Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Call of Duty: Infinite Warfare (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Acceptabel

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ångrar att jag köpte detta... hade skoj med AW men detta är uselt. Så mycket grejer i spelet som gör en förbannad.

  Har innan spelat 95% domination men banorna i detta spel funkar inget vidare i just det spelläget. Sen att några banor ser grymma ut med svarta hål i rymden och dyl hjälper inte. Det ska ju vara roligt att spela också.

  Nej jag gnäller inte pga att jag skulle vara dålig, brukar hamna top 3 men inte ens om man har 5 i kd har jag kul.

  Läs folks omdömen innan du köper, dom flesta stämmer. Detta spel kan man vara utan tyvärr.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  För mig var detta top 3 av cod spelen om vi enbart tittar på singleplayer. Värt att köpa enbart för story, att man dessutom får ett bra multiplayer läge och rolig zombies gör det ännu mer värt det.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tyvärr det sämsta spelet i COD-serien. Gillar inte alls konceptet framtiden och med strider i rymden. Förvirrande story, konstiga vapen, och zombie-side spelet fattar man ingenting av.

  Campain även på easy är jättesvårt att förstå då man har otroligt många kontroller att hålla reda på. Fienderna är svåra att identifiera då allierade ser likadana ut. Sen måste man vara på konstant övervakning då man kan bli träffad av asteroider.

  Jag går tillbaks till de tidigare COD-spelen tyvärr. Detta var en otrolig besvikelse. Till och med MW3 (som är relativt dålig) är ändå mycket bättre än det här. Slösa inte pengarna på detta spel, om du inte är väldigt interesserad av avancerade strider i rymden och gillar en story som man inte hänger med i.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Roligare än jag trodde det skulle vara. Främst kört singelplayerkampanjen och den var mycket välgjord. Provat multiplayer lite grann men inget som direkt lockar, köp det hellre för SP då.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Alltså vad fa. Har spelat call of duty serien sedan start och drog mig för att köpa detta pga av nedanstående felaktiga negativa omdömen.. Som tur är köpte jag spelet igår äntligen och single player är bra och multiplayer fungerar utmärkt :)

  Testade starta titanfall 2 kl 04:00 nu för en halvtimme sedan men hitta ingen server o jag orka inte vänta. Startade call off duty och valde team deathmatch och bara några sekunder tog det innan den hade hittat en server och ja kunde spela.. Notera att detta var en udda tid kl 04 på morgonen alltså och ändå fanns det servrar utan minsta problem :)

  Ger detta spel 10/10

  Och nu när spelet har blivit i princip gratis så KÖP!

  Kommer skänka mig många timmar glädje iaf och många andra också uppenbarligen då det finns servrar till och med vid udda tider på dygnet.