Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL Charge 3

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (49)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.69)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En rejäl uppgradering mot jbl charge 2+. Enheten känns rejälare och är snyggare, ser ut som en liten jbl extreme och har nu jbl connect.

  Ljudmässigt har den en mer neutral ljudkurva med mindre boostad bas och diskant vilket kan uppfattas lite tråkigt (kan självklart ändras med en equalizer). Spelar väldigt högt, mycket högre än jbl charge 2+, utan att låta särskilt illa ens på högsta. Ljudkvalitén är okej för storleken men inte perfekt, det saknas lite diskant. Mycket större högtalare i samma prisklass har såklart bättre förutsättningar för bra kvalitativt ljud och för högre ljudstyrka. (notera även skillnaden på ljudkvalité och ljudstyrka)

  Basen hänger med bra den också och börjar inte reduceras något förrän vid ca 75%. Basen spelar dessutom något djupare på låg volym (65hz) än jbl xtreme (75hz) vilket faktiskt hörs och ger ett något fylligare ljud vid låg volym.

  +++Den _verkliga_ batteritiden har fått en skjuts upp till 21timmar vid 50% vol och över 6 timmar vid 100% vol vilket är mycket bra och slår den flesta konkurrenter (jfr UE boom 2 med 10h vid 50% resp 2h vid 100%) Laddning sker dessutom fortfarande via Micro usb!

  +++Räckvidden är galen. Mätte upp 75 meter fågelvägen över en åker innan ljudet bröts (lg g4) vilket måhända är onödigt bra men säkert nyttigt i vissa tillfällen. Jbl connect (ihop med jbl xtreme) räcker dock klart kortare med kanske max 5m-10m mellan högtalarna och kanske 15-20m mellan telefonen och den kopplade högtalaren.

  --- Har egentligen inget negativt med denna högtalare annat än att den börjar bli lite stor med sina 1.25L och 800gram. Att jämföra denna med UE boom 2 (0.64L, 550gram) är något orättvist då denna högtalare storleksmässigt nästan exakt motsvarar UE megaboom. Men ja, jbl charge 3 utpresterar de båda trots att den är billigare. UE boom 2 låter både lägre och utan bas. UE megaboom låter ungefär lika högt men med mycket mindre bas och med klart sämre ljudkvalité.

  ---Eventuellt hade ett litet axelband som på storebror jbl xtreme och lillebror flip 3 vart trevligt.

  ---Även en skyddsfodral för de oskyddade slavbasarna hade vart trevligt att få med. Jag lyckades dock sy ihop en gympapåse/julstrumpa att frakta högtalaren i vilket kan rekomenderas vid hårdhänt hantering även om slavbasarna troligen tål en del då de är designade att vara exponerade.

  Ps. Letar man efter en högtalare i nästan samma klass men kan acceptera något klumpigare yttre och avsaknad av micro USB Laddning så kan SONY SRS-XB3 vara ett väldigt intressant val då den är ganska mycket billigare men ändå gör nästan samma sak. Trots att jag är väldigt kräsen när det gäller Bluetooth högtalare skulle jag säga att Sony srs-xb3 också förtjänar en pallplats.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  9 mån sedan
  En mycket bra högtalare med djup bas, fin diskant och med bra tryck. Fungerar lika bra i ett vardagsrum som i badrummet eller ute tack vare att den är vattentät. Fem stjärnor lätt!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Det är en exceptionellt bra högtalare att ha med sig överallt. Man kan tro att den är större om man inte sett en sådan tidigare. Så det enda jag kan tycka är att priset är rätt högt för en så liten högtalare. Men ljudet är trots det wow!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Klockren tycker jag!
  PLUS:

  Ljudet
  Vattentät
  Batteriet
  Priset
  Parfunktionen
  Kan ladda mobilen
  Snygg design

  MINUS:
  .....
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag sätter 10/10. Ett av mina bästa elektronikköp alla kategorier. Hade tidigare den större modellen JBL extreme. Den var rolig, framförallt basstark. Sen fick jag möjlighet att lyssna på den mycket mindre, mer portabla charge 3.

  Wow vilket ljud, nästan lika tung bas som JBL extreme om man gillar BAS :-) men Charge 3 är mycket mindre, lättare, mer portabel. Älskar den! Dessutom har den ett mer detaljerat ljud än sin storebror. Bättre mellanregister och bättre batteri.

  OK, missförstå inte min recension. Detta är ingen "high end" hifi, audiofil-maskin utan en portabel stänk och dammsäker och ganska stötsäker ta-med på stranden högtalare. Med det i åtanke tror jag det är svårt att hitta ennbättre högtalare med lika bra ljud för det priset man kan köpa JBL Charge 3 för.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Köpte en som jag tänkte ha istället för min JBL Extreme som kan kännas för stor / tung ibland.
  + bra ljud i förhållande till pris och storlek
  + vattentät (flyter t o m)
  + möjlighet att köra flera JBL i partymode.
  + batteritiden
  + kan fungera som powerbank om du får slut på batteri i telefonen.

  - tycker att det saknas lite både i bas och diskant, dock är det ju en liten högtalare vi talar om.
  - allt jag spelade lät mycket bättre (rakt) på Extreme (orättvis jämförelse men...)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Fantastisk bra produkt! Har haft min i ca 1,5 år nu. Ljudet vid låg volym är mycket behagligt, perfekt när man pluggar, vill ha bakgrundsmusik medan man läser en bok eller dylikt.
  Jag använder min dagligen, främst när jag lagar mat, diskar eller duschar. Även praktisk när man sitter vid en lägereld eller vill ha bakgrundsmusik vid en brädspelskväll.
  I ca 4 månader var min bil-radio/CD-spelare trasig och då fungerade JBL Charge 3 utmärkt som ersättare. Jag har ännu inte vågat ha den i vatten men den tål vattenångan från duschen iaf.

  Det jag inte är helt nöjd med är när man byter enhet (1) och när det ringer(2):
  1. Jag har vid flera tillfällen fått sitta och "glömma" högtalaren från telefonen för att sedan försöka hitta den igen och vid ett tillfälle tog det hela 45 min innan de hittade varandra. Detta hände när kompisar skulle koppla upp för att spela sin musik
  2. När jag hade telefonen uppkopplad och spelade musik i medel-låg volym och det ringde så ringer det i högtalaren, jättehögt! Tips: ha en och samma enhet uppkopplad till högtalaren, jag kör med en iPod touch istället för min telefon för att slippa krångel och framför allt den superhöga ringsignalen.

  Fördelar:
  - Grymt bra ljud
  - Lång batteritid
  - Enkel att ha med
  - Vattentät (?)
  - Koppla upp till fler enheter
  - Kan användas som laddare till mobil eller liknande

  Nackdelar:
  - Byte av enhet kan ta lång tid och mycket tålamod
  - Uppkopplad till telefon ringer väldigt högt
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Jag vet inte vilken jag tycker är mest prisvärd, denna Flip 4 eller Xtreme. Bra ljud och helt klart mer tryck än Flip 4 (inte konstigt då denna är större).
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Var tvungen att skriva något om högtalaren. Väldigt bra batteritid. Väldigt fint ljud. Ett minus är som andra skrivit basen, som kanske inte är den bästa, men inte dålig heller. Två st. Charge 3 som är ihopkopplade skulle vara utmärkt.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra ljud från en så liten enhet. Kan spela väldigt högt. Och rent ända upp till max.
  Skulle dock vilja styra basen en aning enklare. Och ändra låtar upp och ner direkt på enheten.
  Annars väldigt trevlig batteritid och det faktum att den är vattentät.
  Att den funkar som powerbank är ju ett plus.
  Dottern kommer nyttja den för dansträning mm.
  Den kommer ersätta en mycket större och dyrare maskin som kräver 240V.
  Kopplar upp sig väldigt enkelt mot flera mobiler samtidigt.
  Vi kör mest spotify och det funkar super.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Ibland händer det.
  Presentationen. Tom lådan andas kvalitet och är läcker. Orange laddare till turkos spelare är ett passande färgval. Spelaren är snygg, gedigen och ligger skönt och tungt i handen. Ljudet för storleken är fantastiskt med balanserat mellanregister och diskant samt bra snärtig bas man vill dansa till.
  Perfa att den funkar som mobbeladdare.

  Jag ger sällan 10 stjärnor men denna är så kalas på alla områden så det blir högsta betyg :-)
 • Bra
  2 år sedan
  Har ganska klart ljud överlag men diskanten är något dämpad och om man inte är precis rakt framifrån så sänkts diskanten en hel del då diskantens spridning bara är ca 30grader.

  Den kan ju inte spela super högt men jämför man med andra bluetooth högtalare så är den ganska bra på volymen och basen är ganska förstärkt men beroende på vart man placerar enheten så kan man ställa vilken nivå man vill ha där hörn placering ger massa bas och fri luft väldigt lite.
  Däremot så är basen relativt djup men inget under 40-50hz kommer med och bas nivån håller sig på max ifrån mellan hög volym till max volym så den når sin maxgräns ganska fort och man får lite överdriven bas på låg volym och medans man höjer så är det bara det övre registret som fortsätter höjas.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Mycket nöjd. Någon annan nämnde störande ljud vid start och liknande, de går att stänga av.
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Okej ljud för att vara så liten. Blir lite mumligt orent dock. Funkar bra på låg volym i litet rum.
  Smidigt format, snygg och bra batteritid.

  Det som verkligen stör är startljudet som är väldigt högt. Och även ett stängljud. Vad ska det vara bra för? Jag vill lyssna på musik inte på JBL-jinglar. Och det går inte att stänga av, ändra eller sänka volymen på denna "feature".

  Tyvärr kom det inte med någon 3.5 mm sladd.

  Summering: Dyr minihögtalare med okej ljud som spelar egna ljud.
 • Ganska dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  extremt överdriven bas , resten av musiken hörs knappt. egentligen låter min 199 kr radio från clas ohlsson bättre, men den har inte bluetooth.
  snygg design är ett plus.

  hade fått många fler stjärnor om man kunde minskat på basen på nåt vis.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Skrev ett långt omdöme som försvann. Överlag supernöjd, ljud klart över förväntan, kapacitet till hög volym utan missljud. Observandum att din positionering i förhållande till högtalaren kan påverka ljudbilden rätt mycket!

  Mest imponerande? Batteriet! Haft den 1 månad nu och spelat flera timmar varje vecka uppskattar jag (bara Bluetooth), medelhög volym i snitt. Har ändå ca 50-60% batteri kvar och jag förstår inte hur det är möjligt men klagar inte!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Så LÖJLIGT bra!

  +batteritid
  (spelade minst 12-14h/dag i 4 dagar innan den behövde laddas. OCH då hade jag även laddat telefonen fullt 1ggn)
  +ljudet
  (otroligt fylligt ljud även utomhus. Sjukt imponerad)
  +JBL connect.
  (en kompis köpte JBL extrem efter att han hört min Charge 3 på hans landställe, vi kopplade samman dem och spelade musik på dem under ett LAN för 1 månad sedan. Nu har 5 av de 6 andra deltagarna köpt dessa högtalare. Vi hade högtalarna nere på bryggan 40m från huset där vi grillade. Ljudet uppe vid huset va fortfarande fylligt, klart och med riktigt bra volym.)

  Ska tilläggas att jag bara haft en portabel högtalare tidigare. (https://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=679311)Logitech S715i så jag är inte en gammal ljudräv med 20års erfarenhet men ALLA som hört denna ( och även extrem) är sjukt imponerade.

  Kan VERKLIGEN rekomendera denna!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En mobilhögtalare som klart överträffade mina förväntningar på ljudkvalité och ljudnivå för en så pass liten högtalare.
  Enkel att koppla in.
  Och extra positivt att den är vattentät - nu sitter den med en bra montering på vår terrass
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Köpte denna medans jag väntade på att få tillbaka min JBL Xtreme från service.
  Och har numera sålt min Xtreme då jag gillar min Charge 3 mer.
  Om man jämför dessa två så låter storebror inte lika bra.
  Dock klarar den att leverera mer party bas än charge 3 men mellanregistret är sämre.
  Så jag tycker att Charge 3 är en mer välljudande liten högtalare.
  Och jag föredrar kvalitet före kvantitet.
  Så vill du ha nått som låter mycket köp xtreme vill du ha nått som är mer välljudande men inte klarar att spela lika högt eller med samma tryck så köpe charge 3.
  Men vill man så kan man ju koppla ihop två stycken charge 3 då spelar dom skjortan av Xtreme.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra och gedigen högtalare om man vill ha nåt som kan poppa loss och samtidigt värderar funktionerna som erbjuds med powerbank, vatten och dammtålig.

  Jag hade högre förväntningar på ljudåtergivningen och blev lite besviken. Den saknar klarhet och bredd över lag i registret, lite småburkig. Det finns de som gillar denna typen av ljud men inte för mig.

  Detta är trots allt en liten rackare och i denna storleksklass levererar den, framför allt vid lite högre volym.

  Jag har lämnat tillbaka och försöker hitta något som spelar lite klarare och provar nåt annat, lite större, lite mindre party mode.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jättenöjd med denna mobila högtalare!

  Jag tycker ljudet är kanon och fungerar perfekt att ha med sig till stranden och utomlands för musik i hotellrummet.

  Detta är min andra mobilhötalare. Jag var nöjd med min gamla också men hade haft den i ganska många år så den började krångla.
  Märkte dock snabbt att utvecklingen gått framåt det är mycket bättre ljud i denna jbl charge 3 än i min gamla som har samma storlek.

  + Bra ljud
  + Bra storlek för att ta med på resan i resväskan
  + Grym batteritid
  - Lite dyr kanske
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Fantastisk prestanda både i ljud och batteritid. Basen är rent av imponerande.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gillar stora högtalare i trä och tror inte att små högtalare i plast är något att ha.
  Men denna är riktigt bra! Skulle vilja koppla ihop två stycken och testa. Tror att det blir kanon!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Har inte så mycket att jämföra med då jag bara haft nån 300-kronors "skit" högtalare innan.

  Men är imponerad av ljudet för att vara i det kompakta formatet. Lätt att ta med vart man än ska. Testade givetvis om den var vattentät. Det första jag gjorde var att ta med den i badkaret - och den fungerade bra och höll trots upprepade vattendopp. Testade även räckvidden och den fungerar överallt jag testat i huset, ca 25m och tre-fyra väggar mellan, dock inga betongväggar. Har bara haft den ett par dagar och spelat 6-7 timmar men fortfarande lyser batteriindikatorn på fem (av fem)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Den absolut bästa bärbara högtalaren jag någonsin haft.

  -Bra ljud...
  -Fantastiskt snärtig bas
  -Lång batteritid
  -...och såklart vattentät*!

  Har nu haft den i ett år och känner att den fortfarande är på topp och inte har gått ur tiden på grund av nytillkommen konkurrens
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Läs guos89's omdöme. Spot on.
  Det är ändå en relativt liten högtalare vilket betyder att om det är mycket öppen yta(ute eller i stora rum) så känns även denna best ganska vek. Stoppar du den därimot i ett mindre rum(vardagsrum eller mindre) får man ett ljud som är helt galet högt och fylligt.
  Stereo med 2 stycken känns som det borde vara helt optimalt :)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Skulle köpa en bluetooth högtalare till tjejen som hon kunde ha när hon duschar. Det stod mellan Charge 3 och Sony SRS-XB3. Sonys låter mer neutralt, men på samma gång burkigt medan Charge 3 har mer fylligt och tredimensionellt ljud. Charge 3 har dock väldigt basboostat ljud vilket några kommer uppskatta medan andra avskyr det. Men det var mest det som fick mig att välja Charge 3.

  Högtalaren är mest riktad till pop, rap, hiphop, dubstep etc.
  Pop & dubstep & hiphop: Väldigt bra ljud, låter bättre än mitt headset låter. Visseligen är det ett 1000kr gaming headset, men det säger ändå en hel del enligt mig.
  Rock: Helt acceptabelt. Ljudet låter ungefär som mitt headset spelar det. Inget att klaga på, inget låter konstigt.
  Metal: Är väl de enda som jag egentligen har att gnälla om. Metal känns lite mesigt, som det saknas något. Basen som Charge 3 boostar passar inte riktigt in i metal utan passar mer dubstep och hiphop. Där presterar mitt headset bättre.
  Podcasts: Inget mer än vad man kan förvänta sig. Allt hörs bra och klart

  Räckvidden på bluetoothen är otrolig. Den går just nu genom 2 betongväggar 10 meter ifrån mobilen. Tappar aldrig uppkopplingen med mobilen, dock har jag problem med datorn. Där tappar den titt som tätt. Kan vara så att datorn har en för gammal bluetooth version men bara 2 meter ifrån så tappar den uppkopplingen ibland och hoppar till i musiken.

  Batteritiden är fantastisk. Köpte den som sagt i jul och spelat den en del. Inte 3 timmar om dagen, men iaf 7 timmar per vecka. Kör ungefär 50% ljud på högtalaren. Jag har hittills laddat den 1 gång.

  Vattentätningen är väldigt bra. Den står i badrummet och är med varje gång man duschar. Inte i direkt vatten men all fukt sätter sig i den. Kan inte se en enda skada eller höra något fel på den.

  Parkopplingen är något som vore ascoolt att testa, men eftersom priset är så otroligt högt kommer jag aldrig testa det
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Det var ett svårt val mellan JBL Extreme och Charge 3. Extreme har mer bas, men det föll på storleken. För mig är Charge 3 helt lagom i storlek och lätt att packa ner när man reser bort.
  +Ljudet. Mycket bra ljud från en sådan liten enhet.
  +IP-klassningen. Bra att slippa bry sig om stänk från poolen på sommaren.
  +Batteritid. Använder man den som köksradio med bakgrundsmusik så räcker det att jag laddar den 1ggr/vecka.
  +Powerbank. Trevligt att kunna ladda telefonen.
  +Laddaren (USB-adaptern). Laddaren klarar vanlig europeisk kontakt, men även Storbritannien och USA. Bra på resor.
  +Micro-USB.
  +Möjlighet att parkoppla med annan Charge3 eller extreme. Två lägen. Party mode spelar alla samma för högre och fylligare ljud. Andra läget är stereo-läge där man får höger resp vänster högtalare. Har bara testat detta i butik.
  +Räckvidd på bluetooth. Jag kan ha telefonen i uterummet och högtalaren hos grannen 30m längre bort.
  +Volymkontroll (åtminstone iPhone). Bara en volymkontroll. Ändrar du volym på högtalare så ser du ändringen på telefonen. Man behöver inte hålla på och justera dels på telefon och på högtalaren.

  -Stereoseparationen. Vill du höra stereoeffekter så får du sätta högtalaren direkt framför huvudet. Kan bero på att de båda elementen sitter tätt ihop.
  -Jag hade gärna velat ha ett skyddande fodral. Finns att beställa på EBay.
  -Priset. Normalpris på 1790kr är i dyraste laget. Den har sålts några gånger för 1490kr vilket känns mer rimligt.

  Jag tog med mig min Charge 3 och jämförde med kompisens Bose Soundlink III. Vi båda tyckte att ljudet från Bose var bättre, men det var bara när den stod mot en vägg (slav-basen pekar bakåt) och volym på ca 50%. När man däremot spelade på max-volym så gav Charge 3 bättre ljud och var renare. Tar man hänsyn till prisskillnaden, speciellt efter Boses prishöjning i höst, så får man faktiskt nästan 2 st JBL Charge3 eller en Soundlink III.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gedigen vattentålig högtalare. Bra ljud för pengarna.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Urnöjd med denna högtalare!
  Bra ljud med djup bas.
  Pause/play-knapp som även fungerar som Next-knapp om man dubbeltrycker.
  Vattentät, perfekt att ha i duschen.
  Riktigt bra batteritid.
  Laddning via micro-usb, det går att ladda och spela samtidigt.

  Det enda jag kommer på som är lite negativt är att knapparna smälter in i högtalaren så de inte syns optimalt.
  Högtalarelementen eller vad det heter som vibrerar in och ut på sidorna när basen slår borde vara mer skyddade.
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Ägt 6-7 stycken olika bärbara högtalare, provlyssnat och lånat långt många fler.

  Helt klart bäst allround-högtalare som finns idag om man tänker ta med sig till strand, hotell och/eller sommarstugan, inte bra nog för hemmabruk. Helt ok ljud men inte klart och tydligt, placeringen är viktig om ljudet spelar stor roll. Finns mycket bättre välljudande högtalare men då lämpar de sig ej för utomhusbruk istället. Vill man ha bättre ljud och har plats så satsa på JBL Extreme.

  På plussidan:
  + Upp till 20 timmars speltid, runt 10 h på högre volym.
  + Stöt och vattentålig
  + Enkel att hantera
  + Bra blåtand, inget lagg
  + Micro-USB laddning

  På minussidan
  - Väldigt mycket mellanregister, mindre bas- och diskantljud (smaksak).
  - Baselementen på sidorna, kan göra så basljudet försvinner lite. Tänk på placeringen.
  - Ganska dyr
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jisses, inte helt enkelt att välja mellan de enheter som finns. Vi stod och velade mellan Sony xb3, ue boom 2 och jbl charge 2+ och 3. Köpte med oss en boom 2 hem, för den för ofta bra betyg och många hyllar den. Vi tyckte den var trist och tunn i ljudet. Dock smidigt format. Saknar bas. Lyssnade en gång till och insåg att Sony xb3 kom närmast i storlek men saknade ändå något, även om den lät bättre än boom 2. Så till slut åkte vi och köpte en charge 3 som kan laddas med vanlig sladd (micro-usb), tål stötar och vatten. Och framförallt, den låter bäst. Riktigt bra för att vara så liten. Det tog ett tag och en hel del prövande men gå inte på allt nys om att ue boom är bäst på allt. Detta är en riktigt bra och smidig högtalare.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  1 år sedan
  En mycket bra högtalare.
  Snabb anslutning av Bluetooth.
  Måste spelas in ca 50 timmar ++ för optimalt ljud. Låter lite tam i början.
  Använd equalizer på telefonen för att hitta ditt ljud.

  + Bra ljud.
  + 20 timmar batterilivslängd.
  + Vattentät.
  + Micro usb-kontakt.
  + Långt intervall.

  Erbjuds för 899 till och från. Då ett riktigt fynd!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  En av de bättre Bluetooth-högtalarna på den översvämmade marknaden. För närvarande vid $ 168NZD (22/01/2018) - nästan hälften av priset på en UE Megaboom (och bättre ljud IMO, renare, mindre boomy). Jag fick mitt tidigare år på Noel Leeming Massive Sellout för 188 dollar.

  Laddningen 4 måste vara ute inom kort - så dessa kommer troligen att sjunka till under 150 $ ...

  Min andra favorit är Klipsch Groove, det har sedan sjunkit till $ 199, sedan jag fick det i maj förra året.