Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony VPL-HW45ES

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Projektorer (58)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Använder den just mot en vit vägg vilket ger bra resultat om man kan mörklägga något. Svärtan är mycket bra, det är inte mycket ljus som hamnar på väggen när det är video-svart. dock är det min första projektor så kan kan inte riktigt jämföra. ljudnivån är ganska låg... hör den bara lite när det är helt tyst med låg-lamp-läget. med det ljusa-lamp läget så låter den aningen mer.

  projektorn saknar keystone för skevhets-justering... så har man som jag 2.4 meter till taket så behöver man ett takfäste med en påle där projektorn kommer ner lite (speciellt om man bara har ca 3-4 meter till bilden). så man kan få bilden i lagom höjd enbart med lens-shift och inte få en skev bild.

  ska försöka ge mer omdömen med duk när en sådan är införskaffad.

  UPPDATERING:
  Använder en DNP Supernova duk är helnöjd
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har mycket svårt att förstå de mindre bra betygen här. Bytte från en Epson TW3500 som jag var väldigt nöjd med när jag köpte den för sju år sedan. Fem lampor senare så rök den sönder och det fick då bli en Sony HW45. Inser nu att jag bedragit mig själv i ett flertal år. Den här uppvisar en grym bild som i alla avseenden slår min gamla projektor på fingrarna. Men inte bara den heller. Har kollat på ett flertal projektorer och haft några hemma för att testa på sistone. Ingen upp till den här prisklassen har varit i närheten av den här bilden. Enastående rakt igenom! Nu kan jag bara hoppas på att den kan tjäna mig i lika många år som min föregående projektor.
 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Så överhypad tyvärr! Väldigt dålig skärpa (även efter panelkorrigering och kalibrering) jämfört med LCD-projektorer inom samma prisklass. T.o.m min gamla Sanyo PLV-Z3000 från 2008/2009 har betydligt mer skärpa och liv i sin bild OCH mycket bättre bildinterpoleringsteknik (utjämnande för att inte bilden ska skaka/hacka vid t.ex rörleser och panoreringar i filmer m.m). Om man sitter längre bort från bilden märks det inte lika mycket, men jag gillar att kunna ha en närhet till bilden. Jag har ägnat mig jättemycket åt att kalibrera bilden och även efter alla tänkbara justeringar är bilden inte jämförbar med en bra LCD-projektor i annat än kontrasten och svärta, som är riktigt bra på den här projektorn. Den har även låg input-lag, cirka 21 ms, och är därför bra för snabba spel. Den får bli min spelprojektor, helt enkelt, så blir det en bättre projektor till allt annat. Vad sorgligt att projektorutvecklingen har gått så långsamt sedan 2009! Ljudnivån är inte heller bra, ens i eco-mode. Det förekommer ett irriterande surrande, snarare än ett lågt och mjukt blåsljud.
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Skulle ge en 9:a om den inte var så att den lätt så mycket från det elektroniken. Den fick gå som en DOA!