Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Ubiquiti Networks UniFi UVC-G3-DOME

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Ubiquiti Networks Övervakningskamera (22)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har kört denna kamera i garaget under cirka en månads tid och fungerar ungefär som förväntat. Har satt upp en egen virtuell maskin som kör deras programvara och det fungerar fint. Har ställt in att den ska skicka mail och push om den uppfattar rörelser vissa tider och det fungerar bra. Går även lägga upp flera olika users och ställa in vilka olika larm dessa ska få.

  Att filma i ett rum när det är mörkt är förvånansvärt bra, jag hade svårt att gå i rummet då det va svart men på filmen syns man rätt så tydligt.

  Det enda som inte blev som jag ville är att den filmar ganska så mycket nedåt så att sitta i ett hörn och t.ex. filma ett vanligt bilgarage täcker inte hela ytan. Det jag fick göra va att sätta fästet snett i taket så att vinkeln blev mer uttåt och då blev det bättre.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  8 mån sedan
  Kör denna kamera runt hela huset då jag har en relativ stor takfot där de kan sitta. Funkar väldigt bra och har inga problem att köra dessa utan nedtid. PoE funkar ruggigt bra och för oss lätt att dra ut kabeln. Enda negativt som förhoppningsvis kommer lösa sig är att den nya mjukvaran Protect bara har släppts till CloudKey 2 vilket innebär att vi som kör virtualiserat inte kan köra den senaste mjukvaran utan får Unifi Video med dess uppdaterings frekvens. Kommer förhoppningsvis lösa sig inom tid.