Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Audioquest DragonFly Black

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Audioquest DAC & hörlursförstärkare (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Outstanding för priset!
  Testad på Samsung Galaxy Note 4 (Android) och Microsoft 950 XL (Win 10 mobile) med OTG USB.
  Funkar direkt "out of box" och vilken skillnad!
  Kört med Audio-Technica ATH-M50 lurar men även testat på kul med hi-fi utrustning i miljonklassen (Audio Concept på Kungsholmen)!
  Målar upp stor ljudbild med härliga detaljer på röster och instrument (utan "mässings" klang).
  Störst skillnad blir det mellan Samsung/Microsoft lurarnas hörlursutgång och Dragonfly DAC:en men DAC:en gjorde inte bort sig i jämförelse med CD/Hifi kombo i 1 miljon klassen!
  Har beskrivits en del problem på diverse forum med låg volym och "missljud" på vissa mobiler men inget jag märkt av. Har inte ens behövt installera USB app utan kört "native" direkt, speciellt imponerande att Win 10 mobile (950 XL) stödjer 24 bit 96 kHz (magenta färg på DAC:en) direkt efter anslutning med OTG/USB-C kabel!
  Även jämfört Tidal vs Spotify på både Note 4 och 950 XL och Dragonfly Black gör skillnaden ännu större mellan Tidals HIFI abonnemang och Spotifys 320 kbps bitrate på lurarna.
  Köp!
  PS! Att Black har en strömförbrukning som är en bråkdel jämfört med föregångaren (Dragonfly 1.2) är ännu mer grädde på moset då du nästan kan köra hela dagen utan att behöva avbryta spelandet för laddning (USB porten på luren är ju upplåst av OTG kabeln).
  PS2! Ytterligare godis var att man kan ansluta DAC:en till 950 XL's Continuum box så man kan få till en "stationär" anslutning vid finstereon hemma med "nästan" PC uppkoppling mot TV-skärmen. I'm in tech heaven :)
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Gav ett ordentligt lyft i ljudbilden samt möjlighet till högre volym i mina philips fidelio x2 jämfört med original dac i Motorola motot x4. Använder den även i datorn där den jämfört med dac'en på moderkordets ljudkort gör markant skillnad.
  Smidigt format och fungerar som tidigare nämnt "out of box" med USB OTG kabel, perfekt att ha med sig på resande fot.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  På grund av extremt platt, inträngt och allmänt dåligt ljud i min Honor 8 Pro så var jag tvungen att rätta till det problemet för jag älskar allt annat med telefonen för övrigt. Gud vilken skillnad det blir med denna pryl! Mycket ljud för pengarna samt att den är väldigt liten och smidig. Blir en mycket bred ljudbild med stort djup. För priset kan jag inte ge annat än full pott.