Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Agricola

 Lägg i lista  Jämför
Observera: Var uppmärksam på att produkterna som jämförs kan ha olika upplageversion, regelspråk etc. Kontrollera alltid butikens egen produktbeskrivning före köp!
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Gött spel helt enkelt. Dock så blir den en stjärnas avdrag på grund av att man själv måste hitta på något sätt att organisera alla småbitar som medföljer.

  Visst, man får med en mängd plastpåsar med zip-lås, men dessa funkar inte att sortera med medans man spelar, det blir alldeles för mycket rotande i påsar då. Det bästa vore att få med nån sorts fackkartong så att man enkelt kan sortera dem.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Det bästa av de mer "avancerade" sällskapsspelen, då det är både enkelt att lära ut och har ett djupt som ger spelet ett högt omspelsvärde.

  Temat med att man bygger upp en bondgård gör det enkelt att lära sig, samtidigt som mängden val och strategier gör det utmanande även för den strategiskt lagde.

  Det här är ett av de få "strategiska" sällskapsspelen som fungerar hos både äldre kollegor och flickvänner! :)
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Ett mycket bra spel! ...Men Puerto Rico är bättre.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Kan bara hålla med William, ett mycket bra spel som välförthjänt innehar positionen som ranking 1:a på värdens största brädspelssite, boardgamegeek.com
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Mycket bra spel! Fungerar både för avancerade spelare som konstant måste opta eller tänka igenom varje drag noggrannt och för spelare som spelar för att det är roligt.

  Spelet går ut på att du bygger upp en bondgård; samlar på träd, kossor, bygger stängsel, bygger ut ditt hus, skaffar barn, m.m.

  Mycket att göra i spelet och en del att hålla read på, men det går ganska snabbt att komma in i hur man ska tänka.