Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Harman Kardon Go + Play 2016

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Harman Kardon Mobilhögtalare (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.81)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har haft den i en vecka ungefär och den är precis vad jag hoppades på och så mycket till. Att man kan få ett sådant ljud i ett bärbart format för 3000 kr är otroligt. Formatet är lite mindre än den förra Go + Play klassikern och har numera ett inbyggt batteri.

  + Riktigt klart och fint ljud
  + Enkel att ha och göra med
  + Vilken effekt!
  + Formatet är lite nättare än förra modellen

  - Det enda jag kan tänka mig som minus är att den saknar airplay.

  Rekommenderar verkligen!
 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fick denna idag och jag är super nöjd med ljudet, den låter väldigt klart, mycket bas och nästan omöjlig att köra högre än 60-70% innomhus om du bor i lägenhet.
  Är ingen expert på ljud men har bl.a. ett par Beyerdynamic DT990 och har haft ljudanläggningar och dessa räcker mer än väl för dina musik behov om du inte har plats med ett.
  Perfekt att ta med på fester eller dylikt, väldigt portabel utan att kompromissa ljudkvaliten.

  + Riktigt klart ljud 10/10
  + Mycket bas, har inte spelat på max men vad jag har hört så ska basen bara bli bättre ju högre man spelar.
  + Bluethooth funkar perfekt och kopplingen är riktigt stadig, högst 0.5 sekunders lag vad jag kunde märka.
  + Batteriet ska räcka till 2,5h på MAX volym, realistiskt sett så använder man nästan aldrig det om högtalaren står i närheten så om man håller sig på 50% så ska batteriet räcka till 6-8 timmar vilket är suveränt.

  - På batteri så kan man inte använda basen till 100%, det är inte jätte märkbart och jag förstår vaför de gör det, eftersom du har mer ström genom uttaget än batteriet och därför kommer subwoofern inte upp in samma effekt.
  Finns inte så mycket man kan göra åt det men skillnaden är inte så värst märkbar, det är egentligen bara att höja volymen ett par snäpp.

  Ett av de bästa köpen jag har gjort, rekommenderar starkt!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Dra på trissor här har Harman kardon lyckats. Jag kan verkligen rekommendera folk att åka in till någon butik och provlyssna högtalaren, gärna ett tillfälle då det går att skruva upp volymen för att verkligen uppleva högtalarens råstyrka. Där många högtalare börjar låta illa på högre volym spelar denna helt opåverkad även på absolut högsta volym. Jämför den med Onyx studio 1/2/3 eller beolit a15 så inser ni ganska snart vilket högtalare som är det självklara valet.

  Ljudet är klart mycket bättre än lillebror harman kardon onyx studio 1/2/3 med främst mer djupbas och allmänt bättre ljudkvalité. Med strömsladd i spelar de båda ungefär lika högt men på batteri är onyx studio klart svagare. Jämfört med den gamla go + play wireless så har ljudkvaliten tagit några steg up. På batteridrift låter denna nya 2016 års modell högre med mer bas men när de båda enheterna ansluts till eluttaget spelar den äldre något större högtalaren fortfarande lite högre.

  Ljudet har otroligt bra kvalité med bra bredd, luftig och fin diskant och djup bas. Högtalaren låter i princip lika högt på batteri som med sladden i väggen, och basen är även den densamma.

  Ljudet har ungefär samma ljudkaraktär så som mina hyffsat dugliga hifi golvhögtalare Dynavoice F6 EX v2. Två stycken av dessa parkopplade trådlöst (mha "Harman Kardon Dual sound") spelar dessutom nästan lika högt som golvhögtalarna. Den trådlösa räckvidden mellan de båda högtalarna fungerar riktigt bra, avsevärt mycket bättre än jbl högtalarnas motsvarighet jbl connect som finns i de jbl högtalare jag äger (charge 3, pulse 2, xtreme)

  Närmsta "hifi" konkurrent i skrivande stund måste vara bang o olfsen beolit a 15. Den spelar både svagare och med mindre bas. Den är måhända något mindre men skillnaderna i storlek och vikt är inte så stor. Beolit a 15 är dessutom dyrare (4500:- vs 3000:-) så valet är ganska självklart.

  Högtalarens enda svaghet är, precis så som med många andra mycket kraftfulla högtalare (däribland beolit 15), att batteritiden vid absolut full volym (100%) är något begränsad och håller i ca 2 timmar. Vid vanlig användning runt 50% volym (vilket trots allt är ganska högt) så får du dock ut de angivna 8 timmar vilket såklart räcker fint. .
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  6 dagar sedan
  låter riktigt bra.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Varje gång man kopplar upp med Samsung luren, kopplar den till röst/samtal läge även om man spelar upp musik. Då låter det som att diskanten kommer gå sönder när som. Kopplar man ner o testar ansluta igen fungerar det.
  När man väl har fått den att fungera låter det som en ganska platt kurva. Basen täcker inte de lägsta frekvenserna och i vissa hiphoplåtar låter det inte bra. Djup bas men klart godkänt i klassen.

  Hade önskat att man fick en liten väska till den samt att basen täckte även de lägsta frekvenserna. När den går på batteri får man inte ut 100% av basen.

  + Snygg design och praktisk handtag. Bärbart nog att ta med på resor
  + Prisvärd! För 1490:- har den inga konkurrenter!
  + Låter väldigt bra. Kanske klassledande!
  + Möjlighet att par koppla med en annan Go + Play och det låter dubbelt så bra!
  + Att ha auktoriserad reparationsfirma (sttmedia) som säljer reservdelar såsom batteri mm
  - Låter lite lägre när man kör på batteri
  - Längre batteritid hade varit önskvärd!
  - När par kopplade spelar båda stereo. Hade önskar att man fick ställa in att ena spelar H och den andra V.

  För återställning av enheten gör såhär:
  Se till att högtalaren är påslagen. Tryck och håll nere Volym + och Play/Paus knappen samtidigt till alla lampor lyser. Din enhet är nu återställd.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Mycket bättre än onyx studio 6 som har en överdriven bas, och låter onaturligt…tyvärr förstärker den inte basen vid låga volymer vilket många mindre högtalare gör så lyssnar man på riktigt låg volym låter den inte så mäktig.

  Batteritiden är inte jätteimponerande som vanligt när det gäller hk snålar de in på batterit, lite onödigt kan tyckas, samt att den tappar lite prestanda när man kör på batteri vs nätdel som gärna hade fått vart inbyggd i enheten…

  För 1500kr presterar den dock riktigt bra inte lika klart och samma resurser om en sonos five men fasen va den levererar i sin prisklass! Långt bättre än sonos move som ja tänkte ersätta denna med. Gjorde ett återköp på sonos move och har kvar denna som ”altanhögtalare”
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Har haft den här högtalaren i ca 4 år nu, funkar riktigt bra ännu även om batteriet har tappat en del av sin kapacitet. Används flera gånger per vecka på gymmet så kanske inte är så konstigt.
  Känns välbyggd, inte plastig och billig. Ljudet imponerar, du kan spela riktigt högt och den levererar bra bas för sin storlek.
  För dom 1698 kr jag betalade så är den ett kap, köp!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Grym bäst ljud .
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Köpte för att sprida välljud i mitt hobbyrum. Fantastiskt bra tryck i ljudet i en så pass liten spelare är en glad överraskning. HK har alltid haft premiumljud och jag hade höga förväntningar även på denna av den anledningen. Men trots det blev jag positivt överraskad. Rent och klart ljud med riktigt bra tryck i basen. Enkel att ansluta och har jag sagt fantastiskt fint ljud i förhållande till storlek och pris. Kan dessutom spela HÖGT utan att låta dåligt. Har aldrig spelat högre än kanske 80% volym, men då är det nästan olidligt i andra delar av huset redan, trots stängd ytterdörr mot hobbyrummet. Rekommenderas!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Inköpspris: 1500 (2018) - än idag prisvärt
  Bra:
  - Ljudbild (väldigt neutral, ingen hissad diskant som många andra)
  - Bas (går djupt för en så "liten" högtalare men ej överdriven)
  - Blåtand räckvidd / uppkoppling: Max 1 användare men kopplar upp direkt. Välj via android om det bara skall gälla musik eller om du vill köra telefonsamtal (dvs ink MIC). Bra räckvidd för BT standard. Går nästan hela vägen genom 98 kvm lgh med 2 betongväggar mellan....
  - Battertid - tillräcklig för en helkväll
  - 3.5mm included om BT ej duger ;) RARE i dagsläget
  - Ljud med trafo inkopplad (bättre än utan
  - Då mic är inbyggt kan den agera google assistent
  - Handtag - stabilt och vackert
  - Ljud, bytade till denna efter att ha kört 2 * B&O Beoplay S3 i stereo (bra högtalare men ursel räckvidd och funktionalitet/app samt bas ej i närheten av Go+). Pris snarlikt, men fylligheten i Go+ vinner. Diskant i s3 något bättre (och mer hissad) men mellanregister bas bättre i Go+

  Minus
  - Numera gammal BT standard
  - Det första som lossnar är gummifötterna. Ersätt med filttassar eller gummikudde :)
  - Vet inte riktigt mer som är negativt, kanske att det inte är helt intuitivt hur man skall låta någon annan koppla upp sig via BT om man ej gjort det på ett tag (tex vid fest)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bytte upp mig ifrån gamla go and play till denna, ett ordentligt lyft, klarare ljud med djupare tyngre bas, dessutom kan den tas med, med samma ljudkvalite.
  Så om ni har den gamla, tveka inte, denna ÄR bättre.
  Även utomhus pumpade den på bra.
  Köp köp köp innan den försvinner.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Helt otroligt ljud för att vara portabelt och under 1700!

  Basen är alltså... Det går inte jämföra med andra saker i den storleken och det priset.
  Den här högtalaren behöver verkligen ingen bassboost-knapp, för basen är redan märkbart uppskruvat.
  Basen är!
  Helt enkelt.

  Självklart är det för mycket bas om man gillar klassiskt och inte har någon EQ, men gillar man EDM eller annan basdriven musik så sparkar den här verkligen arsle.
  Maxvolym går inte att spela i en liten etta om man inte bara vill testa ljudet. Man kommer garanterat få klagomål om man gör det ofta och har normala grannar.

  Specifikationerna hävdar att registret bara går så lågt som 50Hz, men det märks inte. För hela vägen dit så gör högtalaren ett riktigt, riktigt bra jobb.
  Tar man bort fronten så blir man lite paff av att allt det ljudet kommer från små 3,5" högtalare.

  Vill man använda högtalaren på kontoret så kan det dock vara uppskattat om man använder equalizer och tonar ner basen lite grann, för man kan nog vinna en del klaritet i det också.

  Överlag, en paffhögtalare.
  Onyx Studio-högtalarna är lite klarare och mycket mer balanserade, men den här har ös så det bara smäller om det.

  Klart värt 2500:- enligt mig, men nu är den ju t.om. så billig som 1490:-.
  Ett bra köp om man gillar ljud och vill ha något som kan jobba både hemma och någon annanstans.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  +Mycket ljud för pengarna. Stor ljudbild och mycket trevlig bas. Bra med batteri så man kan dra med sig den överallt.

  -Synd att det inte finns någon airplay.
  Löses dock smidigt med en chromecast audio.
  Lite nackdel med just chromecasten är att den ger ifrån sig ett missljud om man inte använder den medföljda strömsladden. Det gör det hela lite osmidigt med att bära runt på den då man inte kan använda sig utav USB-orten på baksidan av HK:n.

  Efter knappt ett år gav batteriet upp för både mig och min kompis. Batteriet kan inte laddas upp hela vägen utan bara till en nivå. Håller då i 15 minuter.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Mycket välljudande och pålitlig, inget strul med blåtand. Den riktigt svaga punkten här är batteriet. HK har av någon outgrundlig anledning lyckats bygga denna med en LiPo som har sällsynt dålig hållbarhet. Därtill är det osupportat att byta, tror inte ens HK erbjuder detta, men är osäker. Min första enhet gick sönder, batteriet stendog efter kanske 2 år, gick inte att ladda. Efter det gick den bara att köra, dock lika bra som vanligt, med strömkabel i. Dumt nog testade jag ett tips på nätet att reseta genom att hålla in volym upp och ner i 10s - GÖR INTE DET. Efter detta fungerar den inte alls. Jag beställde ett nytt batteri på nätet och bytte (det är en enorm mängd skruvar som skall tas bort, men det är inte speciellt svårt att öppna. Man får vara försiktig så man inte drar sönder något när man delar på den. Bytet av batteri hjälpte inte, och just min laddar inte heller. Antar att jag har lyckats bricka min genom resetoperationen vilket låter otroligt.

  Köpte däremot en ny häromdagen (1490:-), jag vill helt enkelt inte vara utan en visade det sig. Den är helt enkelt för smidig och låter för bra för att vara utan. Dessutom går det att koppla ihop 2st så att dom spelar samtidigt för ännu mer ljud, vilket jag hade hoppats på att testa. Nu har jag ett extra batteri om det behövs och jag tänker inte göra om misstaget med reset. Den gamla har jag kvar som reservdelsmaskin, såvida jag inte hittar något sätt att väcka den på.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  perfekt. saknar bara en bassbost knapp. men väldigt rent och fint ljud
 • Perfekt
  1 år sedan
  Ruskigt bra och prisvärd "stereo"! Har rekommenderat ett antal människor i min bekantskapskrets att köpa en dylik och ALLA, inkl. jag själv, är supernöjda. Verkar nu som att en ny modell är på gång (sep 2019)? Om inte, köp denna direkt! Onyx-modellerna kommer inte i närheten.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  BÄSTA BT högtalarna för pengarna!

  Sjuk clean ljud samt basen är djup. Älskar den här! Är en riktigt musik älskare och ljudet som kommer ur denna är bara EARGASM.

  Valde mellan denna och Onyx 4/JBL Xtreme 2 men efter att ha lyssnat på alla tre så har denna bästa ljudet samt basen. Jag som trodde Xtreme hade bra bas, lyssna och känn på den här. Ni kommer inte ångra er..KÖPT!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Mycket nöjd med denna. Smidigt med bluetooth och inbyggt batteri och ljudet är inte heller nåt att klaga på! Möjligtvis lite stor och klumpig men jag har den i och för sig oftast stående i ett fönster men annars lite lätt skrymmande.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Trodde inte det gick att få så bra ljud för den prislappen. Köpte för 2200kr på netonnet och var genast supernöjd. Såg i manualen att det gick att parkoppla 2st så att de kör en kanal var. En vecka senare var det rea på Media Markt, så jag köpte en till för under 1700kr.

  Ljudet är helt magiskt, både via bluetooth och 3.5mm. Skillnaden mellan batteridrift och nätanslutning är minimal. Jag har alltid varit mycket skeptisk till ljud över Bluetooth då jag ofta funnit att det kopplar ifrån och blir sunkig ljudkvalitet, men med de här högtalarna kan jag gå runt i hela lägenheten med mobilen utan några problem.

  Pros:
  + Hög effekt, passar utmärkt på mindre fest.
  + Bra byggkvalitet med skönt handtag
  + Lång batteritid (av mina upplevelser stämmer det som står på lådan ganska bra, kör man låg volym räcker den en hel dag typ)
  + Knappt märkbar skillnad mellan batteridrift och nätanslutning
  + Bra knappar
  + Bluetooth 4.1 ger riktigt bra ljud.
  + Går att koppla ihop 2st, ljudkälla kopplas sedan antingen via bluetooth eller 3.5mm in i en av högtalarna.
  + Inbyggd stereomic för samtal (funkar bra)

  Cons:
  - Knapparna lyser ganska starkt, oftast inget problem, men är det väldigt mörkt kan det störa lite.
  - Verkar inte som att det går att köra samtal över dem om de är parkopplade. Har dock bara testat detta en gång.

  Skulle rekommendera att använda en EQ för att anpassa ljudet lite. Det är bra från början, men för mig blev det bäst att dra ned diskanten en bit och knuffa upp mellanregistret en liten gnutta, beror ju så klart på smak och vad man lyssnar på. Se också till att höja streaming-kvalitén om du kör Spotify.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Fortfarande 2018 års bästa högtalare enl. mig. Spelar all sorts musik grymt bra och med suverän bas. Sista stjärnan dras bort eftersom högtalaren inte levererar full effekt om du inte har ladd-kabeln inkopplad.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Tycker den är toppen som portabel BT-högtalare. Bra ljud men för att få lite extra tryck i ljudet måste laddaren vara inkopplad. Bra batteritid vid normal ljudnivå.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bass goes immersively deep but not necessarily the good kind. Upper frequencies sound dull and almost always hallow. Unless your casual listening involves a lot of deep techno, trap, EDM, also at very loud volume levels, you will find a variety of better options. It is a very competitive market for the particular league of compact BT speakers and there is a good range of brands that offer a full dynamic overall sound.
  This one should not be considered properly "portable" as the battery won't go for long.
  I suggest to have a look in Audio Pro's addon line. They deliver a tone of value for the money and T10 (gen2) is an exceptional speaker which you can grab for about 1500 sek when on sale and surely a better package imo.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köptes på rea för 2000:- för ca 6 månader sen.
  Väldigt nöjd med köpet. Levererar riktigt bra ljud till sin storlek. Svingött att den är portabel, och att de valt att köra med integrerat batteri. Hade deras gamla go play med LR20-batterier, vilket var både klumpigt och blev dyrt i längden.

  Är ingen hi-fi-entusiast så kan inte göra några expertuttalanden gällande ljudet men tycker det generellt är ett bra tryck och ljud i högtalarna. Man kan spela rätt högt utan att det blir "jobbigt" för öronen. Bra bas. Kanske lite för tung i vissa avseenden? Lyssnar gärna inte på podcasts på den tex. I övrigt klart och fint ljud!

  Saker jag inte gillar är bland annat tyget som sitter runt om. Drar åt sig damm och är svårt att rengöra.
  Knapparna lyser onödigt mycket. Om det är nedsläckt i rummet så lyser det ändå upp av knapparna.
  När man stänger av eller sätter på den gör den onödigt högt av/på-ljud. Har försökt googla mig till hur man stänger av det men har inte hittat nått.

  I övrigt är jag helnöjd! Funderar på att köpa en till och parkoppla dem.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra bas och helt ok ljud
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Riktigt jäkla grym! Var helt inne på ett system med Heos.. Men Heos 5 är inte ens nära i ljudbild.......... Gav dessutom bara 1990 kr nu på Mediamarkt.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  1) Den har ej APTX-stöd, visst missar man lite ljudkvalité men har man en mobil med en smartklocka kopplad så blir blåtandsljudet riktigt kass (något med för lite bandbredd för blåtanden). Provat med två olika mobiler och två olika smartklockor.
  2) Jag köpte en Chromecast Audio i hopp om att kunna koppla in den i USB-uttaget och 3.5 mm-hålet på baksidan av enheten, det "fungerade" men gav ett konstant brum/tickande ljud. Så där sprack drömmen om att göra om den till en portabel chromecast-enhet att samspela med mina andra musikanläggningar hemma.
  3) Jag måste fått ett måndagsexemplar då jag tyckte den var alldeles för diskantig i ljudet. Finns ingen EQ så man är ju rätt hjälplös där. Blev till att lämna tillbaka den iaf, för många nackdelar för min del. :'(

  Har alltid suktat efter en sån här bärbar Harman Kardon-enhet efter att en polare skaffade den allra första modellen med iPod-docka, den har riktigt bra ljud och otrolig bas. Jag får nog vänta till nästa generation som förhoppningsvis har inbyggd Chromecast audio och EQ.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Köpte denna då den släpptes och även jag vart ganska imponerad av denna lilla apparat. Som andra säger spelar den väldigt bra för denna typen av produkt och då med tanke på priset.

  Men jag måste tillägga att ljudet är färgat och det ganska rejält, dvs det du trycker in kommer inte ut som det "ska" utan den har ett eget ljud jag skulle vilja beskriva som väldigt varmt med markant förhöjning i basregistret (då främst inomhus) och i topparna. På gamla ljudanläggningar kunde man ibland se en knapp som hette loudness, det beskriver ganska bra hur denna högtalare låter i dom flesta miljöer, även i mer dämpade lägenheter/hus.

  Bäst skulle jag säga att den gör sig utomhus där bas och annat oljud inte studsar i väggarna. Så för uteaktivitet är den helt suverän! Annars skulle jag rekommendera något mer seriöst om man inte bara vill ha den som radio eller dylikt inomhus.

  Men det är jag, sysslar mycket med ljud som mixning osv och ställer därmed höga krav på mina ljudprylar.
  För att summera detta köp på 3000kr såhär efteråt måste jag säga att jag är skapligt nöjd. Rekommenderas!
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Lyssnade igenom många alternativ och det var inte svårt att välja denna. Mycket balanserad och tillräcklig kraft både ute och inne.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Efter två dagars lyssnande är jag mer än nöjd med denna best till BT högtalare!
  Fantastiskt ljud, fylligt, klart, REJÄL bas som aldrig tar överhand.
  Priset kanske är en aning högt, men du får verkligen vad du betalar för här.

  + Fylligt ljud
  + Brutal kraft med djup bas
  + Mycket lätthanterlig, BT funkar utan problem
  + Batteri tiden är helt acceptabel

  - Priset
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ljudet är ok alltså bra ljud helt enkelt och andra egenskaper har jag inte hunnit bedömma. Men dom är helt ointressanta. Batteritiden kan vara intressant att veta då jag funderat att ta högtalaren utomhus och låter någon dra Aerobic Workout Fitness med den till musik.

  Alltså motion med musik. Har testat ljudet med låten Jennifer Lopes: I.m into you och längtar lite efter subbas ljudet. Men det är väl omöjligt med en högtalare av den här storleken.

  Dock så är åckså högtalar systemet och subbasen jag jämför med små och säljs som en separat serie och drivs av en separat recriver.

  Och alla dessa delar alltså recrivern och högtalar serien med den lilla aktiva subbasen är av samma märke som produkten jag nu ger betyg åt och ett företag i Finland som heter Hobby Hall har satt ihop paketet där högtalarserien där den aktiva subasen ingår och t.o.m. är gjord och kalibrerad för just detta högtalar system och en Recriver av samma märke och recrivern har en kalibrerings mikrofon som man sätter i hörlurs jacket på recrivern och mikrofonen där man har huvudet och låter automatiskt kalibrera ljudet.

  Alltså Harman Kardon har alltid bra ljud.

  Och jag tror åckså att t.o.m. Harman kardon har samma möjligheter att sätta ihop ett likadant paket som Hobby Hall alltså dom sätter ihop paketet av sina egna produkter dock så saknas t.o.m. såpass mycket teknisk information av olika produkter from Harman kardon att jag inte själv klarar av att sätta ihop någonting eller naturligtvuis så kan jag av deras produckter sätta ihop någonting som fungerar men jag kan inte garantera att mitt ihopsatta systen håller att dra på full ljud volum en längre tid alltså jag kan t.e.x. inte garantera att t.e.x. recrivern har lagom hållbarhet i förhållande till högtalarserien den kan t.e.x. vara för stor eller för liten men så är det nog för oss alla som har satt ihop högtalare med förstärkare man får alldrig lagom t..o.m. musiken man för tillfället lyssnar på inverkar och på vilken ljud nivå den är inbandad så förstärkaren antigen för liten eller för stor helst för stor då överlever högtalarna bättre...:) To BIg Power Amp and your speaker survive...:)
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Det här var fan-i-mig mitt bäst köp på länge !