Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Vornado Zippi

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Vornado Fläktar (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Vornado Zippi är mycket tyst i jämförelse med en annan fläkt som utger sig för att vara "silent" nämligen honeywell ht-900.

  Det är förmodligen watt-antalet som är den drivande variabeln för oljud, och zippis effekt är på endast 20w. Ljudet är marginellt tystare än det jag får från en billig 90-talsfläkt med 35w motor.

  Min rekommendation för den som jag är ute efter en fläkt att sova med: Köp billigaste fläkten med så låg effekt som möjligt och om det inte funkar, köp den betydligt dyrare zippi.

  Decibel mätt med android:
  49dB på effektläge 1.
  55dB på effektläge 2
  Bakgrundskjud på kontoret: 39dB.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Den här fläkten köpte jag 2016, och fyra år senare snurrar den oförtrutet på och svalkar skönt i sommarvärmen. Är mycket nöjd.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Visserligen lite "Vornado" -faaaanatiker 😜 i gällande fläktar, är nöjd med deras produkter av en känsla av kvalitet.

  .. och så även med denna lilla och det bästa med denna kan tänkas vara för Er med småbarn, bladen är inte farliga för småbarn, snarare kul för dom att till och med leka med! (-ändå helst inte då kanske enheten kan gå sönder, men ni förstår hur jag menar gentemot andra som har hårda blad.)

  Är riktigt nöjd med dem på det jobb den gör i liten skala och för egendel hjälper den med avkylningen på datorn när den gör video rendering = sparar på datorns hårdvara. (Annars spela roll hurdan fläkt, alla typer av kylning för en dator är = Bra!)

  Men som sagt nöjd! 😎👍