Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Marvel's Spider-Man (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.46)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Än så länge är det här årets bästa spel. Jag har bara spelat 2 timmar men kan redan nu ge högsta betyg. Introt är i världsklass och otroligt välgjort. Grafiken är riktigt bra och musiken och ljudeffekterna är top-notch. Stridsystemet är helt perfekt med många olika moves och attacker. Alla som spelat Rocksteadys Arkham city spel kommer känna igen er direkt. Helt underbart kul att svinga sig fram i New york city. Rekommenderas till alla åldrar.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Bra spel av Insomniac! Superschysst spoilerfri intro, går att titta på youtube :)

  Ingen superspännande story eller någorlunda innovativt gameplay, men det funkar. Man har för första gången i historien fixat nätsvingandet så att det ser både snyggt ut och är lätt att hantera. Spelet påminner mycket om Prototype (2009), skulle det ha varit ett Spiderman- eller Venomspel, men blev utan rättigheter?

  Vad Insomniac har fokuserat på, till skillnad från tidigare utgåvor, är att man följer Peter Parker och inte bara mannen i masken. Då får man med känslan för konflikter och problematik. Att bara följa mannen i masken duger kanske för barn. Detta passar mest vuxna barn.

  Rekommenderas! Inte fullpott pga den sortens gameplay har man sett förr.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Oväntat underhållande spel som bjuder på fina miljöer och varierande uppdrag.
 • Mycket bra
  8 mån sedan
  helt okej
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Ett helt okej spel som känns väldigt välgjord! Tyvärr lockade der inte in mig riktigt men jag förstår helt klart varför folk gillar det! Spider-Man finns på Playstation Now nu från April 2020! Playstation Now kostar ca 55 kr i månaden (års prenumeration). Vilket känns väldigt billigt då spel som detta och andra storspel finns tillgängliga. Finns ca 700 spel nu, allt från Ps2, Ps3 till Ps4 spel!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  jag har klarat spelet, ganska roligt men inte så roligt när man har klarat detta
 • Perfekt
  1 år sedan
  Marvels bästa spel
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt roligt!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket kul och underhållande.
  Gillar känslan av att svinga sig genom New York. Lagom beroendeframkallande.
  Rekommenderas varmt
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Kanske det roligaste spelet från 2018! Vet inte hur många timmar jag har slösat på bara strunta i uppdragen och svinga mig runt i New York! Striderna kan lätt bli lätt dryga eftersom man möter nästan samma fiende hela tiden! Men blir bättre till slutet med coola boss fighter. Annars är sidouppdragen rätt tråkiga, kanske bara vissa som är rätt roliga!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Snyggt och häftig känsla att svinga runt i New York, men tyvärr blir det fort lite enformigt och storyn är rätt styltig.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Kul som fan, bra story och stort I känslan. Känslan som känns som det största argumentet till att rekommendera spelet. Man kan göra så vansinniga grejer och han rör sig så otroligt smidigt, den biten nailar dom till 100% Kameran kanske blir lite skev ibland, men det är bara en bieffekt av att ha fria tyglar där.

  Det som är negativt i min ytterst ödmjuka åsikt är att det kan bli lite enformig, slagsmålen är rätt snarlika.
  Och byggnaderna på Manhattan blir snart ganska stora och anonyma.

  Men helheten är större än summan av delarna, och det finns precis lagom med nördiga sidogrejer, serietidningsreferenser och hjälpavsnitt för att vem som helst kan starta och tycka at det är kul.

  Köp!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jag är ingen direkt Spiderman fan, men efter att jag fick möjligheten att testa spelet så blev både jag och min son fast vid spelet. Vilket fantastiskt spel!
  Grafiken är makalös fin på 4K
  Spelrörelsen är bra gjort.
  Lagom stor spelvärld

  Kan varmt rekommendera spelet, ett spel som man bara spelar för att koppla av.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Helt enkelt otroligt kul! Underbart att slänga sig runt bland New Yorks skyskrapor och slåss mot skurkar. Bara det kan man göra i timmar. Dessutom välbalanserat med roliga kontroller och bättre story än alla tidigare Spiderman-filmer jag sett. Alla karaktärer övertygar men speciellt Peter Parker gestaltas bättre än någonsin med rättvis personlighet och övertygande "voice acting". Bra actionmusik och riktigt bra "marvel-action". Vissa scener av spelet kom det spontana glädjetjut från mig över hur förbannat cool det var. Och hur cool man kände sig i sin Spiderman-roll. ;)
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Med tanke på alla positiva omdömen både från privatpersoner och från media så slog jag till. Men detta var nog bland det tråkigaste jag spelat på länge. Kanske beror det på att jag precis kom från God of War, vilket var ett fenomenalt spel!
  Kommer få negativa omdömen för detta inlägg, men jag står för att det jag skrivit. 550 kr i sjön.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Otroligt bra spel
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kan bara hålla med vad som tidigare skrivits. Jag brukar sällan sätta 10:or här, men denna gång gör jag ett undantag efter att ha spelat ca tre timmar. (kanske ändrar något i framtiden om jag upptäcker något negativt).

  Edit: Har nu spelat i en månad, och spelet är lika bra om inte bättre!

  Allt känns helt rätt från början och inget man stör sig på inledningsvis. Spelmekaniken är bra trimmad, samt grafiken är helt Amazing samt ljud och animationer. Ett extra plus är att det finns Svensk text till spelet.

  Om man gillar GTA V kommer man att gilla detta. Det här känns otroligt välgjort och känns redan som en klassiker utan att överdriva!

  Jag brukar sällan köpa spel när de är nysläppta och vänta tills priserna sjunkit, men detta var klart värt över 500 kr! Klart ett av de bästa spelen för PS4!

  Passar både för barn och vuxna beroende på vilken svårighetsgrad man kör.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Välgjort
 • Bra
  2 år sedan
  Snyggt och bra men det blir snabbt ganska enformigt och svårighetsgraden är lite för låg.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bästa spelet detta året. Storyn är bättre än de flesta filmer.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Grymt kul spel med otrolig grafik.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Ett av de bästa om inte det bästa superhjältar spel med en underbar stridkombat och obeskrivlig vacker miljö. Bara perfekt. Just play it, you will never regret it 😉
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Vilket fantastiskt bra spel! Går inte att göra Spider-Man mycket bättre än så här. Combat-systemet är utan tvekan ett av de bästa och roligaste jag testat. Storyn levererar konstant action. Mycket att göra även efter man klarat ut spelet. Kan rekommendera starkt!