Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Roxcore Bullets V3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Roxcore Hörlurar (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Mycket bra hörlurar, nöjd på alla sätt. Ett plus är att kontakten är snett böjd vilket minskar slitage om telefonen lutar mot den.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra ljud för priset!

  Bullets imponerar med ett gediget ljud för sin prisklass. Dock är det inte neutralt för fem öre - både diskanten och basen är rejält uppskruvade, dock inte så mycket att jag upplever det som störande. Inget för audiofilen med andra ord, men de letar å andra sidan antagligen inte hörlurar i reabacken på Kjell & Company.

  Med Roxcore V3 får man även en fjärrkontroll med volym och play/pause-knapp, samt mikrofon. Vad gäller byggkvalite är det precis som förväntat för ett par budgetlurar, dvs inte särakilt bra. Stor spaghettivarning på sladden framförallt. Bonuspoäng för ”vikt” kontakt.

  En självklar konkurrent i prisklassen är Soundmagic E10, som har en betydligt mer neutral ljudbild (och låter bättre överlag) men som saknar mikrofon och fjärrkontroll. Om du prioriterar ljudet framför allt är E10 det bättre köpet, men om du vill ha lite fler funktioner och kan leva med en mer färgad ljudbild (eller rentutav ser det som en fördel) kan jag rekommendera Roxcore Bullets.