Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

God of War (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.56)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Här har du ett riktigt bra spel som är svårt att sluta spela! Grafiken är enormt snygg om du kör i 4k med HDR (**läs mer om HDR längst ner), styrningen är precis och fienderna är många och roliga att fightas mot! Spelet flyter på bra och även i större strider hackar aldrig bilden vilket är bra! Storyn och samspelet mellan Kratos och hans son Atreus fungerar mycket bra, de har båda drabbats av en familjetragedi och har en sista önskan att bege sig mot Midgårds högsta berg för att strö ut aska. Mellan de och målet finns naturligtvis massor av fiender/ bossar samt en hel del klurigheter och hemligheter att finna. Det går även att uppgradera vapnen och diverse skydd för de båda samt även använda sina xp-poäng för att välja bättre och effektivare stridstekniker.

  En ganska unik sak med detta spel är att allt är gjort i en kameraåkning (vet inte om det är gjort innan), det finns inga klipp eller laddningstider med andra ord så flytet i spelet är alltid på topp. Vid en av de första bossarna till exempel så är det en mycket spännande (och lång) fight där kameran "svävar" runt hela striden mellan Kratos och bossen på ett väldigt unikt sätt vilket gör denna fight väldigt minnesvärd, detta är verkligen en unik strid och jag personligen har aldrig upplevt något liknande på över 30 års spelande!

  Styrningen är precis och enkel och fungerar även mycket bra när du använder båda under fighter, sonen Atreus hjälper Kratos med sin pilbåge mm. under strider.

  Det grafiska på Ps4 PRO om du kör på 4K tv med bra HDR är något av det snyggaste du kan få i ett spel 2018 alla kategorier/ platformar! (Pc hänger inte ens med grafiskt då det saknas HDR på PC monitorer). Det ser verkligen enormt bra ut och höjer känslan ytterligare med HDR! Jag har sparat hundratals bilder (använt Photo mode) av spelet då miljöerna är enormt snygga, spelet är dock ännu snyggare än bilderna då HDR ej kan bli med på bild.

  //Spelat på Ps4 Pro/ 60 tum 4K HDR Tv

  **Vad innebär HDR och varför är det så bra?

  Den enkla förklaringen är "bättre pixlar istället för fler pixlar" där HDR erbjuder ett utökat kontrastomfång med mycket bättre detaljrikedom i mörka/ljusa scener samt en förbättrad färghantering med mer nyanser och djup i bilden. Tanken är helt enkelt att göra bilden mer realistisk och återskapa hur vi människor ser i verkligheten där tex en bländade sol ska ge samma effekt som när vi tittar ut genom fönstret.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kan inte annat än att hålla med föregående recensioner...
  Ej spelat de föregående spelen men detta har verkligen imponerat mig när det gäller allt. Striderna/Grafiken & även storyn tycker jag är suverän. Helt klart en tiopoängare!.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Helt otroligt spel, enda spelet som toppar detta är Red Dead Redemption 2 enligt mig.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Ett fantastiskt spel som är ett stort lyft från de tidigare hack and slash titlarna i serien.

  Intressanta och underhållande strider. Bra skrivna karaktärer och berättelse. En fullpoängare helt enkelt.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Har Platinum på spelet. Svåraste delen var bekämpa Alla Valkyria Speciellt sista. Annars helt fantastik
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Helt klart ett mästerverk. 5/5

  Se och lär spelutvecklare!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Ett av ps4ans klart bästa spel.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  +Utmärkt Story
  +Utmärkt Combat
  +Utmärkt Grafik
  +Value For Money
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Mästerverk.

  Fler sådana här spel tack, trött på multiplayer lootbox genrer.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Årets spel 2019!
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Nu har jag inte spelat ut spelet än, men jag känner mig inte heller särskilt sugen att fortsätta. Visst, grafiken är riktigt läcker och övergångar mellan spel och filmsekvenser sker helt sömlöst. Men stridssystemet (trycka på knappar i olika ordning) intresserar mig inte ett dugg. Får se om jag orkar spela vidare senare.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ett mästerverk helt enkelt. Fantastisk grafik, story och gameplay :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ett av de bästa spelen jag någonsin spelat.

  Har aldrig tidigare ens rört ett God of War spel, och hade inte några större förhoppningar om detta spel, men jag hade oerhört fel. Storyn och samspelet mellan Kratos och hans son Atreus är oherhört intressant och samtidigt känsligt. Spelet har otroligt bra camerawork, alla cutscenes känns nästan som en film, har aldrig tidigare upplevt detta med något annat spel!

  Grafiken är ju helt klart 10/10. Har inte en 4K tv, äger heller inte ett PS4 Pro eller en 60 tums tv, men den grafiken jag upplever är ändå kristallklar och man kan se till och med de minsta detaljerna på miljön i spelet. Miljöerna är väldigt verklighetstrogna och perfekt gjorda, samma med alla karaktärer.

  Själv så tycker också jag att striderna och combat-mechanics är väldigt precisa, man kan blockera attacker med en millisekunds mellanrum och spelet noterar det, mycket imponerande! Också ett mycket bra utbud mellan armor, vapen, talismans, enchantments och uppgraderingar! Finns också otroligt många uppgraderingar till Kratos vapen och massa skills man kan göra.

  Jag älskar också variationen på alla side-quests som man kan göra, det finns gott om dom runt om i Midgard och de blir aldrig tråkiga att utföra. Att utforska alla öar och besegra mäktiga fiender och monster är otroligt spännande och man känner sig övermäktig helt enkelt! Speciellt Valkyries...

  Egentligen det enda jag har att klaga på är att storyn kanske är liiite för kort, men den är ändå lång nog för att vara underhållande under många timmar. Om man spenderar sin tid med att också göra side quests så håller man igång entusiasmen och man blir också bättre.

  +Oerhört underhållande story mellan far & son
  +Massor med side-quests, uppgraderingar, fiender och armor
  +Kristallklar grafik även med vanlig HD-TV!
  +Filmkvalité på cutscenes mellan bossar & i storyn
  +Komplex, rolig & smidig combat
  +Spelet flyter på bra även under krävande strider!
  +Massa häftiga och kraftfulla bossar och fiender

  -Av någon anledning täcker spelskärmen inte hela min tv, konstigt eftersom jag har aldrig stött på detta på något annat spel på min ps4.
  -Blev bara lite besviken på att man inte kunde ta sig till Svartlheim, Asgard & Vanaheim.

  Sammanfattning:
  Om du älskar God of War och vill följa med Kratos på ett oförglömligt äventyr eller om du är som mig och vill uppleva ett unikt spel, så KÖP DETTA! Har absolut inget att klaga om, allt är helt enkelt perfekt, har aldrig stött på ett spel som har chockat mig i hur bra det är, God of War 2018 för PS4 förtjänar att uppmärksammas och får en stark 10/10!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt bra. Känsla, grafik, allt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt annorlunda mot de spel jag spelat förut. Överraskande bra och snyggt gjort.
 • Perfekt
  1 år sedan
  En av tidernas bästa spel
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ett utav de bästa spelen jag spelat
 • Perfekt
  1 år sedan
  vansinnigt bra från första stund till eftertexten.
  Ljudet, kontrollen, bilden och sagan är alla bland det bästa jag upplevt, och det är svårt att hitta något negativt alls att säga.
  Man skulle kunna gnälla på att storyn är för kort, men då kan man fortsätta att jaga valkyrior när man har gått i mål.
  Man kan gnälla att spelet är för svårt eller lätt, ja men då kan man bara ändra svårighetsgraden.

  ett av dom bästa spelen till PS4 - KÖP!
 • Perfekt
  1 år sedan
  10/10 missa inte detta.

  Toppklass på exakt alla element. Perfektion.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mitt favorit spel från 2018! Combat är brutalt och häftigt. Boss fighterna är grymma och bra gjorda, vissa kan vara svåra som valkaries. Musiken är jättebra och gör striderna så mycket bättre. Storyn är bra och har väldigt många överraskningar.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Ruggigt bra spel. Lite långsammare tempo än innan och inte lika brutalt, så en stjärna åker bort
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag hade inga större förväntningar när jag skaffade God of War då jag inte spelat de tidigare släppen i serien. Jag trodde att det skulle vara ett button-bashing hack-n-slash utan något större djup men ack så fel jag hade. Spelet har allt. Det är vackert, helt klart det snyggaste spelet på PS4 än så länge OCH det ligger ofta run 50-60fps med en vid FOV, något som är mycket viktigt för mig i 3rd person spel. Det har en hel del customization med dina skills och vapen/armor. Variationen hos fienderna är också mycket bra, man tröttnar aldrig på att slåss med dem. Storyn är helt OK, inget speciellt men intressant nog. Speltiden är väldigt lång för den här typen av spel. Jag körde på hårdaste (+gjorde en hel del side-quests) och det tog mig nog en 50-60 timmar innan jag var klar.

  Om man spelar på det svåraste med all form av hjälp avstängd så får man också ett spel som påminner mycket om hur spel brukade vara för en sisådär 20-25 år sedan, dvs. utmanande! Något som är mycket sällsynt i dessa dagar.

  Long story short, spelet är nästan perfekt. På en skala 1-10 så måste det få en 10. På en skala 1-100 så skulle jag ge det en 96.

  Red Dead Redemption är ett mycket bra spel, inget snack, men God of War vinner lätt Game of the Year 2018 och Game of the Generation (PS4).
 • Perfekt
  2 år sedan
  Behöver man säga något?

  Köp, spela och njut!
 • Perfekt
  2 år sedan
  +1 på det som skrivits av andra.

  Riktigt bra spel, riktigt bra story och en härlig interaktion mellan huvudpersonerna.

  Det tog mig en stund att komma in i knappkombinationerna för att banka skiten ur diverse fiender, men det beror nog mest på att jag blivit för gammal för att ha flera olika system i huvudet. Shadow of Mordor använde HELT andra knappar. Tacka vet jag när det fanns A, B och ett styrkors och du styrde en lönnfet rörmokare med en mustasch bestående av två pixlar. Eller i och för sig var det faktiskt sämre på alla tänkbara sätt...

  Skitsamma, köp spelet bara!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Riktigt bra spel
 • Perfekt
  2 år sedan
  Best PS4 game ever made. 👏👏👏
 • Perfekt
  2 år sedan
  Fantastiskt spel med en twist på slutet. Kan inte hitta någonting att klaga på.
  Speldjup, kontrollen, skådespeleri, grafik osv, allt är klockrent.
  Tilläggas ska att jag inte spelat något av de tidigare utan detta är första bekantskapen med Kratos. Det öppnar ju onekligen upp för en uppföljare, hoppas på en fortsättning om ett par år!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Väldigt roligt spel, mååånga timmars glädje. Rekommenderas starkt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Otroligt välgjort spel som vanligt med denna serie. Men denna gång så är det mindre "over the top action" och mer handling med djup. Mycket vacker grafik även på en PS4 som inte är Pro. Jag spenderade mycket tid på att bara titta runt i de otroliga miljöerna.

  Spelet är mycket utmanande men det finns ett läge som är lätt om man bara vill ha handlingen och så.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jättebra spel som måste liras!

  Har spelat dom tidigare God of War, den här är den bästa av alla.
  Jättesnygga miljöer, rolig combat med smart och bra känsla i samspelet mellan Kratos och hans son.
  Storyn är intressant och världen är värd att utforska.

  Rekommenderas!
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Den var ganska utkörd i storyn men bra!
  Tack för speltiden.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Det här är det bästa spel jag spelat innan detta spel skulle jag nog placera någon av soulsseriens spel som nr 1 men detta har flera områden det imponerar på än vad dark souls gör. Berättelsen eller snarare relationen mellan Kratos och hans son Atreaus är helt fantastisk. Det mesiga landet vi bor i har något att lära sig här med hur man uppfostrar ett barn.

  Kratos i tidigare spel har mest varit en våldsam skithög även om jag gillade dom spelen så var hans karaktär inte särskilt imponerande. Här finns ett helt annat djup i honom och en smärta han bär på. Så otroligt rörande att se detta. Att spelet också gör allt annat rätt är ju bara så extatiskt underbart. Stridssystemet är hur roligt som helst och du gör det tillsammans med din son. RPG elementen är också helt fantastiska i detta mästerverk.
  Jag älskar vad Santa Monica Studios har gjort här och jag tackar er av hela mitt hjärta.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Makalöst bra!

  Inte spelat något i serien men är efter 3 h helt fast i allt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Galet fint spel! Helt klart värt väntan o pengarna!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En omstart för GoW
  Riktigt bra och snyggt spel, ett spel som innehåller allt.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt bra. Har aldrig riktigt fastnat för de tidigare GoW-spelen men detta är definitivt värt att köpa och spela igenom!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt utmärkt spel för dom som gillar äventyr
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Klarade av spelet (100%) med ca 35 timmars speltid, nog var det värt pengarna!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ett mästerverk helt enkelt!
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Sjukt bra. Över förväntan. En behövlig nytändning för serien
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Nu har jag hunnit spela ungefär hälften av storymode och spelet blir bara bättre och bättre ju längre in man kommer, vilket mästerverk!

  Än så länge är det utan tvekan det bästa spelet jag spelat alla kategorier, det klår tom Last of Us (även om de inte är direkt jämförbara) baserat på min upplevelse.
  Jag är en gammal GoW nörd och var skeptisk till spelet när jag såg demo'n på E3, men tro mig det som visas på demon skrapar bara på ytan!

  Jag har inget att anmärka på än så länge, det är full pott! Äger du en PS4 är detta ett måste spel att köpa in!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Helt fantastiskt spel! Kanske det bästa PS exclusive-spelet jag har spelat.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Verkligen hög nivå. Magisk Grafik. Jag har inte känt så här engagerat i ett spel sen the last oF us.