Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Garmin Forerunner 735XT

 Lägg i lista  Jämför
Garmin Forerunner 735XT är en professionell sportklocka med inbyggd GPS, pekskärm och pulsmätare. 11 dagars batteritid, stöder Garmin Elevate, Garmin Connect och Garmin Varia Vision. Garmin Forerunner 735XT är vattentät, visar SMS och e-postmeddelanden från ansluten mobiltelefon och stöder många träningsmetoder. Stäng
Garmin Forerunner 735XT är en professionell sportklocka med inbyggd GPS, pekskärm och pulsmätare. 11 dagars batteritid, stöder Garmin Elevate, Garmin Connect och Garmin Varia Visi... Läs mer
Jämför pris på alla Garmin Pulsklockor & sportklockor (125)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Jag behövde en open water klocka och var först ute efter en Fenix 5 men efter många recensioner verkar den ha problem för just detta ändamål.

  Jag är i Thailand nu och har testat min 735a tre ggr i öppet vatten, skit nöjd ! Upplever att den mäter distans/rutt jäkligt bra med GPS (hittar GPS efter ca 20s) och distansen slutar mätas när du gör ett stopp!
  Fenix har ett problem med detta.
  Utöver det sitter den skönt på min smala handled, kollade på 935an oxå men 735an är mindre.
  Har inte testat dem andra aktiviteterna men är säker att den levererar när man kollar på Youtube klipp.
  Hittade dock inga Youtube recensioner för Open water för 735an så chansade ändå för 2200kr 👍🏽.

  Batteritiden håller i evigheter känns d som, tog en 30min simtur och batteriet gick ner 1-2%.
  Obs! Inte gjord för bröstsim då den ej får GPS signal under vatten.
  Gjorde en uppdatering innan användning och den synkar bra med Garmin appen tycker jag. Stängde av alla smart funktioner också. Detta är ej en smart watch utan en träningsklocka!
  Ger ej full pott då jag inte testat alla funktioner.
  Tveka inte o köp !
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag har nu använt min Garmin forerunner 735xt i ett år och kan verkligen rekommendera den (uppskattningsvis har jag burit den varje dag hela dagen 360 dagar det senaste året, med undantag för mycket korta stunder).

  Klockan har mycket god batteritid, hittar satelliter snabbt och mäter såväl puls som distanser korrekt.

  Jag har huvudsakligen använt den för löpning (snitt ca 3mil i veckan) och 10+ OCR-lopp. Jag har alltså utsatt klockan för en hel del. Det enda som syns på utsidan är en repa i glaset (som jag fick när jag bar möbler). Batteritiden skulle jag säga är oförändrad sedan den var ny och jag laddar ca varannan vecka; då tar det kanske 1-2 timmar för full laddning.

  Klockan har många funktioner som vissa garanterat tycker är jobbiga (jag gillar till exempel inte stegräkningen). Fördelen är att det mesta kan anpassas (det tar lite tid innan allt blir perfekt).

  VO2-maxen inger självförtroende, men leder i slutändan till besvikelse (den är lite för positiv).

  Jag har svårt att hitta någon egentlig nackdel och för 2000kr (som jag betalade) så är den ett givet köp. Ligger priset på 3000kr skulle jag i alla fall överväga 235 som har det mesta som 735xt, förutom just triathlon-funktionerna.

  Angående syncning med mobilen/dator så fungerar det nu mycket bra (ett tag var det struligt pga någon ios-updatering, men det löste sig). Jag föredrar att analysera datan på dator, men massor med funktioner och analysdata finns även i mobilen.
 • Ganska dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte klockan för att kombinera träningsklockan med en "vanlig" smartklocka.

  Som en träningsklocka är den bra, men den stannar som träningsklocka.
  Jag köpte den utan att ha sett den fysiskt och har nu haft den i två veckor och är fortfarande chockad över hur dålig displayen är, den är inte i närheten av så "bra" som visas på bilderna. Den är riktigt dassig, färgerna är väldigt dåliga, smart-funktionerna är ok.

  Som sagt, skall ni bara ha den som träningsklocka - kör
  Skall den användas till vardagsklocka också hade jag valt en annan.

  /C
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Min första pulsklocka.
  Jag valde denna för att den hade de funktioner som jag önskade och i ett fysiskt format som passade min handled.

  plus:
  Funktionerna har det som jag förväntade av en puls och GPS klocka.
  Den är lätt (40g) och är lagom stort. Ingen blaffa till klocka.
  Jag sover med klockan och den mäter pulsen som förväntat.
  Aktivetsmätaren med påminnelsen har fått mig att börja gå i trappor och vara mer fysisk i vardagen.
  GPSen funkar när man väl använder den. Lite irriterande att man inte kan kolla sin statistik utan att GPS börjar värma upp.
  Batteritid på cirka en vecka beroende på hur mycket man kör med GPS på.

  minus.
  GPS starten är ojämn. Ibland tar det minuter innan den har låst in sig på satelliterna och ibland går det på ett par sekunder. Inte helt säker på vad detta beror på, kanske är den snabbare om man startar gps i närheten där man stängde av den senast.

  Simfunktionen är skakig i bassäng. den registrerar vändningar och visar fler längder än vad jag faktiskt har simmat. Den hanterar inte blandade simsätt så bra heller. och om man byter simsätt mitt i en längd så registrerar den inte det korrekt. Apples klocka fixar det bättre. Garmin får nog optimera sin algoritm i mjukvaran.

  Jag kör swimrun men klockan är gjord för triatlon. Skulle önska att den klarade av att registrera swimrun växlingar automatiskt.
  Tror definitivt att klockan skulle fixa det men det hänger mer på Garmins produkt strategi.
  Endast GPS höjd men det funkar för min användning.
  Lite jobbiga menyer med många knapptryckningar.
  Fattar inte riktigt vad alla knappar gör.

  Pulsbanden har jag inte köpt, men det verkar knasigt att behöva köpa minst olika två pulsband för att fixa löpning, open water sim och bassängsim.

  Sammanfattning:
  Prisvärd för 2000 som jag köpte den på löparshop.se.
  Om klockans uppskattning av mina VO2max värden och tävlingstider stämmer så blir jag överlycklig. Känns som att den är lite av en glädjemätare, men det får vi se till våren.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Egentligen en klocka med bra hårdvara och potential att vara/bli väldigt bra. Däremot saknad det mycket i mjukvaran, både i klockan och pp Garmins träningloggsida Connect.

  Har haft polar innan och är van att få bra verktyg för att analysera träningspass, Garmin connect visat i princip bara upp puls- och hastighetskurvor.

  Batteritiden är godkänd däremot är varningen gör låg batterispänning vansinnigt dålig. Den borde varna långt tidigare, oftast får jag en varning under passet och sedan dör den under passet.

  Skulle köpt en polar igen om jag fick göra om.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Otroligt nöjd efter 2 månader. Haft några "halvsportklockor" förut som pebble watch och Sony sw3. Den här är ju rejält mycket dyrare men väldigt mycket bättre på träningsnördsgrejerna och kan dessutom det jag utom träning mest använde förut såsom:
  1. Ta emot eller avfärda samtal,
  2. Ta emot e-mail och sms och en del aviseringar från appar.
  3. Hitta din telefon.
  Har bara cyklat tre gånger men det fungerade utmärkt. Men funktionerna för löpning och simning har jag använt mycket och dom är enastående. Gps hittar jättefort och verkar stämma bra och simningen i bassäng har bara klickat om jag tvingats stanna mitt i en längd. Vill man rätta till simlängderna i efterhand funkar det tyvärr inte inom garmins system men går att fixa med hjälp av "swimmingwatchtools.com". Vill du ha puls vid simning krävs det ett pulsband typ garmin tri. Kostar typ en tusing men mäter dessutom din löpdynamik, vilket är rätt kul.
  Batteriet har räckt för dygnet runt användning en dryg vecka med bluetooth till klockan på dagtid och cirka 4-5 timmar med gps.
  Den är väldigt bekväm och lätt, så jag sover med den och får därmed både väckning och sömnuppgifter. Stegräkning och puls dygnet runt kollar jag inte så ofta men det verkar fungera som man kan förvänta sig.
  Provade i affärer även lite tyngre klockor som Garmin Phoenix, Suunto ambit 3 och Polar v800 men föll för den här betydligt nättare klockan.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Stor klocka.
  Jag har redan använt 910XT och 605 olympiska maraton och triathlon.
  Den 735xt är en mycket bra utveckling. Batteriets livslängd vid normal användning (50 km-loppet) varar en vecka.
  PRO:
  mycket lätt
  satellitsignalen tas i sekunder
  sensor hjärt att ganska exakt puls (efter några minuter noggrannheten är jämförbar med den hos strålen)
  Det kan bäras varje dag (bara gör en lite 'nörd)

  mot
  Den hjärtslagssensor till handleden fungerar inte med simning (men är gemensamt för alla höga defektsensorer 3)
  Den har höjdmätaren så det är inte bra för cykling
  Ibland svårt att få tillgång till den mobila bluetooth