Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Roxcore A32

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Roxcore Stereoförstärkare (1)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte denna oerhört lilla förstärkare för att kunna driva mina Argon 6350 högtalare som jag har placerade i mitt sovrum, och förstärkaren levererade kraft och volym i mina högtalare långt över förväntan. Är mycket förvånad över hur mycket kraft detta lilla krutpaket kan leverera! A32 kan utan problem fylla hela mitt sovrum med massor av härlig musik.

  Förstärkaren är i sig oerhört kompakt och passar att placeras var som helst. Den polerade aluminiumfinishen på framsidan framhävdar verkligen kvalité. Den har 2xRCA ingångar och en 3,5mm ingång, vilket gör den mycket flexibel att kunna vara ansluten till många källor samtidigt.

  Det som denna förstärkare dock saknar är möjligheten att kunna justera bas och diskant, som jag har på min förra förstärkare. Att inte kunna justera ljudbilden efter sina egna behov är verkligen besviket eftersom jag gillar själv att kunna justera ljudet efter min smak. Kan lägga till att förstärkaren levererar mer diskant än bas.

  Sammanfattning:

  +Mycket billig
  +Extremt kompakt
  +Exklusivt utförande i fronten i polerat aluminium
  +Mycket kraft för storleken (50W RMS)
  +Många ingångar (3st)
  +Solid konstruktion

  -Ingen möjlighet att justera ljudbilden
  -Ljudbilden har en aning avsaknad av bas

  Om du letar efter en riktigt billig förstärkare som både är prisvänlig, snygg och levererar nog med kraft för att driva de flesta högtalare så är denna förstärkare för dig. Avsaknaden att justera ljudbilden kan vara irriterande (speciellt för mig) men gör inget om man inte är kräsen på ljud, och för 800kr så spelar det egentligen ingen roll!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Behövde en lite förstärkare snabbt, bor i en småstad, Kjell&co.. 799:- Fint bygge för pengarna. Något gammal D-teknik men helt OK ljud, mycket ljud för storlek o pengar dessutom. Upplösning helt OK. Fattas lite punsch, anslag och kraft mot NuPrimes rackabajsare men de är ju å andra sidan både nyare och dyrare. Matar den för tillfället med en HiFime Sabre 9018. Det gör ljudet en hel del behagligare än rakt från datorn. Skulle dock föredragit ett dedikerat slutsteg för samma peng. Skojigare liksom..
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Imponerande liten sak. Driver utan problem mina Dynavoice Magic F-6 så att det räcker för att fylla vardagsrummet på dryga 20 kvadrat med oerhört mycket mer volym än vad som någonsin kan bli aktuellt.

  Ger kanske inte riktigt samma fina klang i de höga tonerna som min gamla Denon AVR-1610 men för mina behov duger den fint och för sin storlek och prislapp är jag mycket nöjd! Matar den med Spotify via en Chromecast Audio och en vinylspelare med inbyggd RIAA-förstärkare.

  Den blå dioden på framsidan är dock irriterande men en bit svart eltejp löser problemet. Nu återstår bara att täcka tejpen med något snyggare också..

  Och en fjärr eller rättare sagt en IR-mottagare så att jag kan styra den med min Harmony hade förstås varit välkommen.