

  Allt känns helt rätt från början och inget man stör sig på inledningsvis. Spelmekaniken är bra trimmad, samt grafiken är helt Amazing samt ljud och animationer. Ett extra plus är att det finns Svensk text till spelet.

  Om man gillar GTA V kommer man att gilla detta. Det här känns otroligt välgjort och känns redan som en klassiker utan att överdriva!

  Jag brukar sällan köpa spel när de är nysläppta och vänta tills priserna sjunkit, men detta var klart värt över 500 kr! Klart ett av de bästa spelen för PS4!

  Passar både för barn och vuxna beroende på vilken svårighetsgrad man kör.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Välgjort
 • Bra
  1 år sedan
  Snyggt och bra men det blir snabbt ganska enformigt och svårighetsgraden är lite för låg.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bästa spelet detta året. Storyn är bättre än de flesta filmer.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Grymt kul spel med otrolig grafik.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ett av de bästa om inte det bästa superhjältar spel med en underbar stridkombat och obeskrivlig vacker miljö. Bara perfekt. Just play it, you will never regret it 😉
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Vilket fantastiskt bra spel! Går inte att göra Spider-Man mycket bättre än så här. Combat-systemet är utan tvekan ett av de bästa och roligaste jag testat. Storyn levererar konstant action. Mycket att göra även efter man klarat ut spelet. Kan rekommendera starkt!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Gameplay är fantastiskt också att slåss mekaniken är perfekt, grafiken är vacker! Enligt min åsikt är det den bästa spelbokspelstillverkningen någonsin. Bra spel övergripande.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Kampen i spelet är så flytande, hoppar mellan byggnader gör så mycket roligt. Boss kamp är fantastiskt och grafiskt bra gjort spelet. Platinum trofé uppnådd.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Med Marvel's Spider-Man, är Sony Home Console återigen berikad med en viktig exklusiv, som kan göra lyckan inte bara för vuxna och barn som fascineras av superheroesvärlden, men framför allt alla Spider-Man-älskare. Spider-Man är en av hjältarna som har markerat barndomen hos vuxna och barn, och från komik till videospel är takten kort: i det här fallet var steget förvisso fantastiskt, för det är en av de bästa Spider-Man-spel de senaste åren.

  Marvel's Spider-Man berättar om en oöverträffad historia jämfört med Marvel-tecknet eller den senaste biografen kom också till vårt land och tillämpade som en perfekt utgångspunkt för vilken typ av spelare som helst. De stora tillfredsställelserna kommer givetvis att bero på de nödvändiga citat till karaktärens fans, som det borde vara. Marvel's Spider-Man berättar om äventyren av Peter Parker i New York dominerade mer och mer av brott, särskilt när huvudpersonen lyckas arrestera en av cheferna i den lokala underjorden. På cirka 15 timmars spel som är nödvändig för att slutföra huvud äventyret kommer spelaren att leva både som en tonårig Parker, kämpar med sitt vardagsliv och i den maskerade hjälten.

  Marvel's Spider-Man bekräftar sig som ett solidt och givande tredjehands actionspel: whizzing genom skyskraporna som den smidiga Man Spider är ett nöje, och nöjet ökar med nivåerna av flyt och prestanda garanterat av PlayStation 4 Pro utan att för det här lider standardversionen av konsolen från ett visst problem. Optimeringsarbetet som utförts av Insomniac är därför utmärkt, liksom variationen i de situationer som föreslås i den stora New Yorks öppna världen där titeln är inställd.

  Spelaren kan fritt utforska alla hörn av staden, från Avengers Tower till offentliga trädgårdar, ta tunnelbanan eller pilen på taken beväpnade med spindelbanor. Möjligheterna till Spider-Man är nästan oändliga och kan ökas genom att spendera de erfarenhetspoäng som uppnåtts i strid och klättra upp på nivån. Från skicklighetsträdet kan du köpa nya färdigheter och prylar, perfekta kampstilen enligt dina behov och till och med få nya kostymer för att anpassa din hjälte. Staden erbjuder också ett stort antal sekundära uppdrag, som vi rekommenderar starkt att fylla i varje gång: erbjuda en diskret utmaning och tillräckliga belöningar.

  Läs hela recensionen på tuttotek.it: https://www.tuttotek.it/videogiochi/recensioni-videogiochi/marvels-spider-man-uomo-ragno-recensione
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket bra :)