Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair Gaming K70 RGB Rapidfire (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Tangentbord (61)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Vill du använda din CapsLock till något annat? Vill du att knapparna för chatfunktionen i Battlefield 1 ska lysa med en specifik färg? Vill du att tangentbordet ska dansa i regnbågens färger medan ESC-knappen ska lysa solidt grönt?

  På Corsair's K70 går det att programmera lysdioderna i miljontals olika kombinationer, långt mer detaljerat än Logitech's motsvarighet G810 eller någon av de andra jag sett på marknaden. Vidare går det också att omprogrammera individuella knappar så att de byter funktion eller utför makron. Även Windows-knappen går att omprogrammera helt!

  Tangenternas tryck är framtaget för gaming och designade för att aktiveras redan vid minstra tryck för att på så sätt spara några millisekunder jämfört med tangentbord där knapparna måste tryckas ned längre sträcka innan aktivering. Tangbentbordet är fortfarande helt okej att skriva på, men det tar en vecka eller två att vänja sig ordentligt.

  Att tangentbordet dessutom är utrustat med ett USB-pass-through är underbart då det gör att du kan koppla in ett USB-minne utan att behöva krypa ned till datorn. Det går också att använda USB-porten för att koppla in musen och sedan gömma kabeln under tangentbordet för att få ett städat skrivbord.

  Ett jättestort MINUS för min del är dock handledsstödet som är helt funktionslöst. Stödet är på tok för kort, även för mig med små händer (handskstorlek 8). Detta gör att även med stödet påkopplat så vilar handen -nedanför- stödet, inte -på- stödet!
  Dessutom är gummibeklädnaden på stödet konstigt nog väldigt hal, så den lilla känsla som man faktiskt känner av från handstödet är en obekväm känsla av att händerna konstant glider nedåt iom dess rätt branta lutning. Har du ännu större händer så lär du dock inte ha någon kontakt med stödet alls.
  Detta är väldigt dåligt, speciellt när jag dissade mitt andra mekaniska tangentbord, G810, just för att det var alldeles för högt och saknade stöd.

  Ett till minus är att tangentbordet inte lyser lika starkt som många konkurrenters, detta till stor del på att den borstade stål-finishen absorberar det mesta av knapparnas ljus. Detta går dock att åtgärda själv genom att lägga dit vanliga pappersremsor mellan tangenterna - det blir faktiskt riktigt stor skillnad, men är lite trist att Corsair som företag själva inte bidrog med någon lösning.
  http://forum.corsair.com/v3/showthread.php?t=140978

  På tal om Corsair som företag så kan jag inte annat än att rekommendera dem - alla de gånger jag haft med dem å göra så har deras support varit i absolut toppklass! Köper ofta Corsair-produkter numera just för tryggheten i deras support.
 • Alla omdömen

 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Helt klart godkänd, men inte värt 1300 kr. Känns lite plastig och instabil jämfört med många andra tangentbord i samma prisklass.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  After 6 months of use Shift and Enter keys are stucking! Keyboard wasnt affected by any liquid or anything else (e.g. too much dust). Keyboard was used at home 50/50 for internet or games.
  The only thing good here just sound volume regulator. Body build looks good, but Keys design is poor, stucking and of course very loud. Not acceptable for such price level product!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Super, kvalité rakt igenom.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt robust tangentbord med hög kvalitet. RGB möjligheterna är oändliga, designen är 10/10. Ett minus är dock att vitt ljus från tangentbordet ger ifrån sig ett grönt reflektion mellan tangenterna vilket är störande.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bästa tangentbordet någonsin