Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair Gaming K70 LUX Cherry MX Red (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Tangentbord (54)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Detta är ett bra tangentbord. Och jag är kräsen.

  De bruna brytarna känns mycket bättre än på Logitech G610, även om de ska vara samma. Knapparna sitter rätt fördelade och man hittar hem och kan skriva snabbt utan lång tillvänjning.

  Mediafunktionerna är klockrena. Scrollen för volym är i aluminium och helt glappfri. Den hänger med och är precis vid både snabba och långsamma justeringar.

  Pollingrate är ställbar med switch i bakkant, mellan 125, 250, 500 och 1000 hz. Responsen är mkt bra i CS:GO. Åter igen ett snäpp vassare där än G610.

  Handledsstödet ger ett kvalitetsintryck även om det är lite för kort för att göra riktigt den nyttan man eftersöker. Tangentbordet är rock solid, stabilt som tusan, flyttas inte oavsiktligt då gummitassarna gör det de ska.

  Det negativa:

  Även om belysningen är bra och ställbar från knappt synlig till bländande med näst intill steglös precision förtas hela poängen när tangentbordet tjuter vid vissa ljusstyrkor, framförallt de lite högre ljusstyrkorna. Detta är ett känt problem som åtgärdades på RGB-versionen när LUX kom, men uppenbarligen finns problemet kvar på de enfärgade borden även i LUX-varianten.

  Mellanslagstangenten.. Varför göra den gummibeklädd och räfflad? Gillas inte! Dessutom låter den som när man rör om i bestickslådan ute i köket. Antar att man skulle kunna minska ljudet genom att lossa på den och klicka dit ett par klickar trögt hydraulfett eller liknande, men ska det behövas?

  Totalt sett måste jag ändå säga att jag blev imponerad av tangentbordet. Mellanslagstangenten går ju att byta ut om man vill, så inte en deal breaker. Tjutet från LED-belysningen är värre. Det slutar ju med att man stänger av skiten i värsta fall, vilket inte ska behövas. Utan dessa två brister kunde jag faktiskt kunnat krysta till med en 9:a, så bra är det.

  Slutsats: rekommenderas.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fungerat bra i 9 månader snart. Bra kvalité. Väldigt lätt att rengöra.