Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Oral-B Genius 9000 CrossAction

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Oral-B Eltandborstar (237)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.09)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  2 år sedan
  Haft min i typ 1,5-2 år och den funkar utmärkt än idag och batteriet håller i ca 10 dar innan man måste ladda den

  Enda negativa är väl att det tar lite tid att ladda upp fullt igen
 • Usel
  2 år sedan
  Usel batterikapacitet. Riktigt usel. Känns som att Braun har samma affärsmodell som Gillette. Köpte en eltandborste på Lidl för 299:-. Den är flera gånger bättre på allt.
 • Bra
  2 år sedan
  Funkar bra och tanläkaren sa inget dåligt! Lite dyr kanske
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte denna produkt i Julklapp, efter 14 dagars användande började stålet rosta som borsten monteras på. Jag återkopplar detta till tillverkaren, vilka hävdar att jag misskött produkten då jag inte torkat av den efter att jag sköljt av den efter borstning. Vilket beskrivs enbart i manualen, ej i snabbguiden.
  Jag har hävdat att det är ett dålig exemplar som jag mottagit och att det syns tydliga porer i stålet, vilka jag har svårt att tro skall ha uppkommit efter knappt 14 dagars användning. Så kort och gott, produkten tål inte att sköljas av i kranvatten, och rostangrepp efter 14 dagars användning innefattas inte utav garantin.

  I övrigt är produkten funktionsmässigt ok, dock trodde jag att batteritiden med Li-Ion batteri skulle vara betydligt bättre jämfört med tidigare Thriump 9000, med en äldre batteriteknologi, men jag uppfattar inte att den är nämnvärt mycket bättre.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ersatte denna mot en Oral-B Triumph där batteriet hade gett upp efter 2år och var helt död. Denna modell är fantastiskt men pga att batteriet börjat ge vika efter 18 mån och måste laddas en gång i veckan i ca 24h. På en dyr premium produkt är detta inte acceptabelt och jag är mycket besviken.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En väldigt bra eltandborste. Har förmågan att avlägsna matrester mellan tänderna som inte mina tidigare Oral B har haft. Ökningen av antal rotationer/pulseringar per minut jämfört med tidigare borstar gör skillnad. Har dock inte använt guiden för att kontrollera om jag borstat överallt. Det känns lite överkurs. Man känner ju att det blir rent.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det tar minst 24 h att få den fulladdad , tveksam kvalitet min slutade att ta laddning idag efter 6 månader , det är den andra Oral B som gått sönder efter alldeles för kort tid.Dess egenskaper när det gäller att få rent är väldigt bra ,men det är den tekniska hållbarheten som jag är tveksam till
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Rekomendera för 200%.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jag ger 9 stjärnor, men visst den kunde fått 10. För det blev sådan skillnad på tänderna från första borstning! Beläggningar som jag inte brukat kunna få bort försvann med en gång! Känns så rent på tänderna! Snygg och bra produkt i snyggt fodral. Fram till mobilhållaren då... Hur ska man få dit en telefon med bara två händer? Jo jag har lyckats en gång, men appen lyckades inte hålla koll på mig bra nog... Så det blir nog inte så många fler gånger. Men trots det helnöjd! Har haft en oral-b triumf, och en annan oral-b innan dess, men det är stor skillnad!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Underbart lyxig förpackning med laddare i resefodralet!
  Jag har i 14 års tid haft olika oral-b tandborstar denna slår allt vad jag har provat.
  Det är ju underbart att kunna koppla upp via blåtand och se hur man borstar, hur länge om man borstar för hårt ect.
  Jag har haft min borste i 5 dagar och från dag 1 så trivs jag såå bra med hur den borstar samt alla funktioner.