Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

mQuvée WineExpert 38 (Rostfri)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla mQuvée Vinkylar och Vinlagringsskåp (80)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Köpte den svarta, väldigt snygg. Ersätter ett äldre slitet skåp cylinda som gjort sitt och tackade för sig efter en källaröversvämning.

  Kvalitén är väl lite sådär på exteriören, fick inte på handtaget då gummilisten sitter lite över hålen. Vi kör utan handtag, den öppnas enkelt ändå, men vore snyggt att täppa igen hålen med nån gummiplugg (kunde ju följt med).

  Då golvet i vår källare är ganska ojämn klinkers så skulle jag reglera ena benet (enligt instruktionsboken) efter att ha roterat skruven/foten några varv så hade jag den i handen, väldigt kort skruv. Sen var det nära på omöjligt att få in den igen, väl på plats så vickade skåpet åt andra hållet, ville inte göra om samma grej igen så rättade upp den med en kartongbit istället.

  Sen skulle den stå och vila i 10 minuter enligt instruktion, så det fick den. Vi startade och fyllde på med vinflaskor, några 38 flaskor blev det väl inte - nu har vi iofs inte några bordeauxflaskor utan något större diameter, lite tajt men funkar. Alla hyllor har som tur inte samma storlek, så med lite pusslande så får man in även vidare skumpaflaskor på nån hylla, tror man kan få in nån bag in box också längst ner.

  Bortsett från ovan nämnda bekymmer, så känns skåpet väldigt gediget och stabilt och ser väldigt bra ut. Knapparna på inställningspanelen känns väldigt bra och det är väldigt lätthanterat.

  Har inte haft det så länge, får återkomma med tillägg senare, men skulle lugnt rekommendera det, men att man bör vara införstådd med att inte räkna med 38 flaskor och ta det lugnt med skruvarna för att rikta skåpet. Handtaget hade väl gått att få dit med lite åverkan på gummilisten om det vore viktigt för oss.