Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Corsair Gaming K65 RGB Rapidfire (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Corsair Tangentbord (54)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  2 år sedan
  Älskar folk som köper ett tangentbord med speed-switchar och sen klagar på att tangenterna klickar för lätt. Begåvade grabbar.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 år sedan
  Kompakt och robust tangentbord med handledsstöd. Föredrar dessa Cherry MX Speed switchar framför mitt gamla Corsair K63 med Cherry MX Red.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Det bästa tangentbord jag testat, både till spel och att skriva på.

  + Speed switcharna är underbara att skriva på. Efter som dom registrerar så högt upp så vet man att det registrerat ett tryck om man tryckt på en tangent. Jag gillar inte alls att skriva på bruna då man för ofta tror att man tryckt på en tangent men inget registreras då man tryckte inte tillräckligt hårt.

  + Bra byggkvalitet

  + Bra med handledsstöd

  - Bakgrundsbelysningen lyser bara upp övre hälften av varje tangent.

  - Mjukvaran buggar ur ibland och hittar inte tangentbordet när jag startar datorn. (och då får man by default röd bakgrundsbelysning)
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Nej det här blir tyvärr tummen ned. Brytarna går inte alls hem hos mig, omöjliga att skriva med. Skall köpa mx brown och löda om. Så får det bli ett reservtangentbord.
  Tangentbordet i övrigt är väl ok. Rätt snyggt.
  Ej standardstorlek på tangenterna stör mig en del. Mjukvaran är horribel.
  Kabeln ej löstagbar/utbytbar. Vissa anser att det är en fördel med extra usb-2 uttag på tangentbordet. Jag ser inga fördelar. Dubbla usb anslutningar till datorn och en schäfersvans till kabel.

  Tråkigt men det här tycker jag är en usel produkt och förstår ej att Corsair förespråkas så mycket.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket bra då kvalitén är helt outstanding. Tangentbordet är helt makalöst fint att se på, vilket är lite av dess problem. Om det hade varit lika härligt att använda som att se på så hade det blivit full pott. Trevligt utan numpad. Jag verkligen vill gilla tangentbordet så jag ska försöka vänja mig.

  - Touch-like tangenter vilket är hela poängen med tangentbordet, men problemet är att tangenterna är så lätt-tryckta att man inte kan vila fingrarna utan att generera tryck. Jag trodde först det var fel på det men förstod sen att det var jag som höll fingret på en tangent precis lite för mycket.

  - Mekaniskt vilket gör att man måste trycka ner tangenten uppifrån, från sidan så blir tangenten trög att trycka ner.

  - Högre än andra tangentborg, tex Logitech Illuminated, vilket gör att handen måste ligga högre än vad som behövs. Tycker att man kunde halverat höjden på knapparna, men det kanske finns tekniska skäl till att tangenterna är 80-tals-höga.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastisk kvalitet! Gräva den bekväma handledsstödet, massor av ljusalternativ. Men kom ihåg att köpa med O-ringar så det blir ännu bättre! Mest negativa är den stora kabeln med två olika anslutningar.