Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Thule Xpress 970

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Thule Cykelhållare & skidhållare (74)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den bästa hållaren i sin klass som jag vet! Har använt den ca 6 gånger på långa distanser ca 1600-1700 km både med 1 och 2 cyklar och blev jättenöjd . Den är kompakt vid förvaring ,enkel och säker i användning. Kan tipsa👍
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har också testat en del modeller ifrån Biltema och Gekås tidigare och bara blivit besviken. Här får man en enkel och stabil modell med goda fastspänningsmöjligheter till ett väldigt bra pris!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastisk produkt. Prisvärd. Stabil. Enkel att montera på och av och lasta på och av cyklar. Enkel och funktionell som en sådan här produkt ska vara. Bra design till bra pris helt enkelt.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Andas kvalité redan vid uppackning. Tyngd och tlll viss del hopfällbart, passade perfekt ta med bilen. Fick tag in den för otroliga 399:-
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Så mycket bättre än de billiga alternativen från lågpriskedjor (och ändå är detta inte speciellt dyrt). Gummifästena fungerar kanon och låser cyklarna mkt väl. Det lilla spännbandet längre ner ser sedan till att de inte gungar. Väldigt skönt att slippa ha med extra rep eller spännband.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Lättmonterat och enkelt att hänga på en eller två cyklar. Ett stort steg upp från de billiga cykelhållare från Biltema, Jula och liknande som jag testat tidigare.