Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG FH495BDS2 (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Tvättmaskiner (104)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Usel

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Meningslöst skrot. Köpte denna maskin för att "skämma bort oss". Känns som att de har missat det mesta när de har programmerat programmen.
  Man packar in tvätt i maskinen och undrar lite hur mycket man egentligen kan lägga in?? Visst, den väger tvätten men först efter att du startat och då är det så dags. På vår tidigare maskin kunde man se när den började bli full. Det är väl i och för sig inte så farligt. Värre är när man startat den. Då alla knappar och vred piper så blir de snabbt barnens favorit. Man knäpper på barnlåset och tänker, detta borde väl funka. Men nix. När det är 10 minuter kvar på ett 3 timmars(!)program så trycker de på den största knappen power. Suck..... Jahå, då får man väl bara välja skölj och centrifugera.
  Hmm, det valet finns ej. Får ta en app och ladda ner programmet. Funkar väl. Måste överföras via NFC. Okej, testar det. Nix, error. barnlåset är på. Nope, det är det inte. Startar om maskinen ett par gånger men funkar fortfarande ej. Enda sättet att lösa det är att köra om programmet á la 3 timmar. Tyvärr blir den färdig kl 03 inatt så då får man väl köra senarelägg start. Men jag menar, va f*** hur svårt är det att snickra ihop ett par vettiga program. Funderar att retunera den (om det fortfarande går). Inte värt pengarna
 • Alla omdömen

 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Glad med den här. Mycket tyst, det står i rummet under sovrummet och kan snurra på natten utan problem.