Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ultimate Ears UE Roll 2

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ultimate Ears Mobilhögtalare (10)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte denna lilla goding för 499:- på rea. Otroligt mycket för pengarna. Välbyggd och välljudande. För att få ut mest för den bör man använda EQ i Spotify eller vad man nu streamar ifrån. Rekomenderar stark.

  Den har inte mycket bas men det kan man ju inte begära från en så liten pryl heller. Dock förvånansvärt mycket för sin lilla storlek. Vill du ha mer bas bör du fundera på om du inte ska lägga till 500:- till och köpa en större modell.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har använt min Roll 2 i ett par veckor. För 444 kr är den ett kap. Rekommenderade den till en kollega. Som köpte en som sambon dock la beslag på. Fick köpa en till. Jag köpte även en till min flickvän. Vi är båda nöjda med ljudet (med tanke på storleken), kvaliteten på bygget, räckvidden och batteritiden. Den medföljande lilla badringen gör att den kan följa med ned i poolen. Har testat och det fungerade riktigt bra.

  Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte min hos Elgiganten på rean för 444kr, oavsett om den hade kostat mig 677kr så är den så värd! Använder min främst ute i parken när jag hänger med vänner och i duschen. Kan spela riktigt högt, har bra räckvidd och är lätt att koppla upp mot. Enda saken jag saknar är att kunna byta låt genom att dubbelklicka volymsknapparna.