Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tefal Easy Pro FR3330 3L

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tefal Fritöser (27)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.80)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jag har använt den i flera år nu i min pizzeria i mindre omfattning, då vissa kunder vill ha glutenfri mat som kebabtallrik, använder en dyrare pommes som tar mycket kort tid än den vanliga pommes som de flesta kör, sk små sten pommes.

  Nackdelen med de tjocka och krispiga pommes är att de släpper massa små smulor som samlas nere i fritösen och får olja att lukta gammalt, så jag slänger lite vatten droppar och får olja att bli "irriterad" då vänds oljan upp och ner som att den kokar, på det viset får jag upp skräpet och viskar upp det, alternativ att hälla ut olja i annan balja genom en sill.

  jag friterar endast potatis alltså pommes, inga annat då blir olja snabbt smutsig, speciellt inte mat som innehåller panering.

  Jag skriver det här för få dig i mina tankar om att köpa tefal oleoclean som har filter för att göra rent olja, men den är dyrare och större, och den här har hållit länge, längre än de där fritösar som jag köpt på RUSTA för 199kr, enrio, denrio som blir bjöda efter ett tag, plasten smälter, den här tefal knäcker dem alla, om f--skapet gick sönder skulle jag bli glad och köpa den andra på 3,5L, den här är 3L och är nog för hemma, obs fritera aldrig inne, hem ventilation är inte som i restauranger, men risken är stor att någon trampar på kabeln ute, kanske bygga ett utekök, det är en ny trend.
 • Bra
  2 år sedan
  Kommer snabbt upp i värme och mindre och smidigare än min gamla fritös. Blir dock lite kladdigt längs kanten när man hänger upp korgen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Perfekt fritös till ett absolut överkomligt pris.
  Stor och rymlig samt ett lock som dessutom har tittfönster gör det busenkelt att fritera hemma. På bara några få minuter får man perfekta friterade produkter med enastående resultat. Värmeelementet blir snabbt varmt och likaså oljan.
  Fritösen är enkel att rengöra samt har inga små klöddiga delar. Allt är logiskt sammansatt och lättmonterat.
  Att fritösen rymmer tre liter gör att man inte behöver fritera I flera omgångar utan kan ha en rejäl laddning och sedan få perfekt resultat. Mina varmaste rekommendationer för Tefal Easy Pro. Perfekt mellandagsklapp!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Då jag tycker att det är festligt att ibland fritera mat hemma, såsom friterad kyckling, vårrullar, pommes frites, eller liknande, var jag på jakt efter en fritös som skulle vara enkel att använda, lätt att rengöra, och smidig att förvara. Detta hittade jag i Tefals Easy Pro-fritös.

  Fritösen är liten, kompakt och rymmer 3 liter olja. Den hanteras genom att man stoppar in kontakten i eluttaget och med vredet ställer in önskad värme.

  Den blir ganska varm så jag har märkt att jag tenderar minska värmen något i förhållande till receptet. Sidorna på maskinen blir också varma så man får vara lite försiktig så att ingen rör dem under tillagning, speciellt viktigt om man har små barn i hemmet. Handtaget håller sig dock svalt.

  Som med alla fritöser så är rengöringen det mest krångliga. Som tur är så kan man köra oljetråget i diskmaskinen. Värmaren behöver naturligtvis diskas för hand och det är lite svårt att komma åt. Jag rekommenderar att detta görs varsamt med en tandborste.

  Maskinen är trevlig att se på med sin moderna design, den tar inte mycket plats under förvaring och den levererar bra resultat när man friterar. För det låga priset upplever jag den som mycket prisvärd och rekommenderar den starkt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Kompakt fritös, som trots det rymmer 3 liter olja. Prövat att fritera pommes strips/frites, naturligtvis det första man prövar. Gick snabbt och resultatet blev kanon, helt klart i stil med de som man får på Burger King. Fritösen är lätt att göra ren, då oljetråget är möjligt att diska i maskin. Lite pilligt när man ska rengör värmeslingan, men det går lätt med en tandborste. Utseendet är klassiskt med det rostfria och den är även lätt att hålla ren och snygg.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En snygg men ganska så "basic" fritös.
  Då den hyser tre liter olja går den ganska snabbt att värma upp och klarar en rimlig mängd mat utan att oljan kyls av allt för snabbt. Jag brukar normalt köpa fritöser som hyser fyra liter olja för att bättre hålla oljetemperaturen men upplever ändå att denna klarar sig OK trots den mindre volymen.
  Handtagen förblir kalla men fritösen i övrigt väldigt varm. Inget tätslutande lock vilket ger en hel del odör från den varma oljan. Föredömligt med delarna i rostfritt = enkelt att diska och hålla ren, oljebehållaren är dock inte rostfri så är rädd för att den så småningom blir tuffare att hålla ren. Man kan ju såklart inte diska själva värmeenheten så där blir det mycket pillande med papper/trasa... Indikatorlampa är det enda sättet att hålla koll på temperaturen som är inställd.
 • Bra
  2 år sedan
  Snygg fritös med ett proffsigt utseende. Oljan värms upp fort och effekten på värme elementen är tillräcklig för att hålla värmen även om man lägger i ganska mycket mat på en gång. Sidorna blir mycket varma efter ett tags användande. Handtagen håller sig svala längre men blir relativt varma även dom till slut. Locket fungerar bra och tar hand om det mesta oljan som stänker upp.En del av oljan följer dock med i ångan och hamnar på värmereglaget vilket gör det lite kladdigt att ändra värmen. Mycket bra att både locket, korgen och frityroljebehållaren går att diska i maskin. Har inte haft något problem med fastbrända rester i de delarna. En svaghet är manöverpanelen med de fasta värmeelementen och tempgivarna. Den skall torkas av med trasa och får inte diskas. Det är både svårt att få helt rent och tar lång tid då jag upplever delarna som ganska känsliga. (smala metalldelar). Totalt sett en bra fritös men inte utan en del brister. Priset ok i förhållande till priset
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Mycket bra fritös. Trots att den är relativt kompakt så får man plats med mycket mat i den rymliga korgen. Går snabbt att värma upp. Enkel och tydlig att använda. Oljan håller sig varm om man inte stoppar i stora mängder fryst mat.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kanon ! Mycket nöjd.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket nöjd, har även kontrollmät temperaturen och den var bra.
  Lätt att rengöra.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Denna friterare har vad man kan förvänta sig av en friterare. Det är mycket lätt att använda och tar upp lite utrymme i garderoben. Alla delar som är i kontakt med mat (utom själva värmeelementet) kan också tvättas i diskmaskinen, vilket är en stor fördel jämfört med andra frityrare som jag har använt. Uppvärmning är också snabb. Jag har verkligen inget att fel det alls!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Trevlig friterare! Märker inte stor att det är en av de billigaste i klassen, kvaliteten är bra, den är liten och passar snyggt i köksdisken. Resultatet är bra varje gång, och vi har haft lite extra på lördagskvällarna under de senaste veckorna!

  Här får du mycket pengar, och det är mycket effektivt både när det gäller uppvärmning och matlagning. Definitivt rekommenderas!
 • Bra
  2 år sedan
  Lätt att använda och mycket enkelt att det har en justerbar termostat så att en person som inte är så känd i friteraren inte överhettar oljan. Det är lite skrämmande att man måste vara mycket försiktig när man tar av locket eftersom det blir kondens och kan droppa vatten i oljan. Men det har blivit perfekta vårrullar, munkar, chiliostoppar, lökringar och nuggets varje gång! Tar lite utrymme på köksbänken och om du steker en bra del är det ett måste med din egen friterare!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket enkel och lätt friterare. här undviker du mycket tätning och lukt som jag brukar få när jag friterar. Har gjort fish & chips, berliner skålar och hjort filial. Detta gick som en dröm.
  Lätt att rengöra och eftersom det inte tar upp mycket utrymme, är det praktiskt.

  Ser fram emot att prova munkar idag. Rekommenderas varmt. Herr vibeke
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Otroligt liten och grillad frityrkokare. Vad jag blev positivt överraskad om är att det inte sprutar eller luktar speciellt när det stekas. Det blir varmt och stekar väldigt bra. Jag har haft det i 2 veckor och har testat både munkar, pommes frites, vårrull och kycklingnuggor. Jag är väldigt glad att jag valde denna friterare.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Denna frityrkokare är snäll att se på och snabbt värmer upp oljan. Det är lätt att hålla rent och ger ett bra resultat. Gillar fönstret väldigt bra på locket.
 • Perfekt
  2 år sedan
  WOW, stor kraft i liten kropp. Ger mycket god mat. Och det viktigaste är att det är otroligt enkelt att hålla rent. Rekommenderas varmt
 • Perfekt
  2 år sedan
  Otroligt nöjd! Det är mycket litet och lätt vilket gör det enkelt att flytta det och lämna det borta när det inte används. Det producerar otroligt god mat, och fungerar perfekt precis som en friterare kommer att göra, vilket jag ärligt talat inte förväntar mig för priset. Sammantaget rekommenderar jag det utan tvekan
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bright lycklig! Vi har velat ha en friterare som är lätt att rengöra, plus bra att använda! Här får du båda 😍 Våra barn manövrerar det utan problem själva (Över 12 år och med vägledning) till och jag, som verkligen är lite rädd, har friteraren blivit problemfri på grund av de fina lösningarna!
  Vi har stekt både chips, räkor, vårrullar, och vi har gjort munkar i detta 😍 ganska lysande!