Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Xbox One S 1TB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Spelkonsoler (35)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.31)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag är nöjd efter ca 1 månads användning.

  + Spelkonsolen är väldigt tyst, det går inte höra något fläktljud alls. En enorm skillnad mot min gamla Xbox 360 1:a generationen som låter förfärligt mycket.
  + Bilden är väldigt bra, i regel 4K rätt över.
  + Det finns även en del multimedia appar t.ex Youtube, Netflix osv. Man kan använda Xbox One istället för att köpa mediaspelare (som t.ex AppleTV).
  + Blu-ray spelaren stödjer senaste standarden, UHD (4K Blu-ray), men vem köper UHD skivor idag? Dessa skivor är dyra och finns inte i många butiker (än så länge).
  + Xbox One S kan spela upp ett större antal spel från gamla Xbox 360 konsolen.
  + Vissa spel är helt kompatibla med Wiindows 10 och man kan installera samma spel även på datorn.

  - Vissa äldre spel har inte 4K utan så lågt som 720P eller 1080P, men detta är inte spelkonsolens fel, utan spelutvecklarnas.
  - Microsofts spelbutik är rätt dyr, de flesta online nedladdningsbara spelen kan vara dyrare än i vanlig butik. Vissa spel i premiumversion kostar 1200 kr. Men eftersom själva spelkonsolen bara kostade ca 2000 kr och kanske även säljs med förlust så förstår man hur Microsoft tänker.

  Notera: Om man köper spelet på skiva, så måste man alltid stoppa in skivan när man ska spela spelet. Köper man nedladdningsbart spel, så slipper man detta utan kan köra spelet direkt.

  Jag rekommenderar verkligen att köpa 1TB versionen och inte 500 GB versionen. Jag har i dagsläget ca 7-9 st spel installerade, detta tar ca 550 GB i anspråk. Även om man köper skiva, så installeras allt på hårddisken. Jag vet inte varför man måste stoppa in skivan när man ska spela då innehållet redan finns på hårddisken, avdrag en stjärna.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  10 mån sedan
  Bra konsol, om man spelar till exempel forza och jätte mycket händer så laggar det lite men inte mycket. Bra grafik, hyfsat snabb, 1tb nog med ytrymme typ. Köpte med forza horizon 4 till konsolen ångrar inte det 1 sekund, nog det bästa köpet man gjort på år. Ps köpte för 1.5 år sedan, funkar ok fortfarande.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Underbar konsol
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Som Filip skrev i sitt omdöme så tycker jag att detta är en bra konsol. Den är lite svagare än ps4 som tidigare skrivits och det beror på grafikkortet som är lite svagare i xbox. Xbox gamepass är överlägset allt annat idag på marknaden och är ett välkommet inslag. Köper ni en xbox one x så kommer ni märka en rejäl uppgång i prestanda.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Haft min drygt ett år nu. Presterar lite sämre än PS4 (som jag ägt innan) när det kommer till framerates och upplösning på vissa titlar, men det är väl inget man tänker på direkt. Jag gillar form faktorn mkt mer. Den är snygg, stilren och liten och jag föredrar verkligen kontrollen före PS4an. Dessutom låter den nästan ingenting, tillskillnad från PS4an som fläktade på väldigt högt.

  Det bästa med Xbox överlag är dock Gamepass. För endast 99SEK i månaden får man tillgång till ett bra utbud med titlar som håller spelandet levande.

  Annat plus är att ONE S har både 4k spelare (som inte PS4 har och inte ens PS4 Pro har) och dessutom scalar upp spel till 4k om man har en 4k TV.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Väldigt prisvärd, särskilt i kombination med Gamepass! Förutom för spel så är detta även en utmärkt mediabox, med stöd för hdr och 4k UHD, och konsolen är i stort sett ljudlös.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Mycket bra konsol, inte högljud, bra spel kvalite
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Xbox menysystem känns föråldrat och onödigt invecklat. De exklusiva spelen som finns faller ofta inom samma genre. Handkontroller med batterier? Det positiva är att konsolen spelar upp UHD Bluray.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Inget att klaga på.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Levererar!
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lämnade tillbaka min för att den lät för mycket, köpte en Oppo UDP-203 istället då främsta anledningen för mitt köp var att spela 4K filmer. Den var helt okej att spela på.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Grymmaste konsolen ever. Köptes även för att använda som ultrahd spelare