Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 VE SM-T713 32GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Surfplattor (53)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.20)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Har haft denna sen den släpptes 2016. Valde Samsung före Apple mycket pga Samsungs Amoled skärmar samt även för att de var Android.

  Plattan är än idag riktigt bra, det har inte funnits någon anledning att uppgradera dessutom säljs inte S3 i detta format..

  Enda minus under min tid med denna är att det till o från har OS kraschat men det är inte ofta o plattan har aldrig låst sig. Har spelat många spel med Ipad ägare o dom allra flesta har varit sugna på denna.

  Helt klart värt att köpa för rätt peng även 2018 när denna recension skrivs. Formatet gillar jag då jag enkelt får med mig den till möten etc plus när man ligger ner gillar jag det mindre formatet. Tror även jag skriver/läser fortare jämfört med en större platta.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Riktigt lätt och smidig platta. Inget fel på batteritiden. Rätt snabb och bra skärm. Vil man ha en 8" i 4:3 som kör android är nog detta det bästa marknaden har att erbjuda. Tycker dock operativsystemet fortfarande är långt efter apple. Det är krascher, lagg och annat som jag tycker lite förtar känslan ärligt talat.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gillar denna! Liten och snabb. Har nu haft den i 1.5 år och batteritiden är fortfarande kanon! Önskar dock att det fanns bra tangentbord att köpa till.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra surfplatta och fler stjärnor om priset vore något lägre. Fingerprint scanner uppskattas och ljus skärm som gör att det går att läsa text även i vintersolmotljus. Plattan är snabb, lätt och bakytan är inte hal. Kommer inte på något negativt förutom Touchwize.