Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Dyson V8 Absolute

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Dyson Dammsugare (38)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.52)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Kan börja med att nämna att min förväntan var att denna skulle kunna ersätta en vanlig dammsugare. Om det är målbilden, så se dig om efter annat. Att den dessutom besitter en ganska så saftig prislapp tänkte jag betyder att det medför någon form av kvalité. Även där hade jag fel. Måste erkänna att jag blev lite vilseledd av alla positiva recensioner, så kände mig manad att skriva ett par rader om hur den verkligen fungerade.

  Produkten är otroligt plastig, på gränsen till att jag trodde det var ett skämt när den packades upp. Munstycket är av vanlig hårdplast, vilket medförde att den fick en spricka efter andra användningen (!). Munstycket har ingen insugningsförmåga från sidan, så du kan inte köra den längs med lister och tro att du får upp smuts. Munstycket för mattor funkar undermåligt på tunnare mattor, om de inte är helt sträckta. Röret har en ruggad yta, som kommer ta färg av minsta kontakt med möbler i ditt hem. Dessutom röret inte helt fixerat och glappar därmed vid användning. Du kommer inte ordentligt under möbler då uppsamlaren bidrar till en vinkel på röret. Det blir även problem att komma åt med det lilla munstycket t ex bakom tv, runt lampor osv. Den är betydligt tyngre än vad den framstår att vara. Min fru kände av i handleden efter bara en kort stunds användande. Sugeffekten på normal är otillräcklig, på max är den däremot riktigt bra (kanske det enda positiva jag har att säga). Men då räcker batteriet i 5-7 minuter, följt av 5 timmars laddtid. Kör du med munstycke på normal sugeffekt har du ca 20 min på dig innan den ska på laddning igen. Kan tänka mig att den funkar utmärkt som en dyr köksdammsugare eller möjligtvis (men sannolikt inte) till en mindre lägenhet.

  (Produkten testades tre laddningar innan den reklamerades och returnerades)
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra dammsugare, vilket är föga överraskande med tanke på hur bra betyg den verkar fått i alla tester. Väldigt lättmanövrerad och helt makalöst bra på tjocka mattor. Har fram tills vi köpte denna använt centraldammsugare samt en några år gammal ultrasilencer, och när jag dammsög med vår nya Dyson så visade den hur mycket de vanliga dammsugarna missat!
  Den är otroligt lätt att använda, låter inte alls så mycket som jag hade väntat mig, man kan lätt ha en normal konversation med någon medan man dammsuger. Normalläget är också fullt tillräckligt på parkettgolv så man behöver inte köra på max där batteriet bara räcker i sju minuter.
  Designen råder det delade meningar om, personligen fattar jag inte varför den ska se ut som ett lasergevär men å andra sidan så kanske det är det som behövs för att vi män ska städa regelbundet.
  För att sammanfatta - maskinen är definitivt en fullgod ersättare till en vanlig dammsugare (villa 170 kvm 5 pers), konstruktionen känns solid, den är enkel och bekväm att använda, låter inte mycket och kommer med en mängd tillbehör.
  Den hade fått full poäng om den hade kostat lite mindre.
 • Dålig

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Förmodligen det sämsta köp jag nånsin gjort. Dyr, plastig och batteriförmågan är urusel. Tung att framföra och väldigt svår att använda. Om ni tänker använda den som vanlig dammsugare så avstå. Duger kanske som bildammsugare.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Haft denna i 2 år och 4 månader. Väldigt nöjd med sugförmågan och denna dammsugaren är nog det mest prisvärda köpet jag gjort för hushållet. Så otroligt skönt att kunna ta loss denna lätta dammsugare från väggen och snabbt kunna dammsuga om något känns smutsigt. Det blir inte längre en jobbig rutin att ta ut dammsugaren från städskåpet. Har verkligen hatat att dammsuga innan och kan bli så frustrerad på kablar och tung dammsugare, så detta är verkligen en dröm.

  Har en gång fått byta batteri för att det började lägga av ibland, men Dyson skickade direkt ett från Storbritannien som kom kort därefter efter att vi enbart testat lite instruktioner för att försöka fixa det hos oss.

  För ett tvåvåningshus räcket batteriet inte tillräckligt länge. Men för mig med 68 kvadrat lägenhet har jag aldrig haft problem att dammsuga hela lägenheten i en runda.
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Ok dammsugare men denna är egentligen handdammsugare och inte en riktig dammsugare oavsett vad dyson påstår. Batteritid 10-15 min men vi max för batteriet efter några minuter. Med det priset kan man köpa en industridammsugare och få en bättre dammsugare
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Mycket nöjd, suger upp damm väldigt bra. Ända minus lite dyr
 • Perfekt
  1 år sedan
  Vi är en familj 2 vuxna + 3 barn och använt den i över 1 år har absolut ingenting att klaga på.
 • Dålig
  1 år sedan
  Plastigaste och mest vedervärdiga dammsugare. Inte nog med att man måste vara försiktigare än med ett spädbarn när man hanterar den man måste även sätta suget på max för att den ska fungera tillfredställande vilket i sin tur leder till att du kan dammsuga i typ fem minuter, sen är det dags att ladda i fyra, kanske fem timmar.

  Bytte till Philips Speedpro Max 6823, där håller batteriet runt 20 minuter på maxläget och matar in skräp och damm från 360 graders vinkel. Vilket uppköp.

  Nej undvik Dyson-produkter över lag. Snygg design men kvaliteten man förväntar sig för åtskilliga tusenlappar är liksom inte där alls. Bara massa plast och motsägelsefulla lovord.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har kört den ett tag nu och finns inte så mycket att klaga på mer än att om man kör på max så håller inte batteriet så länge och den dånar högt men normalt så behövs inte detta och då är den smidigt och räcker långt. Något dyr kan jag tycka men den gör sitt jobb och är alltid redo för en svängom.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jag är sjukt imponerad över den här dammsugaren. Trodde först att den skulle vara någon slags tv-shop-produkt men tji fick jag. Här hemma är vi helt övertygande om att det inte finns en bättre dammsugare, på riktigt!

  Den är otroligt enkel att komma igång med direkt, tog inte mer än någon minut innan vi dammsög.
  Det är lätt och smidigt att byta mellan de olika munstyckena.

  Redan efter 2 dagar sa vi till varandra att vi aldrig kommer köpa en "vanlig" dammsugare igen.
  Visst, den här dammsugaren är ganska dyr. Men vanliga dammsugare är inte heller så jäkla billiga. Att du sen inte behöver dammsugarpåsar är så värt - inget mer "nej f*n nu är påsen full, älskling kan du kuta och köpa nya påsar?".
  "Vilken modell ska det vara då?"
  "Jag har absolut ingen aning..."
  Så är det med alla dammsugare som kräver påsar, inte de är ju inte särskilt billiga heller.

  Den största förändringar som vi upplevt, förutom att den drar upp skit som vi trodde att vår gamla dammsugare gjorde men uppenbarligen inte gjorde, är att vi numera dammsuger varje dag.
  Från att orka släpa fram den tunga, klumpiga gamla dammsugaren med sladd som fastnar eller inte räcker överallt - till att det är så lätt att dammsuga golvet en snabbis.

  Sen har jag i min lathet börjat använda den överallt, alla ställen där jag kan använda dammsugaren för att slippa våttorka får sig en omgång.

  Det enda negativa jag kan säga är väl priset och batteritiden (om du kör på läget Max).
  Men så länge du inte bor i en asstor villa på 140kvm så är det inget problem.
  Du får med ett schysst väggfäste där du kan ha laddaren kopplad och på så sätt laddaren den varje gång du sätter dammsugaren i sitt väggfäste.

  Är den perfekt? Nej men det är få produkter som är.
  Är den svinbra? Ja den är verkligen det, och jag kommer aldrig köpa en "traditionell" dammsugare igen.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Utmärkt dammsugare! Det finns 2 anledningar till att jag inte ger den full poäng. Det ena är p.g.a priset. Den är enligt mig ganska dyr och jag är inte helt övertygad om att den faktiskt var värd det priset. Den andra anledningen till varför jag inte ger den toppbetyg är p.g.a batteritiden. 40 min räcker oftast för mina användningsområden, men suget är begränsat. Vill jag ha kraftigare sug räcker batteritiden bara ca 10 min.

  Det som är positivt med dammsugaren är att den är lätt att använda. Den väger oväntat lite och är lätt att manövrera. Den låter också mindre än de dammsugare jag tidigare använt mig av. Att jag slipper använda mig av dammsugarpåsar är förstås också ett plus.

  Dess största styrka enligt mig är användningen av de mindre munstyckena som passar bra antingen när jag ska komma åt trånga utrymmen eller rengöra soffan. Då räcker det med 10 min med intensiv sugkraft. Detta gör den till ett perfekt redskap för att rengöra bilen.

  Denna dammsugare har gjort att jag dammsuger oftare, men i kortare intervaller. Har du pengar som bara ligger och skräpar där hemma samtidigt som du går i dammsugartankar? Då är Dyson V8 det perfekta valet för dig!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Fantastisk dammsugare med stark sugkraft och imponerande resultat. Efter att vi haft dammsugaren i 2 veckor så är nog enligt oss vårat hem renare än det nånsin varit. Vi har testat på vissa partier först använda våran andra dammsugare som också ska vara bra för allergier osv. och chockerande nog fick Dyson v8 Absolut med ännu mer. Med flera katter i hemmet och astma och allergier samt en heltäckningsmatta så är det ett måste att ha en bra dammsugare. Det är helt klart en bra dammsugare, det enda negativa är nog priset. för den är väldigt dyr för oss som låginkomstagare, men det kan vara värt det för att ha ett rent hem så man får prioritera. För den som har en större plånbok är det inget att fundera på, skaffa en Dyson, kommer inte ångra er. Den är också hygiensik och lätt att rengöra. Var rädd att damm skulle fastna på delarna men det har det inte gjort. Den är mångsidig och smidig både för rengöring inne i hemmet och i bilen och garaget. Vid ett tillfälle har vi fått problem med tömningen att luckan inte öppnade sig och vi vet inte vad det beror på. Den fastnade i ett läge och det gick inte att stänga heller men den lossnade tillsist och detta är det enda som krånglat annars har vår 11-åring kunnat både packa upp den och lära sig allt om denna dammsugare. Dessutom gillar barnen plötsligt att dammsuga, jag tror det är att de direkt ser resultatet i behållaren och att den är så lätt att använda. Själv har jag inte riktigt fått till snitsen med att hålla i den när jag byter delar utan kommer hela tiden åt startknappen eftersom den sitter precis där man lättast håller i den. så hade varit bra med en låsning eller avstängning på ett annat ställe när man ska tömma och byta delar, men också en vanesak så försöker tänka på det så den inte går igång när man inte vill det. För mig med små händer kan jag också uppleva att man blir rätt trött i handen när man använt den en stund. Hade fått full pott om det inte var för det dyra priset, så drar ner på en stjärna där. Den är helt underbar i sig självt. Dessutom låter den inte så mycket. Kan tom dammsuga bredvid katterna utan att de springer undan, med vår tidigare tystlåtande så sprang de ut eller ner i källaren och gömde sig. Så ljudnivån är riktigt bra. Bra munstycken och delar så än så länge har vi inte saknat någon storlek. Innan vi fick hem den trodde och såg jag den nog som ett komplement till våran vanliga dammsugare (som den sladdlösa som vi redan har här hemma, som vi tar smulor i köket osv med men som inte orkar dammsuga hela hemmet). Men vi har än så länge inte dykt på nåt område där vi inte kunnat använda Dyson så man klarar sig helt klart med bara den och ingen mer dammsugare, vilket både spar plats och blir mer hygieniskt när denna inte har långa slangar och filter som samlar damm.. Så vi är väldigt nöjda med den. Tillåter ekonomin att du skaffar en Dyson så gör det.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Har haft denna dammsugare i några veckor nu och är överlag nöjd. Den är ganska tyst, cool design, och är såklart väldigt smidig att använda på ställen där en vanlig dammasugare är för stor och "knölig" att använda.

  Sen är det ju lite roligt att man kan se hur mycket damm som sugs upp. Behållaren är genomskinlig och också lätt att tömma.

  Har tagit av det långa munstycket och dammsugit alla typer tyg hemma (soffor, fotöljer, och tygstolar) och man kommer ju sannerligen åt på ett annat sätt när den blir så liten och smidig.

  Dock räcker inte batteritiden så länge. Jag vet inte om det är normalt med sladdlösadammsugare. Hade på full styrka och dammsög soffan häromdagen och då räckte den bara ca 5 min. Sen skulle den ladda 7 timmar innan den gick att använda igen. Så det tog 2 dagar innan jag kunde avsluta "soff-projektet". :P

  Så batteritiden och det lite häftiga priset gör att den inte får fullpott av mig. Annars en kompetent pryl!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Dammsuger jag oftare sedan vi skaffade Dyson V8? Ja det gör jag.
  Enkelheten att bara lyfta upp den och köra ett varv är otroligt uppskattat.

  Batteriet räcker för ett snabbt städpass, men dess begränsning är vid större golvytor - är därför mer av ett komplement till en sladdbunden dammsugare.
  Genom variationen av tillbehör så kommer man åt överallt, utom under de lägsta möblerna - att den gör så otroligt rent, framförallt mattor(!), är ett stort plus.
  Som ett "specialistverktyg" gör den mirakel - mattor och klädda möbler blir som nya med hjälp av de motordrivna tillbehören och den låga vikten gör den enkelt att rengöra lister i taket.
  Det som hindrar att ge den full pott i betyg är batteritiden och dess pris - hjulen gnäller på golv, den blir varm vid längre användning, den kan inte stå själv; men allt detta är hårklyveri i ett försök att hitta brister i en otroligt kompetent dammsugare.
  Jag skulle absolut rekommendera Dyson V8.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jämfört med sladdlösa och icke-sladdlösa premiumdammsugare från Philips och Bosch med specialfunktioner för djurhår slår denna båda med hästlängder. Framförallt för soffa, klädd trappa och bagageutrymme i bilen som är svåra att hålla hårfria. Det mindre munstycket når ordentligt längs kanterna på trappstegen. I en till synes ren soffa får den (på turboläget) med sig smuts och damm jag egentligen inte ville veta fanns där men som känns väldigt bra att bli av med.

  Andra plus: enkel att tömma (ingen del som tas loss – bara öppnas upp), tyst, superliten med de mindre munstyckena.
  Minus: Powerknappen måste hållas in, instabil om lutad mot vägg
 • Bra
  2 år sedan
  Detta är en bra sladdlös dammsugare som absolut får det mesta av jobbet gjort. Det är otroligt smidigt att snabbt kunna få upp smulor och annan smuts från golvet utan att behöva dra fram den stora dammsugaren.

  Fördelar:
  • enkel att använda
  • dammsuger mattor otroligt bra (väldigt mycket skit uppenbarade sig trots att vi dammsuger mattorna varje vecka med vår vanliga dammsugare)
  • sladdlös

  Nackdelar:
  • man måste hålla in startknappen under hela dammsugningen, vilket kan ge stela fingrar om man dammsuger mycket på en gång. Borde finnas en slags låsknappen (om inte jag helt har missat den).
  • om man som jag gärna dammar med dammsugaren så ska man nog fortsätta använda borstmunstycket på den vanliga dammsugaren. Borstmunstycket och handenheten på den här dammsugaren fick inte upp dammet. Blev något bättre när jag satte den på max men då varade bara batteriet i 7 minuter ...
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Suverän dammsugare för det dagliga behovet. Perfekt att ha till hands vid köket/matbord när ungarna smular. Tillbehören för att göra rent mattor mm fungerar toppen. Tyvärr är batteritiden lite kort om man har stora mattor eller t ex en textilsoffa att rengöra. På låg effekt är den lite klen, men det fixar det roterande dammsugarmunstycket. Övriga tillbehör är också väldigt bra, lätt att komma åt med. T ex dammsuga lister i tak och golv. Gillar den skarpt. Fungerar även att göra rent bilens textilier, när det fastnar hundhår etc. Att hålla den hygienisk är också ett plus, filtren är tvättbara och bara att skölja av. Själva tömningen av dammsugaren är också enkel, man slipper påsar och smutsen åker rätt i papperskorgen. Även väggfästet gör att man alltid har den till hands inkl de vanligaste tillbehören. Det som drar ner betyget är priset samt den korta batteritiden med högeffekt och roterande munstycke. Den ersätter inte en vanlig sladd driven dammsugare men är perfekt för dagligt småbehov. Frun i huset tycker den är lite tung i handen, men i och med att den endast används korta stunder fungerar den utmärkt. Perfekt att ha till köket mm.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Har använt den hemma i lägenheten, i husbussen morsans Husbil, i min personbil. Och kan säga att den är sjukt bra i alla lägen, enda jag saknat är en slang till den så man kommer åt bättre på instrument panelen i bilen.

  Mvh

  Tim
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Måste säga att jag blev förvånad hur bra den var. Riktigt bra på mattor. I övrigt lättmanövrerad, lätt att tömma. Bra till bilen också.
  Avdragen för att den känns lite plastig, dock så blir den ju lättare.
  Sen är det väldigt många tillbehör. Hade varit sjysst att få en väska till.

  Nu är det faktiskt lite roligare att dammsuga.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Första dammsugaren av denna modell, alltså utan sladd och "portabel".
  Vi satte upp den i hallen hemma, den skitigaste platsen.
  Spontandammsugning har aldrig varit enklare.
  Kör man på MAX läget tar batteriet snabbt slut, ca 7-10min.
  Men på normalläge kan du köra i 30min minst.
  Lite i taget principen passar bra.

  Slit med den ut och dammsug bilen, smidigt med de olika sugmunstycken som följer med.
  Tydlig och genomtänkt konstruktion.
  Enkel att tömma och göra rent när man väl lärt sig hur man plockar isär den.

  Vi saknar inte den traditionella "släpa runt" dammsugaren.
  Vi köpte den för ca 5.000kr på MediaMarkt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Överlägset bäst av alla handdammsugare jag haft ! Fantastisk trevlig och service inriktad personal hos Dysons svenska support Christopher Andersson. All heder !
  Bara att rekommendera !
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fick tag på den här för 3990 när CDON hade rea och även om det är mycket pengar så känns det som ett bra köp.

  Min gamla dammsugare av standardmodell stod mest framme och var ivägen, det var så drygt att släpa runt den och fastna med sladden överallt att jag dammsög ganska sällan. Dessutom lyckades jag relativt ofta få den på hälarna när jag irriterat försökte rycka loss den från något hörn.

  Med Dyson är det tvärt om, nu är det är riktigt kul att dammsuga och till och med min 11-åring vill dammsuga sitt rum själv (bara det gjorde den prisvärd).

  Har en lägenhet på ca 90kvm så batteritiden är inget problem. Otroligt smidig tömning och inga påsar man glömmer att köpa.

  Full pott än så länge, jag har bara haft den ett par veckor så livslängden kan jag inte bedöma än.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Underbart att kunna dammsuga utan sladd, utan att behöva byta eluttag och utan att behöva släpa det tunga aset till dammsugare efter sig. Jag har bara ägt dammsugaren i 4 dagar i skrivande stund och hittills är jag mycket nöjd.

  Har dammsugit vår nedervåning på 100kvm (2 sovrum, vardagsrum, kök, tvättstuga, badrum och hall) och det fanns kvar batteritid.

  På "standard-läget" är dammsugaren inte alls högljudd. Det går till och med att tala med familjen samtidigt om man inte pratar allt för tyst.

  De två största fördelarna som jag ser det:
  1. Sladdlös vilket gör den smidig och lättillgänglig
  2. Sugkraft/prestanda/batteritid gör att den kan mäta sig med vår gamla dammsugare. Den ersätter helt enkelt den gamla.

  De två nämnvärda nackdelar jag märkt av hittills:
  1. Det är två primära munstycken vilka man behöver växla mellan för att få bästa resultat. Det ena för hårda golv och det andra för mattor.
  2. Vikten på enheten du håller i handen kan kännas lite tung. Om man inte slappnar av i handleden känns dammsugaren aningen tung för att manövrera med en hand. Det hela blir dock mycket lättare med lite vana. Det är lite annorlunda med denna enhet jämfört med en dammsugare som vi är vana vid.Det är viktigt att man inte försöker lyfta dammsugaren med ena handen utan att man låter tyngden vila fram på munstycket.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  TL;DR
  Smidig, dyr, plastig men sååå bra! Rekommenderas!

  Supernöjd! Fick tag i den för 4300kr, även om det är mycket pengar så är det bättre än 6000kr som den kostat en gång i tiden. I ärlighetens namn så hade jag nog inte köpt den för 6000kr. Det bästa med den är ju så klart att den är sladdlös. Det är verkligen så mycket snabbare och enklare att ta fram dammsugaren nu. Tidigare så dammsög man inte så ofta eftersom man inte orkade släpa fram åbäket. Men nu så kan man göra mikrostädningar lite oftare istället för en storstädning (lägenhet ~80 kvm). Eftersom jag inte längre gör några storstädningar längre så räcker batteriet utan problem. Nackdelen är att jag upplever den som lite plastig, men så länge den håller är det väl inget problem. Stort plus också att man slipper köpa dammsugarpåsar.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag skriver under på 3kgt omdöme längre ned- som i princip stämmer helt med mina tankar om den! Köpte den då vi har två våningar och källare, två mindre barn och hund- vi damsuger flera gånger varje dag och jag blev tokig på sladdar, slangar och klumpig maskin....

  Plus:
  TokSmidig!
  Alla tillbehör som normalt kan tänkas.
  Munstycket för mattor kanonbra, går att få riktigt rena mattor nu!
  Coolt vägfäste för laddning och tillbehör.
  Batteritid ok, cool design, smidig påsfri tömning. Lite läskigt se hur mycket damm det blir med genomskinlig behållare 🙈

  Minus:
  Dyr
  Plastig, glappar lite där röret sätts ihop med maskinen (kommer den hålla i ett par år?!)

  Sammanfattning:
  Den ersätter helt en klassisk damsugare hos oss. Rekommenderas varmt om du har flera våningar. Har du råd - köp!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag är imponerad!

  Mycket trevlig och genomtänkt batteridriven dammsugare. Jag kommer nog inte att använda en traditionell dammsugare så länge jag har denna.

  Håller inte med föregående recensent om att batteritiderna i de olika lägena och med de olika tillbehören inte framgick någonstans. Själv tycker jag att den informationen har framgått väldigt tydligt.

  Fördelar
  * Genomtänkt konstruktion som gör det lätt att hålla den i bra skick, exempelvis sköljbara filter
  * Effektiv, inte alls som många andra batteridrivna dammsugare jag har kört som mest bara puttar runt smutsen.
  * Ljudnivån är låg och inte alls störande på samma sätt som andra dammsugare
  * Laddstation som monteras på väggen, smidigt!
  * Smart "avtryckare", detta gör att dammsugaren bara körs då man använder den och inte när man bär runt på den.

  Nackdelar
  * Priset. Mycket pengar för en dammsugare. Dock tycker jag personligen att den var värd pengarna.
  * Vikten. Den kan möjligtvis uppfattas som lite tung.
  * Då det är många plastdetaljer så kan dammsugaren upplevas som lite plastig i kvaliten. Men detta är nog bara ett upplevt problem, det finns bra plaster.

  Gällande batteritid så kan jag inte uttala mig mer än att jag är nöjd än så länge då den aldrig har fått slut på batteri när jag har använt den.
  Turboläget har jag inte behövt att använda, då sen suger i sig all smuts i vanliga läget. Inklusive grus och kattsand som tidigare batteridrivna dammsugare har haft problem med.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Haft denna cirka 2 månader och det är dags för en rec.

  Plus
  * Formatet och att det är trådlös
  * Många tillbehör på köpet som funkar för det mesta och är super cool
  * Stark motor
  * Funkar bra på mattor, golv m.m
  * Bra/okej batteri tid på "normal" nivå
  * Snygg design
  * Motordrivna tillbehör
  * Lätt att byta tillbehör och ladda den, bra laddnings station
  * Du lär dammsuga mera då denna är så rolig att använda + smidigt.

  Minus
  * Priset
  * Batteritid på Turbo nivån. Cirka 5 min som ej stod någonstans då jag köpte den, dessutom så får du cirka 20 min med någon motordriven tillbehör.
  * Önskar att det var mera Aluminum inblandad än plast, på fronten där man sätter in medföljande tillbehören så känns den lös! Samma sak på damm behållaren. Den blir inte tight längst ner. Allmänt är jag lite oroligt för hållbarheten!
  * Kort garanti på 2 år endast! En sådan dur produkt bör man få en längre garanti med.
  * Rätt tung för flesta. Funkar för mig som gymmar en del och är 90 kg, men frun och syskon tycker den är "hyfsad" tung om man kör den länge. Ej vid kortare körningar.

  Slutsats: Jag är nästan nöjd med köpet, men hoppas bara den håller och batteriet håller. Älskar faktorn att den är helt trådlös, det är super lätt att ta upp den från laddaren och köra igång. Motorn är stark, lätt att tömma dammen av den, supporten har varit hyfsad bra än så länge. Dyson är ett vällkänt märke. Den har sina "nackdelar" och priset är dyr, men jag hittade ej någon motsvarande på marknaden. Den är dessutom praktisk för bilen m.m och rätt så underhållsfri! Så med all min kännedom så skulle jag ändå köpa om den idag, men finns en del där jag önskar dem förbättrade. Främst garantin, mindre plast samt någon form av batteri garanti då 5 min på turbo läget är inget att skryta om och med tiden lär den minska. Men batteriet går att byta ut, vet dock ej hur mycket den kostar.
  För 6000 kr kan jag tyvärr ej ge denna full betyg med 2 års garanti bara på en sådan produkt. Det är 3000 kr per år ifall den skulle paja, och det är dyrt.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ganska bra. Hade det för några veckor nu, och det är väldigt gott att släppa dammsugare påsar och tråd. Det ger ökad flexibilitet. Samtidigt finns det ett antal slutstycken som följer med, vardera för användning, och du måste växla mellan de olika för att få den ren.

  Jag hade också en elektriker för ett tag sedan, och dammsugaren fungerar inte eftersom det är ganska lätt att hämta små koppartrådar kvar på parkettgolvet. Jag hittar fortfarande dessa runt, trots att jag aldrig har gått så många gånger och med både golv- och matta-modulerna.