Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG FH6F9BDS2 (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Tvättmaskiner (94)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Köpte min tvättmaskin i somras av Tretti, fick den levererad i juli. Nu i höst upptäckte jag att den redan börjat rosta under plasten från tvättmedelsintaget. Vid närmare undersökning märker jag flera små skador i lacken vid skarvar i plåten som jag antar är anledningen till att den börjat rosta.

  Då det knappt gått 6 månader sedan jag fick den kontaktade jag LG för reklamation att den rostat troligtvis på grund av skador i lacken. Fick ett svar om att detta var ju tråkigt och att jag måste registrera mig på deras site, fylla i en massa uppgifter och begära ett serviceärende.

  Ungefär tre veckor senare får jag ett standardsvar om att det står i manualen att man ska torka av den för den inte ska rosta. Tack och god natt. Ärendet stängt.

  Kan tyvärr ej rekommendera den som följd av detta då jag tycker en tvättmaskin av dyrare modell inte ska börja rosta direkt. Annars är jag överlag nöjd med maskinen. Den tvättar för det mesta bra och är tyst. För mig tilltalande design. Dock är extraval till programmen väldigt omständigt att välja till så man tröttnar på att använda alla extra finesser om de inte verkligen behövs.

  Dessutom ger den elstötar(!) emellanåt från vredet man ställer in program på som är väldigt obehagligt när det händer.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Kan verkligen rekommendera Hemmashoppen.se otroligt snabb leverans och bra kundservice. Som stor familj fick vi panik när vår tvättmaskin gick sönder, vilket vi påpekade på beställningen. Ungefär 3 timmar efter betald beställning så stod tvättmaskinen utanför dörren, det kallar jag service på hög nivå. Massor med plus från oss. Nu är tvättmaskinen installerad och vi är jättenöjda med maskinen, lätt att använda. Lätt att installera för behörig. Rymmer mycket tvätt, vilket är bra när vi är stor familj som tvättar kläder minst 2 ggr per dag, så man slipper överlasta maskinen. Får 5 st stjärnor av 5 st möjliga!
 • Dålig
  5 mån sedan
  En dyr maskin som tvättar lika bra som en budget modell. Brister i sin funktion med att vara intelligent. Den väger tvätten men du får aldrig någon möjlighet att att dosera därefter. Du får ej heller någon möjlighet att fylla på med mer tvätt om det finns utrymme för det (om tvättmaskinen säger att den är halvfull).
  RÅD och RÖN vilka inte vill kännas vid detta när man röstat fram denna som en bra produkt. Vänder man sig till LG så menar de på att efterfrågad "grundfunktionalitet" kommer på nyare/dyrare maskiner och föreslår att man skall byta tvättmaskin istället för att släppa en programuppdatering. Investera i något bättre som är mer genomtänkt från början.
 • Bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Toppenmaskin, drar ned betyget för en funktion som inte alls har med tvättkvalitéten att göra. Maskinen stödjer WIFI och via en app så kan man ha koll på när maskinen ska bli klar och även sätta på/av remote samt göra diagnostik och följa bl a energiförbrukning. Dock så är appen (ios) så värdelös så att upplevelsen helt förtas. Appen är rent skamligt dålig och buggig.