Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bang & Olufsen BeoPlay A1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bang & Olufsen Mobilhögtalare (19)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.15)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Perfekt. Det går inte att sätta ett annat omdöme än så. Punkt. Jag hade tidigare en Bose Soundlink Mini och samtidigt som ljudet var mycket bra i den också, är den här så pass mycket bättre på alla sätt.

  Ett otroligt bra ljud möter utsökt design.

  Riktpriset på 2490 kr vid köpet var väl värt spenderade pengar, den saken är verkligen helt klar och är definitivt ett utav mina absolut bästa köp någonsin.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  WOW. Otroligt ljud, annat går inte att säga.

  Basen är djup och kraftfull. Mellanregister och diskant underbara. Det märks att denna enhet har en separat diskant då kvalitén är suverän.

  Enheten spelar _väldigt_ högt och låter bra även på högsta volym. Placeras högtalaren i mitten på ett bord får man ett utmärkt 360 graders ljud.

  Priset är högt men i denna storlek finns inget som är i närheten. Bose soundlink mini 2 spelar i en helt annan (klart sämre) liga och är numera såld.

  Dock måste jag lägga in en liten varning för batteritiden som är allt annat än "24 timmar". På full volym räcker batteriet snarare runt 2 timmar på en full laddning. Vid 50% volym runt 9 timmar (nej min enhet är inte defekt, batteritiden är så). För att nå upp till specificerade 24 timmar krävs det spelande på runt 20 procent volym eller dylikt, dvs väldigt svagt ljud. Eftersom att detta var något jag personligen redan visste om innan köp så kom det inte som en direkt överraskning. Jag anser dock det vara fult att vissa tillverkare, så som B&O, anger väldigt optimistiska värden på batteritiden. Andra tillverkare, exempelvis JBL och Marshall, har klart mer realistiskt angivna värden som ibland tom går att överskrida. Nåväl, eftersom att högtalaren kan laddas via usb finns alltid möjlighet att ta med sig ett extra powerpack ifall enheten får slut på ström. Det är också förståerligt att batteritiden inte är så lång då det krävs mycket effekt för att få en så pass liten högtalare att producera dessa mängder bas....(det jag stör mig på är inte batteritiden i sig, utan att B&O inte kan ange denna mer realistiskt, typ "upp till 8h" istället)
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Finns ingen som kommer i närheten. Makalöst ljud. Den första lilla BT högtalaren som man vill lyssna på, för den låter så bra. Inte ens Bose Soundlink Mini kan slåss med denna. B&O har tveklöst världens bästa ljudingengörer.
 • Alla omdömen

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Har använt A1 i ett halvår nu, till lite allt möjligt, podcasts, all typ av musik, ansluten till min portabla projektor mm.
  Alla som hör den imponeras av det fullstora ljudet, riktig diskant med dome-tweeter samt betydligt större bas än vad man kan vänta sig. Många har sagt att de tycker att den laddas ur för snabbt, antar att det har att göra med att det är en sluten konstruktion istället för slavbas/basreflex, det blir renare bas men drar mer effekt, kanske borde de haft ngt större batteri? Det har aldrig stört mig. Något jag märkt genom att mäta USB-strömmen när den laddas är att när lampan lyser grönt och den säger att den är fulladdad så fortsätter den att ladda en bra stund till, så ska du ladda helt fullt så låt den sitta i laddaren en stund till även fast den säger att den laddat klart.

  Lyssnar man på akustisk musik, tex piano, kan man höra att det låter ngt syntetiskt ibland, jämfört med en fullstor stereo då, inte så att andra bluetooth-högtalare i samma storlek låter bättre..

  Appen är kass, synkar riktigt dåligt och att uppdatera verkar omöjligt, den stänger av sig mitt i uppdateringen, testat både appen, mac os samt pc. Sladden som följde med var snygg men jag lyckades inte uppdatera med medföljande USC-C sladd utan gjorde uppdateringen med en annan kabel, då funkade det direkt.

  Jag diggar hur som helst denna högtalaren, supersnygg och låter fantastiskt och stort, frugan glad, snygg :)

  Ser fram mot om/när B&O släpper en uppdaterad variant, kan bli hur bra som helst.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fantastiskt ljud för storleken men hur kan Bang & Olufsen tillåta att man har så högt bakgrundsbrus är för mig ofattbart då märket ska anses som ett premiummärke. Man kan höra bruset från 1m håll och finns där hela tiden. För 2500kr är det oacceptabelt och kommer därför lämnas tillbaka.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har tidigare haft en beolit och denna håller lika hög klass.
  Portabel och har riktigt bra ljud.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra ljud och snygg design. Batteritiden dock hänger inte riktigt med i om vad som utlovas av produkten.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta är min första externa BT bärbara högtalare liksom första B&O produkt. Har även lyssnat till andra BT externa bärbara, men fastnade mest för denna, dock med högre pris men tror det bär sig, när man väl hört ljudskillnaden och den design man får på köpet.

  Fördelar
  + Av denna storlek, har produkten vunnit flest priser! och kan förstå varför!
  + Ca 24 timmars batteritid på lagom volym, annars ca 12 timmar eller < desto högre du spelar. Ljudvolym på ca 40-50% är OK ljud. (med en extern batteri = spela länge.)
  + 60-24 000Hz, 2x140W, 360 graders ljud = mumma för öronen i lagom volym.
  + Går att synka med extra A1 enhet (..givet dubbelt dyrare köp då!).
  + Senaste USB-C (man kan sätta fel väg in :-p).
  + Skvätt och dam -skydd. Samt tål lite stryk också.
  + Inbyggd Mic = Bra för "konferans" så att säga.

  Minus
  - Känns ömtålig sett till "metallen" på ovansidan = kan bli repa på "lacken". (Finns på Amazon att köpa skydd till "Beoplay A1 case".)
  - Knapparna känns något svåråtkomliga, trots att de syns ganska bra.
  - Firmware uppdatering enligt B&O, de står inte för fel som uppstår vid en uppdatering, lite som på "egen risk".
  - Att ingen nätströmdel ingick, endast USB-C -kabel. Fördelen med det = mindre elskrot i världen för att tänka positivt.

  Desto mer man lyssnar, desto mer gillar man produkten och som med alla andra högtalare behövs högtalare köras in. Efter ungefär 10h så känns ljudet bättre än på första timmen man lyssnade. Den är mer påkostad än andra produkter i samma klass (storlek), men med BoO så får man kvalité på köpet med ljud där de historiskt annars alltid vart kända.

  Brukar tänka med dyrare köp, att man använder den säkerligen i 5 år så, 2500kr / 5 = 500kr /år ;-)
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt bra ljud. Sjukt snygg, köpte den gråa.

  Ingår laddningssladd typ (USB-C) men ingen adapter. Kör min som jag använder till min ipad så de löste sig. Tycker de borde ingått.

  Bluetooth räckvidden är rätt kort, typ 5 meter max med min iphone 5 i alla fall. Det är alldeles för kort, ganska störigt.

  Med ljudet är topp så den får högt betyg.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt snygg!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra ljud men dålig batteritid. Cool design.
 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ljud, design och kvalitet anser att detta är mycket bra. Men knapparna är något svårt att driva och bleka. Batteritiden är inte heller bra. För min del var det en återgång till detta på grund av detta.